יש! Offroad Magazine!

TShavit

New member
../images/Emo65.gifיש! Offroad Magazine!../images/Emo65.gif

ביקשתם... קיבלתם. בעקבות לחץ ועבודת-שטח של עבדכם הנאמן, ערוץ הספורט רכש את כל התכניות של 2001, וככל הנראה ירכוש גם את עונת 2002 לשידור ב"זמן אמת" - זה עדיין במשא-ומתן. Are you ready to rrrrrrumble? נכון להיום הרייטינג של ערוץ 5+ בתחת... אני מקווה שזה ישתנה. בכל מקרה, הודעה על מועדי השידור בוא תבוא. בינתיים משודרים מירוצי ספידוויי ואליפות בריטניה בסופרבייק 2001. טל מ א ד מבסוט מעצמו

TShavit

New member
הקפצה... וגם כדי לומר למי שלא מכיר:

1. תתביישו (במיוחד רוכבי השטח ביניכם, כגון אנא גבס) 2. מדובר בתכנית האופנועים הטובה ביותר ביורוספורט, לאניש שטח בודאי אבל לא רק. כאן רואים, למשל, את טיפוס הגבעה המפורסם בראכאו - אני מקווה שכל מילה נוספת מיותרת - וכן תקצירים מאליפות העולם באנדורו, יחד עם עוד כל מיני תחרויות-אתגר מדהימות ומה לא. בקיצור, פיצוץ. טל

אזרח פ.

New member
../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif ../images/Emo8.gif

אני לא ממש מעודכן, אבל מה אם תכלס BSBK ??

TShavit

New member
כמו שאמרת - אתה לא ממש מעודכן...

זה כבר משודר. אחת לשבוע. לא יודע באיזה יום... השבוע שודר/ישודר סיבוב מס´ 3 מעונת 2001. ג´ון ריינולדס וסטיב היזלופ=תותחים, 175 מ"מ...

אזרח פ.

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo3.gif תודה, אני אתחיל לחפש

(וכך בין החלפת PAMPERS והכנת מטרנה נשתוף את העינים... )

היסלופ...

אפילו חגבי הסלע זוכרים גם זוכרים לתפארת את היסלופ ממירוצי ה- TT, שם היה מראה לז"ל איך מתאבדים בלי למות במירוץ המסוכן בתבל. מגיע, מגיע לו רומח. ח. ששואל מדוע הופסק הטירוף שם באי?

TShavit

New member
הופסק??../images/Emo12.gif../images/Emo57.gif

חלילה, חליל: רק בוטל השנה עקב מחלת הפה-והטלפיים של הפרה-המשוגעת, אחד מאלו. We´ll be back in the Isle, man... טל שלא יכול להמנע ממשחקי מלים

R750-Girl

New member
את זה אפילו אני זוכרת

התשובה הראשונה - ועוד שלי
בחידה שלך טל!

טל שאלה....בקשר לשידורים למה שלא...

יעשו את כל השידורים בערוץ הספורט הרגיל זאת אומרת לא הפלוס הרי לרוב פה יש את הכבלים הרגילים (אני מקווה) ולא הדיגיטלים אז למה שלא ידחפו את הכדורגל והכדורסל ושאר הירקות לפלוס ואת השידורים המוטרים ישימו בספורט הרגיל תנסה לדבר איתם על זה או שתבקש שישדרו בערוץ הרגיל? מחולה שטח שאין לו כסף לעבור לדיגיטלי שמידיטלי.

TShavit

New member
חבל לך על הזמן - אין צ´אנס.

כל העסק של רצועת השידור המוטורית התאפשר בגלל הערוץ החדש. אתה יכול לתאר לעצמך מה יהיה כאן אם יעבירו את הכדורגל לערוץ בתשלום? טל ודרך אגב - כמה ההבדל בכסף? אפילו אני שוקל להחליף...

טוב נעשה דיגיטלי בליסינג ../images/Emo4.gif.....

לא יודע כמה עולה אני יודע שזה משהו כמו 200 שקל כל הערוצים כמובן שאי לך שימוש בכולם... ולהחליף את הממיר זה משהו כמו 700-400?? אין לי מושג.. נראה כבר מה לעשות...

כסף????????

שים לב, חתמתי ב-יס. הם מחוייבים חוקית להודיע לכבלים לפני התקנה. למחרת בערב הופיע בביתי נציג הכבלים. דיגיטלי עם כל האפשרויות ב- 99 ש"ח לחודש. לחודשיים ואופציה לעוד חודשיים. ואחרי זה... אם תרצה את חבילת הבסיס הזהה למה שיש לך באנלוגי - 143 ש"ח, שזה עשרים ש"ח פחות ממה שאתה משלם כיום באנלוגי. תרצה תוספות - תשלם. ההפרש בין זה לכל כל כל האפשרויות הוא משהו כמו ארבעים או חמישים שקל לעומת מה שאתה משלם כיום. ביטלתי את יס עקב תדהמתי מכך שבניגוד למה שאיש המכירות אמר לי - הסתבר שאני אהיה מחוייב לשנה (היה מדובר על שלושה חדשים חינם ואפשרות ניתוק ללא חיוב) ולא אשלם קנס משמעותי בניתוק. ובאשר לכבלים. מדובר על ערוצי זהב. אני חושב שהדיל שניתן לי קביל גם ללא האיום ב-יס, לא בטוח. ח. שבג´באליה מקבל את הקליטה הכי טובה של אל-ג´זירה

R-יק

New member
חברים! אתם שוכחים דבר מאוד חשוב!!!

הממיר והמערכת של YES הרבה הרבה יותר מקצועים, מהירה, ללא באגים וידידותית! אני מדבר מתוך נסיון!! היה לי את שתי החברות ואני חייב לציין ש YES הרבה הרבה יותר מקצועיים! אז נכון, משלמים קצת יותר... ביג דיל! זה שווה!

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע נננננננננננננננננננננננננננננ קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברכות ותודות לאורך... ח. ששילשום התקין דיגיטל ושיניו יחליפו את קוצץ הציפרניים עד שיפורסם מועד תחילת השידורים

מסתבר ש.......

שלהרצל היתה סיבה לכל המהומה... שלתנועה הציונית בכלל היתה סיבה... שלכל תנועת העליה וההעפלה היתה סיבה... שלבן גוריון ולהקמת המדינה היתה סיבה... שלכל ששת המלחמות עד כה היתה סיבה... שלכל המפעל הציוני הענק שהקים כאן את הבלתי אפשרי בחמישים שנה היתה סיבה... וכעת, רק כעת, ברורה כשמש הסיבה, הכל היה רק התשתית לכבוד השידורים הקרבים של הענק מכל... Offroad Mag עם ישראל חב את תכלית קיומו, השגת יעודו וכיבוש חזונו לאורך. "אם תירצו - אין זו אגדה" ח. שבדרך כלל נוהג לשפוך סלוגנים רק לעניין אל-מידיה והפעם חרג ממנהגו

למעלה