יום הולדת לאביחי

../images/Emo25.gifאני עוד איזה עשרים דקות -חצי שעה יעלה

תמונות!! כיאלו יצאתי שם מזה מכוערת אבל לא מעניין אותי בכל!! כי אני מאטושרתת!!ואני עדדין לא קולטת שאתמול נגגעעתי וחיבקתי אתת אושששייי שלייי:-* ו..בת אלי??כןן רק שרון ואושרי יצאו...אבבלל זה היה הכי כייףףף שאפפשרר בעוולםםם הזזהה! כי מה שהכי רציתי בחייים שלי אתמול התגשם!פגשתי את הבנאדם שאני הכי אוהבת יקום הזה,,יותר מעצמיי..=] ואם כבר אני אוהבת את כל הבויזז..זה כבר ברור..אבל הכי את אושריי..,,ואחריו את שרוןן אז זה הספיקקק
כאילו עזבי הספיקק לי..כאילו זה שאושרי ייצא מהמועדוןן אךך ורק בשבילי??זה לא נקלטט לי אני יעלה תמונות עוד מעט...אבל אל תשימו לב אליי כי אני יצאתי מכוערת כי אני עם משקפייםםם...כאיו לא רואים אותן כי אין להן מסגררתת אבל אני בכיתי וזהה אז לא יצאתי טובב אבל..תראו אותי עם אושריי..ועם עדיןןן יניבב...ועם שרוןן!!אעאעא

hen love noli

New member
יאא כנסיי כפרעע

אייזהה כייףף לך מאמממייי שמחה בישבילךך : ] איזהה חמווד אושש חחח יאא הצתלמממתת עםם נולייי??דדיייי גמניי רוצצההה..!!!!חיחי כפרה יאנה אני עלייו
איזהה כייף לך שיש לך דוד שמכירר אותםם יאא.. = ]

../images/Emo25.gifתמונותת שלי אאייתםם33333>

טוב אני ממש אבל ממש לא יצאתיי טובב...כי הזעתי מהלחץץץ ובכיתיי ולא נשמתי וזה..חח..אז זה תמונה עם דמעות.. וזה היה עם המשקפייםם...ח...אני לא אוהבת להצטלם איתןןן=] ואמרתיי לככןןן אזז בתמונות של השרשור של שירליי שאני חיבקתתי אם שרון עם החולצה הורודה שלו ואות אושרייי החיים שלי עם החולצהה וכחולה ומתחת יש לבן..חחחחחחחחח טוב אין הרבה תמונות יש רק 7...=]..אזז אל תגיבוו עד שאני אסייםםם...

למעלה