מזל טוב קרן

../images/Emo65.gifמזל טוב קרן

היום יום ראשון 11/3/07 קרן חוגגת יומולדת 28 אז המון המון המון המון מזל טוב קרנונה שלנו מכל הפורום המהמם שלך אוהבים אותך המון כל הברכות לכאן
מייייייזל טוווווווווווווווווווף

S H I R O N I

New member
../images/Emo205.gifקרןןןןןןןןן 3>../images/Emo65.gif

המון מזל טוב! תמשיכי להיות כ"כ מוכשרת ואל תפסיקי לכתוב\להלחין:) את מדהימה
אז..עד מאה כ-20?
אוהבת
שיר :)

קרןןןןןן...!!1

וואוויייי המווווכשרתתת הזאתתתתתתת !!! אני מאחלת לך מלא מלא מזל"ט!! עד 12345678909876654321 שנה!!! תלכיי רק בדרכים ישרות (תעשי טובה לא עקומות..
) אוהבת אותךך לינור אטלן

קרןןןןןן .. בת כמה../images/Emo35.gif29../images/Emo35.gif

אוי איך שאני יודעת לבאס
מחר תבוא הברכה
אני פשוט עדיין בהכחשה ובהלם שעדי הגיעה למקום השלישי
לפחות תום טוב די אנ'לא קשורה מזל טוב

יוליה אחח מושלמת ../images/Emo99.gif

היא למדה אצל המורה שלי להתעמלות אומנותית [סבטלנה רולס ]
איך הייתה אתמול בשוק זה היה מזה לא צפוי איזה מותק היא! אח... מאושרת

LEEkm

New member
תום ועדי בהחלט

היו צריכים לקחת את שני המקומות הראשונים
יוליה לקחה מקום ראשון רק כי ריחמו עליה, היא לא רקדנית :-\ *בלי לפגוע באף אחד* מזעזע. הלם תרבותי.

לא ולא../images/Emo3.gif

יוליה יצאה נפגעת בכל מקרה, היה צריך לדחות את הגמר
כי במקרה שהיא זוכה (זה מה שקרה) כולם מאשימים את זה שהיא פצועה ומרחמים עליה! ובמקרה שהיא לא זוכה (מה שלא קרה) כולם (גם) מאשימים את זה שהיא פצועה! אז ככה הוא ככה היא יוצאת לא בסדר..וגם ראית איזה עצובה היא הייתה? אני באמת חושבת שלא הגיע לה מקום ראשון כי היא לא הייתה הכי טובה ונראה לי שגם היא חשבה ככה, וגם ההפקה שנתנה לתום כרטיס.. עשו בשכל
אבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... זה לא פורום נולד לרקוד אז חסל דיון

LEEkm

New member
מזל טוב, מדהימה../images/Emo23.gif

אני מחכה ליום הזה כבר מהרגע ששמעתי אותך בפעם הראשונה, כדי שיהיה לי תירוץ לסגוד לך יום שלם ולא להפסיק לדבר עלייך
מדהימה אחת, יום הולדת שמח, ושהשנה הזו, השנה ה-28 לחייך, תהיה גדושה בהצלחה ואהבה. שתצליחי גם אחרי 28 שנים לשמור את היחודיות והכשרון שלך. אל תפסיקי לחייך ואל תפסיקי להאמין במה שאת עושה ואוהבת...

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifכרגע רק אגיד מזל"ט../images/Emo65.gif.

-הברכה המלאה מחר-. יש בי"ס
.

קרן שלי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

"נכון את יודעת כל כך משגעת...."
טוב אז היום יומולדת... |בלונים||בלונים| בעייניך
שיהיה לך אך ורק מזל טוב, למרות שזו קלישאה... זה באמת באמת חשוב חשוב... [הכפלת מילים שכזו
] אוהבת אותך המון, ורק הצלחה

Nimrod121

New member
הברכה שלי.

לקרן פלס המקסימה, ראשית כל מזל-טוב. אני חושב שבשנה האחרונה עברת רגעים מופלאים ונדירים. כבשת אותי עם שירייך המדהימים ועם הזמן הפכת להיות "זמרת השנה" עבורי ועבור עם שלם. הוכחת שאת מבריקה במה שאת עושה, שאת מדהימה, מוכשרת וּמיוחדת. בשנה הזו פרחת וצמחת להיות מי שאת היום, זמרת מוכשרת ומדהימה- ששרה מהנשמה. הצלחת לשבות אותי ועוד רובים בקסמך. רציתי להודות לך על שנתת לי את ההזדמנות לשמוע את שירייך המשובחים ולהתענג עליהם. לדעתי הם מדהימים ואני פשוט נהנה לשמוע אותם בכל פעם מחדש. חוץ מזה, אני רוצה להגיד לך שאת מקסימה בהופעות ונהניתי בכל הופעה (הייתי בשתיים). על כן, אני רוצה לאחל לך המון בריאות, אושר, נתינה, קבלה, יצירה, שמחה ושתצליחי בכל מה שתרצי. שתמשיכי להניב פירות מיצירותייך ושתדעי להינות מכל רגע. שכל חלומותייך יתגשמו. שתזכי לאריכות ימים ולשנים נפלאות ומתוקות כמו זו שחלפה לה. שתדעי לחייך אל החיים ושהחיים יחייכו אלייך בחזרה. שתמצאי לך רגעי נחת בהם תוכלי להתרווח וליהנות בשלווה (כשלא יהיה לך כוח "לרוץ לרוץ" יותר מדי). שחיוך תמיד יהיה מרוח על פנייך ושתמשיכי לכתוב שירים מקסימים. שמנגינה קטנה תמיד תתנגן בליבך ושתוביל אותך אל יעדך. והמון המון בלונים בתקרה, של אהבה חמה
בהמון אהבה, חיבה והערכה נִמרוד (Nimrod121).

למעלה