יום הולדת לאביחי

../images/Emo108.gif ואייייייייי איזה חתיך שרוןןן

אני מתההה שיואוו איזה שלמות!!!!!!!!!!!!!!!!1 באלי לראות אותו שובב
האא ותמונה 9?לא ניראלי שדילב תישמח לראות את התמונה הזאתי חחחחחחחחח...

../images/Emo175.gifתודה כפרוווני ,, [:

איזה מתתתתתתתתתתתוק ערן !!! :][: חחחחחחחחחחחח תמונה 7 . xD

lililulu

New member
חחחחחחח כן הוא אמר שהוא מפסיק לעשןD:

ותראי שיכור מת הוא שםD:

../images/Emo25.gifבנותת כנססוו את חייבותתת=]../images/Emo25.gif

טוז אזז ככה...את לא מבינות מה קרה לי אתמול בלילה באחד -אחד וחצי בלילה!!! עשו במועדון בתל אביב לאביחי יום הולדת (כן כן אני יודעת שזה לא התאריך אבל עשו אתמול
) והרי דוד שלי מכיר את שרון הכי אבל גם את כל הבויז! ואתן יודעת שאושרי הוא החיים שלי ושאני לא יכולה שנייה אחת בילעדיו שהוא האוויר לנשימה שלי.,,בקיצר,הבנתן כמה שאני אוהבת אותו.. אזז..דוד שלי היה מוזמן למסיבה של אביחי כי הוא הרי מכיר אותו...חח אז הוא אמר לי לבוא לשם כי הוא יכול להכניס אותי!!!@#@$ בסוף זה היה מועדון כזה ואסור היה לקטינים להיכנס אבל..דוד שלי נכנסס וחיפש את אושרי ואושרי ייצא בישביליי!! ואני כזה לא מאמינה ומתקרבת אליו כזה בוכה והוא כזה בא ומתקדם אליי בידיים פתוחות לחיבוק ואז הוא חיבק אותי ואני כולי בעננים ובוכה ולא מאמינה שאני מחבקתת אושרי! ואז הוא שאל אותי איך קוראים לי אז אמרתי לו נוי והוא אמר לי כזה איתה מתוקה וזה..חח והצטלמתי איתו שאני נותנת לו נשיקה!!עאעעאעא ועוד תמונת שאני והוא מחובקים ואז גם שרון ייצא!והצטלמתי גם איתו ואז עם שניהם ביחד! אני מזה מאושרת את לא מבינות כמה!אני לא יכולה לתאר את זה בכלל במילים את האושר שלי! ואז אני הלכת אחרי איזה 10 דקות כי היא כבר שתיים עשרה ומשהו בלילהה ונתתי לפני זה לאושרי נשיקה והוא כזה מתוק במציאות ! כמה שהוא יפה בתמונות ?,,אתן לא מתארות לכן איזה מקסים הוא ומתוקק ויפה וכל דבר כזה מתוק בו,,החיוך והכללללל והגשימו לי חלום ואני מאושרתת! |הדגש!אני פגשתי ונתתי נשיקה וחיבקתי את הבן אדם שאני הכי הכי הכי אוהבת ביקום הזה! ואני בחיים אבל בחיים לא אשכח את הרגע הזה שאושרי נתן לי נשיקה!!
ולאושרי(אפילו אם הוא לא יראה את זה..אני יודעתת) : אושרי?!אתה האור שבעיניי,,אתה הפעימותת שבלב,,אתה כל חיי,,אתה הטעם לחיי! אני אוהבת אותך יותר מכל דבר אחר ביקום הזה! אתה יודע?לא סתם נתנו לך ת'שם הזה..אתה האושר שנמצא בין כולם מסביבך! אושרי?אתה האושר שלי
סורי על החפירה בנות=]הייתי חייבת$

../images/Emo175.gifיאא חיימשלייייי ? ,

שמחחחחחחחחה בשבילךךךךךךך !!! איזה חמוד אוששששי . P= תעלי לכאן את התמונות ! :][: ושירלי העלתה תמונות שלהם מהמסיבה ,, תחפשי ת'שירשור ... P=

../images/Emo108.gifאת ממש ממש לא חפרתת!!

יאא איזה כיף לךך!!! שמחה בישבילךך!!!!!!! כל הזמן שבנות מפה פוגשות אותםם ומספרות וזה אז זה עושה לי מזה טוב בלבב!!! ואני הכי מאושרת בישבילךך ואני מאחלת לך עוד מלא מלא מלא מלאא פגישות איתווו ועם כל הבויזז!! אוהבת, מריה סנדלר.

מרייהה חח הנה חזתרתייי

סוףף סוףף הגעתיי הבייתהה הייתיי.. בבית מלוןןן ליגההה...:) התגעגעתי לכולכןןןן מועהה.. 3>>

../images/Emo25.gifתודדה נשמותת שלייי אני באמת מאושרת!

תודדה שאתן שמחות בישביליי אם זה היה קורה זה גם היה הפווךךךך
אהה...אתן לא מבינות כמה שאני חיכיתי לרגע הזה בחחים שליי!אני מאושרת עדד אין סוףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$ ראיתי את התמונות שהעלתת ..ייאאווו אני חיבקקתיי את שרון עם החולצהה הורודה שלו אתמול..חחחחחחח אני לא מאמינהה!! אבל למה אין תמונות של אושרי לעזזל?!?!!?אני מאמיננהה שככה עששו ולא צילמו אותוו!!חחח אם אתן מוצאותתתעעלו ואני יעלה את תמונות שלי אתם! אני יכולה למורר לכן מה אושרי לבשש אתמול..חח..אני זוכרת..אני זוכרת כל מה שקשור לאושרי שליי=]
אני אוהבת את הבן אדם הזה כמו שאני אוהבת את עצמי..

למעלה