מזלטוב!!!!

NarihS

New member
../images/Emo65.gifמזלטוב!!!!../images/Emo65.gif

לקתרין קלי לאנג המדהימה שלי!!!!!!!!!!! אני חולה עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא איכפת לי עד כמה שהדמות של נגיד רעה בסדרה, או לא איכפת לי שהיא שוכבת עם כולם אבל היא מדהימה!!!!!!!!!!!!!! קתרין אני חולה עליך! וכמובן שהיא לא יכולה לראות אבל חפיף חחח אז מזל טוב למדהימה שלי!

SupeRonit

New member
התדרדרת-התחלת להטיל דופי בברוק..

אל תשכחי לספר לך על החלום
וק'תי (חברה שלי,אז אני קוראת לה ככה
) תקבל את הברכה שלה בהמשך היום.

SupeRonit

New member
../images/Emo26.gif אני זה הגיע ../images/Emo36.gif

לק'תרין האשה היפה בנשים אני מקווה שאת עושה כיף חיים אמנם כברוק את מאוד עסוקה בעיקר בין הסדינים,ברגעים מלאי תשוקה אך אני מקווה שכעצמך את יותר נורמלית בעצם אין לי ספק-את בחורה רומנטית שהולכת עם אחד (ולא עם כל השאר) בהמון שלווה ועם סקסיות כמו שלך גם מצליחה לשמור על הלהבה נשואה לאותו בחור כבר הרבה שנים ואפילו ביחד יש לכם ארבעה ילדים אמנם ברוק עברה לא מזמן את מספר הזאטוטים הזה אבל אצלה כל אחד מגבר אחר-ויש עוד כמה בפתח אומר החוזה אז מאחר שכעצמך את דיי שפויה אאחל לך שתקבלי עוגה אפויה ועוד מספר מתנות מבעלך והילדים ואפילו ממני רונית-שמעריצה אותך לאורך כל השנים ובכל זאת רק השנה זכרה את התאריך ואף לכתוב ברכה הספיקה לעומתי שירן שזוכרת אותך תמיד ולאהוב אותך היא מעולם לא מפסיקה אז כעת לסיום נעבור קצת לסטנדרט,נאחל דברים בסיסיים כמו אושר,עושר,הצלחה והמון שמחת חיים אך אם את חולקת את המיטה עם מיטב גברי הסט-בוודאי שאת מאושרת כדמות מובילה בתחום אין לי ספק כלל וכלל שאת גם מעושרת אם כל כך הרבה מעריצים אותך אז כבר הצלחת ובגדול ועם חיוך כמו שלך ברור שיש לך שמחה בחיים ובכול אז כנראה גיברתי הצעירה-שזכית בהמון בזמן שלך בייקום אז נשאר רק לאחל שתישארי צעירה (במראה וברוח-בנפש) כמו שאת כיום ותזכי להגיע לשיבה טובה,נניח עד מאה ועשרים וכך נראה את ברוק בבית אבות בפרקים מתקדמים מזל טוב

girlontop

New member
מחמם לב

...ומבריק כרגיל. יש לך את זה מותק! אבל איך אפשר בלי תיקון קטן? נו, אני חייבת. קתרין (לא קק"ל שירן!) לא נשואה הרבה שנים לאותו גבר - היא התגרשה מהאבא של שני הבנים שלה (סקוט)והתחתנה בשנית עם אלכס (?), איתו יש לה ילדה. בנוסף המשפחה המאושרת כוללת את הבת של אלכס מנישואים קודמים. שיהיה להם רק אושר!

SupeRonit

New member
אני יודעת את זה

אבל הרבה שנים-זה יחסי כמובן (בסביבות העשור).. והתכוונתי שביחד-שכל אחד הביא קצת "מהבית"+המשותפת. ובקשר לג'רמי-את בטוחה שהוא לא הבן של אלכס (לפי דעתי דרושה פה בדיקת אבהות
)

NarihS

New member
חחח אל תגזימי!!

לא מספיק היא סבלה בסדרה, אל תעבירי לה את זה לחיים האישיים!! חחח

NarihS

New member
פששש יפה יפה רוניתוש!!!!

איזה ברכה יפה!!!! יא אם היא הייתה קוראת את זה היא בטח מזה הייתה אוהבת את זה!!! ואז זה בטח היה גורם לה לאהוב אותך יותר, אז אני שמחה שהיא לא קראה את זה!! חחחחח :) סתם סתם... באמת יש לך את זה!! איך את טובה בחרוזים! את פשוט בחורה כישרונית חחח ועכשיו אם תלמדי קצת דברים מברוק, אז את תיהיי כשרונית גם בדברים אחרים חחח

למעלה