מהי פריסת ייעוץ

pretty princess

New member
../images/Emo65.gifמהי פריסת ייעוץ

האם יש פריסה כזו - פריסת ייעוץ? ראיתי שדיברתם על פריסת ייעוץ. אני למדתי שבכל פריסה יש קלף שנקרא קלף המלצה שהוא ממליץ מה על האדם לעשות או לא לעשות ואני מתייחסת לקלף הזה כהמלצה כלפי השואל. האם יש פריסה מיוחדת לייעוץ או שכל פריסה היא בעצם ייעוץ או הסבר על תהליך מסויים או משהו שהשואל צריך לשנות. אשמח לשמוע את דעתכם.

פריסות ייעוץ.

ראשית פריסת מילים היא גם כן פריסת ייעוץ. הכל תלוי באופי השאלה. את יכולה למשל לשאול "מה עלי לעשות על מנת...." או לשאול "כיצד אוכל להצליח ב...." וכדומה. יש את פריסת האליפסה שאני מאוד אוהבת להשתמש בה כפריסת ייעוץ. אופן השאלה הינו : מה כדאי לעשות בתחום.... או כיצד עלי לנהוג ב.... וכדומה. הפריסה הינה: 1. עבר 2. הווה 3. עתיד 4. עמדת השואל - כיצד על השואל לנהוג על מנת להגיע לתוצאה הרצויה לו. אם הקלף שיוצא הינו שלילי אזיי הקלף מזהיר את השואל ממה להימנע. אם הקלף יוצא חיובי אזי מה כדאי לעשות. 5. הסביבה - מהם הגורמים סביב השואל, מיהו האדם עליו שואלים, מה הוא מרגיש כלפי השואל וכדומה. 6. מכשולים - תמיד נפרש שלילי, גם אם הקלף חיובי ! למשל אם יוצא 4 מטות שהוא חיובי מאוד בד"כ אזיי נפרש אותו כשלמעשה לא יהיה פרי בתחום הנשאל. 7. תוצאה אפשרית - התוצאה הסופית אם יפעל השואל על פי המלצת הקלפים בעמדה ארבע תוך כדי התחשבות במכשולים המתוארים בעמדה 6. ישנן פריסות ייעוץ נוספות שאני נוהגת להשתמש בהן ובקרוב אעלה את כולן לקובץ אחד מסודר.

למעלה