יש לנו יום-הולדת!

AeroTom

New member
../images/Emo65.gif יש לנו יום-הולדת!

ninelives99 הלא היא ענת שלנו חוגגת היום יום-הולדת!
מחברי הפורום היותר וותיקים, נחמדים, משעשעים ועוד... ענת - שיהיה לך יום-הולדת מקסים ושכל מה שתרצי יתגשם. בהצלחה רבה בלימודים ובכל מה שתעשי, והעיקר הרבה בריאות, הצלחה והנאה ממוזיקה טובה שעושה לך טוב על הנשמה. אומנם את שקועה לא מעט בלימודים, אך תמיד נאחל לראותך כותבת פה כמה שיותר, כי תמיד כיף לראותך בסביבה כאן איתנו ולהנות מהודעותייך החינניות
מזל טוב גדול

AeroTom

New member
*חברות* הפורום ../images/Emo122.gif

*וותיקות*, *נחמדות*, *משעשעות*...סורי. לאות פיצוי אוסיף על זה גם - מובחרות!

ErezLahat7

New member
ענת!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo212.gif

מתכבד להיות השני (בתקווה שלא ישלחו עוד הודעה לפני) שייאחל לך מזל טוב ותאמיני לי - שהכבוד הוא גדול. בהצלחה בכל תחום בחיים משפט אחד שאומר הכל.. ואני אומר את זה מכל הלב.
שתגשימי את כל משאלות ליבך.. - ארז

green plan

New member
מזל טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

לא יצא לי להכיר אבל המון מזל טובבבב

בָלבָל

New member
../images/Emo77.gifיומהולדת שמייח!!!!../images/Emo65.gif

ענת היקרה שהפכה מבליינית תלאביבית לסטודנטית חרוצה
מאחלת לך המון אושר, בריאות והצלחה בלימודים ושתוכלי גם להנות בסופישבוע לפעמים
מזל טוב!!!!

SaintJohn

New member
מזל טוב, ענת../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

שיהיה לך יום הולדת נפלא, המון בריאות והצלחה, ואני מצטרף לתקווה לראות את הודעותייך המושקעות והמשעשעות פה בפורום עוד הרבה זמן

Bad Girl 15

New member
מזל טוב ענת!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיה לך המון מזל טוב!!! שמחה....שנראה אותך שוב בקרוב:) ותהני !!!!

AeroFan

New member
מזל טוב!../images/emo65.gif

המון מזל טוב, אושר, הצלחה, בריאות ורק טוב

Aerosmith2006

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

היי... לא נראה לי שיצא לנו להכיר (לא היית במפגש פורום נכון? אם כן, אז אני מתבלבלת בשמות
) בכל מקרה, גם אם כן וגם אם לא - המון מזל טוב! אפשר לראות שאת מוקפת באנשים שאוהבים אותך - אז שיהיה המון מהצלחה ומקווה שנתראה... תמרה

ninelives99

New member
וואו, זה לי הברכות האלו? ../images/Emo9.gif

רק יאמר לזכותכם שאני מחייכת עכשיו מאוזן לאוזן.... אז קבלו: תודה!!
חזרתי עכשיו מהצפון הרחוק אחרי שבוע מתיש, נכנסת לתפוז כהרגלי הקבוע בבית. "אה? יש יומולדת למישהו בבלוג? איזה כיף..." ... פותחת את השרשור ... "רגע, זה לי היומולדת הזאת...
" מתי זה הספיק לקרות?!?! טוב, אז כל הסיטואציה הזאת זה רק ובמיוחד בגלל התקופה העמוסה עכשיו ואיזה כיף לחזור הביתה ולראות שמישהו אי שם נזכר יותר טוב ממני בתאריך הזה ובקשר שלו אלי... חחח
תודה על שלל הברכות הלבביות מהפורום שבעיני תמיד היה ותמיד יהיה הפורום האידיאלי פה בתפוז! אגב, אירוסמית' מלווים אותי בעיקביות בנסיעות ברכבת. ואני גם חושבת שמגיעה לי משאלה, לא?
טוב, לא צריך יותר מניחוש אחד הפעם כדי לדעת מה אני רוצה...

hell girl 666

New member
מזל טוב!!!

בחורה נחמדה וחכמה שלומדת בטכניון (עד כמה שזכור לי). בהצלחה בהכל!! ‎:)

למעלה