יום הולדת

אני שומעת התנחפות .?! :) אני אוהבת את זה.

הדבר היחיד עם נקודות והוא ירוק במעו"ז שלנו זה הצינור, אין לי שמץ על מה את מדברת .

בישי89

New member
כן, כן... תכחישי... ../images/Emo3.gif

וזאת לא התחנפות. התחנפות היה אם הייתי צריכה ממך משהו ואני לא. אז זה סתם נקרא להיות נחמדה (מה שאנשים לא עושים מספיק בימינו)

אני חמודה. הוכחות :

ביטנוש‏ (‏PM‎ ‏06:03)‏ : אני חמודה?! אור הפשושה‏ (‏PM‎ ‏06:03)‏ : מאוד --------------------------------------------- ביטנוש‏ (‏PM‎ ‏06:03)‏ : אני חמודה?! מעיין מירו‏ (‏PM‎ ‏06:05)‏ : מאוד למה? --------------------------------------------- ביטנוש‏ (‏PM‎ ‏06:05)‏ : אני חמודה?! רינה‏ דיין (‏PM‎ ‏06:06)‏ : יש לך ספק בזה?! --------------------------------------------- ביטנוש‏ (‏PM‎ ‏06:07)‏ : אני חמודה?! דודו עשור (‏PM‎ ‏06:08)‏ : כן --------------------------------------------- את עדיין חושבת שאנשים לא מפסיק בימינו ? ואל תקראי למפקד שלי קפה, הוא אומנם בחור סוכר. אבל יש גבול .

בישי89

New member
הא? ../images/Emo12.gif

אמרתי שאנשים לא מספיק נחמדים בכלליות.... מה הקשר לזה שאת חמודה או לא? ולמה את שואלת אנשים אם את חמודה?
צריכה חיזוקים מהסביבה? בעיות של הערכה עצמית? רוצה לשתף אותנו? רוצה לדבר על זה? את שומעת דברים ולא יודעת מהיכן? את שונאת את אמא שלך? את שונאת את אבא שלך? יש לך נטיות אובדיוניות? את יודעת מי אשם בכל הצרות שלך בחיים? את חושבת שאנשים יכולים לקרוא את המחשבות שלך? את חושבת שאת יכולה לקרוא את המחשבות של אחרים? לפעמים בא לך להשחיט רכוש ציבורי? את שונאת את אמא שלך? את מקבלת כאבי ראש לעיתים קרובות? השאלות שלי עושות לך כאבי ראש?!?!?!?

השאלות שלך ..

גורמות לי לחשוב שאת צריכה פסיכולוג.! וציפי ניתוח פלסטי .

בישי89

New member
אני באמת צריכה פסיכולוג...

רצוי אחד צעיר וחתיך... ואם יש לו כסף אז זה בכלל טוב
אני בסה"כ עושה לך הכנה למיונים לשב"כ/מודיעין/כל חרא אחר שצריך למלא בו שאלון 500.....

אבישג בואי נהיה מציאותיות ,

למה.. אבל למה.. שמישהו חתיך צעיר ועוד עם כסף יבזבז את זמנו בשיחה איתך ? אולי את מדברת עם עשירים אחרי הכל את חברה של צייפי, אל תחלמי גבוהה מידי

בישי89

New member
מה זאת אומרת למה?

הוא פסיכולוג! אני משלמת לו כסף כדי שיבזבז את זמנו וידבר איתי

ובקשר לשאלות שוב:

ולמה את שואלת אנשים אם את חמודה? כי אני אוהבת צומי צריכה חיזוקים מהסביבה? כן . בעיות של הערכה עצמית? אכן כןן .. רוצה לשתף אותנו? לא רוצה לדבר על זה? בעצם כןן.. את שומעת דברים ולא יודעת מהיכן? כל הזמן רודפים אחריי קולות את שונאת את אמא שלך? לא את שונאת את אבא שלך? קצת.. כי הוא אמר שאור ילדה מקסימה ואני לא.. אבל אחרי הכל אבא אסף זה אבא אסף
יש לך נטיות אובדיוניות? חס וחלילה את יודעת מי אשם בכל הצרות שלך בחיים? אבא אסף... את חושבת שאנשים יכולים לקרוא את המחשבות שלך? לא, מה אני באמת רוצה ? מי אני בכלל?! את חושבת שאת יכולה לקרוא את המחשבות של אחרים? אני מוטציה ברור.. לפעמים בא לך להשחיט רכוש ציבורי? כל הזמן. בגללי אין טלפונים ציבורים בבית שמש. את שונאת את אמא שלך? לא כבר שאלת. את מקבלת כאבי ראש לעיתים קרובות? זה לא כאבי ראש.. זה חלחלה.. וזה קורה לי בטיולים שאני נתקלת בבנות של רעננה.. השאלות שלי עושות לך כאבי ראש?!?!?!? לא דווקא נהנתי =]

בישי89

New member
../images/Emo9.gif

"את מקבלת כאבי ראש לעיתים קרובות? זה לא כאבי ראש.. זה חלחלה.. וזה קורה לי בטיולים שאני נתקלת בבנות של רעננה.." תפסיקי להכחיש! תודי שאת מתה עלינו

אור אמרה לי..

את משועממת אם תעני על זה. הוכחתי לה שאני משועממת. את הוכחת לי שאת גם כזאת אחרי שקראת. תאמיני לי אבישג את בחורה מצוינת את .

הדר,

אל תיהיי פאתטית...
אני מציע שתסיימו את השיחה הזאת עכשיו...כי היא מתחילה להיות עצובה ואבישג- מה האייסי שלך?

למעלה