יום הולדת

../images/Emo65.gif יום הולדת

נתלי מנשה, מעו"ז ברקן. הציטוט של חזי בפורום?! זה המשפט היחיד החכם שהיא אמרה אי פעם

מזל טוב נתלי....

המשפט שלך ליווה אותי תקופה ארוכה, אבל אחרי שהדרכתי את הדר נשברתי... עד 120 מזל טוב, ושנראה אותך יותר... (אם אני לא טועה, הפעם האחרונה שראיתי אותך היה שהדרכתי אתכם במכון ז'בוטינסקי. לא ?)

אהה, ואם היית בא למעו"ז ברקן

בערך כמו שאתה מבקר בפ"ת או רעננה, היית רואה אותנו הרבה יותר..

JaboGirl

New member
קנאי../images/Emo11.gif

חזי לא נוסע לשטחים הכבושים, זה עניין של עיקרון.

אההמ....

א. התחלתי להדריך, אבל האיש הזה היה ממש משועמם...נראה לי הוא לא ראה מבקרים במוזיאון 20 שרה ("על כפיו את ז'בו יביא לאליהו הנביא...). אז הוא המשיך....ואתה עוד ענית לשאלות שלו..... ב. אני לא אשם. בפתח תקווה היו לי כמה עניינים אישיים כולל בת דודה,ילד ונכדה....ברעננה יש לי אחות אהובה ואבישג(אבל זה נגמר בינינו), ובברקן אין לי כלום.....אני טוב רק בשביל לספר בדיחות ולאכול עופים ג. אני לא נוסע לשטחים הכבושים. אפילו ציפי יודעת שהיה צריך לשכנע אותי שעות ביום העצמאות שאני אסע מרעננה לראש העין בכביש 5- חוצה שומרון. אני פשוט חושב שהכיבוש משחית. נכון שהכביש עובר בלב ישראל, אבל השם שלו מקומם.

תראה...

הייתה התלבטות גדולה מה להגיד לו.. הוא שאל בהתחלה כמה זמן אנחנו בתנועה וכמה אנחנו יודעים על אידיאולוגיה, אם נאמר לו מעט, סביר שיארך וידבר יותר, ואם נאמר לו הרבה, אז דווקא משום כך ירצה להרחיב ידיעותנו בדברים שלא ידענו או לשמוע מאיתנו על זה... אמרנו הרבה, לקחנו את הסיכון- ומסתבר ששלימנו ביוקר. בעניין הביקורים, סביר להניח שאם היית מבקר פה אז היו נוצרים קשרים הדוקים יותר.. יש פה אחלה חבר'ה, ואולי היית מתחבר חלק ממנו יותר. אני בטוח שגם הקשר עם ציפי ואבישג התחיל מפגישות תכופות יותר. אשמח לראותך.

דרור...אני גבר...

ברור שאני ארצה להגיע ל"ציפי ואבישג" ופחות ל"דרור ואמי"ר". הקשר עם ציפי ואבישג התחיל עם זה שציפי כל הזמן נדחפת לפגישות שלנו בתל אביב, ועם אבישג - סיפרו לי שלציפי יש חברות יפות, אז הלכתי לבדוק.

והבנת ששיקרו לך..

חח סתם אבישג את אחת הבחורות. בקשר לציפי אני קצת פחות בטוחה

אני לא אמרתי דרור ואמיר

מישהו שכח את שחף, נתלי, נטע, בר ועוד מדריכות צעירות ויפות (כמו שאתה אוהב).... חזי ראה רק את ברקן המכוערת...מתוך מועדון מעופש ומסריח כשהוא נעול בבוקר, כשהאחראים עליו לא קמו לפתוח לו ולתת לו להשתין בשלווה בשירותים (ולא בבקבוק או דרך חלון..) אבל יש לנו עוד צדדים שעוד לא נראו... הדר, אני חושב שציפי מאד יפה.

אבקש למחוק את המילה צעירות מהפרוטוקול

עוד יחשבו שאני פדופיל...חאס ושלום.

2 דברים .

1. רשום בתורה לא לשקר! 2. גם אני טענתי שהיא נאה.. עד שהיא שאלה למה לא קנו לי מראה ליום הולדת !

בישי89

New member
1. התורה מרשה שקר לבן ../images/Emo3.gif

2. למה באמת לא קנו לך מראה ליומולדת?

טוב אחייייי.

מה שהכי מצחיק, שכל החדר שלי מראות, ודווא כן קיבלתי. אני במקומך ומקום ציפי מטביעה את עצמי באייס קפה של ארומה . =]

בישי89

New member
***אחיותיי!!

הדר, אבל למה? למה לחשוד בכשרים?!? בסה"כ התפלאתי למה אף אחד לא קנה לך מראה ליומולדת ואמרתי זאת כי מראות נותנים לבנות יפות (אני מנסה לרמוז לך משהו *אהמ* ) למישהי מכוערת בחיים לא אמליץ על מראה, למה שהיא תסבול כמו שאנחנו סובלים בקשר לאייס... אני במקומך הייתי מטביעה את עצמי ב.... ב.... איך אתם קוראים לדבר המגעיל הזה שמעלה עובש במעו"ז שלכם? ה... קפה? את בטוחה? זה קפה? הדבר הזה עם הנקודות הירוקות? ? קיצר, בזה....

למעלה