מאאאאזל טוב!!!

Lovefool1

New member
../images/Emo65.gifמאאאאזל טוב!!!

מזל טוב לאורלה!!! המנהלת הכי הכי הכי הכי יפה בעולם!!!
שיהיה לך יום נהדר, שמח וכייפי! תמשיכי להיות כזאת מושלמת!!!! אוהבת מאוד מאוד חגיתה.

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo105.gif

אורלעלייייייייייייייייייייי מרי מי
את בקטע?
אורלושששש!!!!!!!!! מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את המנהלת הכי הכי טופה!!!!!!!!!!!!! יאי אורלעלי!!!!!!!! בטח יש לך את התמונה ששמתי אבל זה לא אומר שהיא לא יפה!!! אני יציף את ההודעת מזל טוב הזאת!!!!! יציף אותה עם עוד המון תמונות!! לאו דווקא של GC! אוהבת, עמית

פול שולט.. כמעט כמוך!! ^-^../images/Emo105.gif

סורי על הקטע של "כמעט" אבל פשוט... אין יותר שולט מפול!! ^______^ (לאו דווקא פול מGC!)

הנה חבר שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif

(יש לי איזה 40 חברים!!) (פאק איזה מושלם הוא עם משקפיים
)

בלע ../images/Emo11.gif../images/Emo105.gif

התמונה המדהימה של ג'ואל עם משקפיים לא עולה... טב הנה עוד חבר שלי! ^-^

את חיה באשליות. הוא שלי../images/Emo123.gif ../images/Emo25.gif

שלישלישלישלישלי. וזהו. אפילו ישלי את השמות של האוגרים שלו על הקלסררר. יש לי אישור לליפרינג. ישלי אישור ללייפרינגגגגגג.|אושראילעי|*עוברת לשרשור אחר*

EleVaTioN

New member
התמונה הזווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

גרררררררררר |כוסוןעולם|

LuvBenJi

New member
אהמ...

השם שלי זה איי לוב בנג'י אהמ היתעלמות, אבל לא נורא..יומולדת..נוותר..אבל זהו!! לא מרשה יותר..! מזל טוב! חכי אני אפתח הוגעה שונה חחח

EleVaTioN

New member
חגיתוששששששששששש../images/Emo129.gif

יווווווווווווווווווו טודע טודע טודע טודעעעעעעעעע
איזה חמודההההההההה באת עד לפה ואמרת לי מזל טובבבבבבב טודע רבההההה איי לוב יו סו מאץ'!!!!!!!
ופיטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע טודעעעעעעעעעעעעע איזה נשמהההה טנקיו על כל התמונותתתתתתת אוחחח וברור שאני זוכרת את הרובוטים
זאת אני בעצם לא?
חחחחחחחחחחחח יווווו בנג'ייייי הורסססססססססס חושון עולםםםםםםםםםם

the z girl

New member
|בלונים|לאורלע!|בלונים|

זוכרים שאממ.. די בהתחלה שהצטרפתי הינו עושים ברכות מצויירות? *האופנה חוזרת!* המון המון |מזלטוב|!, שתישארי את, ושהפרצופים האלה:
,
לא יירדו אף פעם מהפרצוף היפה שלך. שאף פעם לא תרגישי לא שייכת (כי זה מבאס), בודדה או סובלת. ושתמיד תדעי שבכל מקרה, טוב רע וסתם שומדבר- אני פה- בשבילך! שתזכי ל|מכונית| יפה (ולא שחורה או צהובה..בלעט) וטובה, ול
מושלמת. ואל תשכחי את נלי! (ואותי
) שליבך לא |לבשבור|, ושתדעי מה טוב בשביליך ומה את רוצה. (זה מאוד עוזר בחיים...)- אוהבת המון המון עפר
(טוב זה לא יצא עם הרבה סמיילים... אופס, העיקר הכוונה.. ואני מתכוונת!)

EleVaTioN

New member
עופרררר../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

את מקסימה!!! את מותקקקקקקק טודע רבה!!!!!!!!!

thebaby

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo101.gif

לא משהוא אישי, אני פשוט לא כותב ברכות. ימי הולדת זה סתם אחלה מתנות.

LuvBenJi

New member
../images/Emo77.gif|רמקהיום מומולדת היום מומולדת!!

מזל טוב!!! הרבה שנים עם GC!! (ברכות שונות ומשונות), שתמשיכי להיות מנהלת מאגניבה, ולמרות שאני פה כמה זמן? שבוע? את אחלה! ואני מקווה שתמישיכי ככה!!! בהצלחה ועד 120 אישתו של בנג'י!!
(נכון שהם מפחידים?)
,
,
,
,
!@@@!!!!

למעלה