יום הולדת לאביחי

את דפוקהההההD:

עמית ישלך את פצעים ונשיקות של מוניקה? אם אני אלך לאיזה חנות לקנות,אז הוא עדיין יהיה שם?D: אני אוהבת תדיסקקקקק.הוא חזק.

lililulu

New member
בטח שיהיה:] ולא נראלי שיש לי

יש לי איזה אחד של מוניקה סקס אני פשוט לא יודעת איזה...וגם נשפך עליו טיפקס אז הוא 100% לא עובדD: אבל מה נראלך שבחנות דיסקים יש רק חדשים?! ברור שיהיה :)

אבל אבל אבלללל לא מזמן הייתי בחנות מוזיקה

וחיפשתי דיסקים של אביב,והיו שמה רק איזה 5 |: אז חשבתייייייי בקיצ' נלך נבדוק חחהחע.

בא לי.DDDDD:

כןן זה ארוך אני יודעת.D; 1. את אישה? 2.את גאה בעובדה שאת אישה? 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: 5. הריון, מתנה או נטל? 6. את חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? 9. ורוד, רק לבנות? 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? 13. מענגת את עצמך? 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? 22. קרבי זה הכי אחותי? 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? 28. אוהבת את אמא שלך? 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? 30. מה עדיף, אחות או אח? 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע חלק ממטלות הבית? 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? 34. זמרות או זמרים? 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? 38. בצבא...מה תרצי לעשות? 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? 44. נכון שאנחנו יותר יפות ומוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) 45. נכון שאני מתחילה להגזים..טוב נרגע קצת.... 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? 54. איך החדר שלך נראה כיום? 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? 58. יש לך חבר? 59. את מתאהבת מהר? 60. מתרגשת מכל דבר שזז? 61. בוכה בסרטים רומנטים? 62. ומשירים מרגשים? 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר *סוכריה * מלכת יופי *הדוגמניות *ורוד *כחול * שופינג * פרחים * ים * כדור * קרבי * שריר * ריח * ליפסטיק * פלטפורמה * תינוק * עבודה

יווההההו.^_^מוחעחע.

1. את אישה? כן>< 2.את גאה בעובדה שאת אישה? אהאהא. 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: כי לא עושים לנו ברית,כי כיי אנחנו יותר יפות^_^ וחכמות,ומסודרות ונקיות.XD 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: שתקו.אין לי כח.D: 5. הריון, מתנה או נטל? מתנה. 6. את חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? במשרה מלאה;] 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? עם אישי XDDDDDD 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? זה לא נעים ולא נחמד.ולפעמים זה בא בזמן לא נוח ;; בקיצור זה חרא. 9. ורוד, רק לבנות? לא. 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? חחחחחחחחחחחחחח 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? כי אישה שעירה זה לא יפה! XDלדעתי. 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? מזה לא. 13. מענגת את עצמך? ברור.XDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם,לא. 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? מגעיל.למרות ששתייה לפעמים זה נחמדXD 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? מזה לא>< 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? מוזרים 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? דרך חיים 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? כדורגללללללל 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? בטח. 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? רק עיפרון שחור,וגלוס. 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? אולי. 22. קרבי זה הכי אחותי? לא 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? מחריד.סתם,לא יודעת 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? תלויייייי;; 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנ'לא יודעת איך להסביר את זה DD: 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? נכחד? D: 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? הבן עם הבת.. 28. אוהבת את אמא שלך? כן |: 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? לא. 30. מה עדיף, אחות או אח? |; אחות. 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע חלק ממטלות הבית? אישך XDDD נאמ,נראה לי שניתן לו לבצע חלק ;;;;;;] 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? לא XD חחחחח 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? למעלה 34. זמרות או זמרים? זמרים 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? נעלמה. 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? שקט. 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? לא יודעת>< 38. בצבא...מה תרצי לעשות? ^ 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? שווווווווה D: 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: נו מה זה השאלות האלה בלאטטטטטטטט>< 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? לא.D: 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? לאאאאא>< 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? וודאי. 44. נכון שאנחנו יותר יפות ומוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) אהאההההההה[: 45. נכון שאני מתחילה להגזים..טוב נרגע קצת.... D: 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? בטח. 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? זונות. 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? נכון XD 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? כן. 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? נדפוק צרחה>> 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? שיבושם לו. 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) אנ'לא אוהבת שמגדירים אותיייייייי|: 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? כמו שהבית שלי עכשיו נראהP; 54. איך החדר שלך נראה כיום? מבולגן חח. 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? ריקוד. 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? לא 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? מאוננת.סתם לא.מחשב ריקוד וכאלה[: 58. יש לך חבר? כן 59. את מתאהבת מהר? כןןןןןןן 60. מתרגשת מכל דבר שזז? לא 61. בוכה בסרטים רומנטים? לא 62. ומשירים מרגשים? אהאהא. 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? יואו איזה חמודD: 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר ,אישך.XD *סוכריה ,XDDDDDDD מסטיק. * מלכת יופי , *הדוגמניות ,כריסטין. *ורוד ,פרחולה. *כחול ,ים. * שופינג ,שוקDDDDDD: * פרחים * ים ,שמש. * כדור ,סל.D: * קרבי * שריר ,מייקל לואיס. * ריח ,זיעה. * ליפסטיק * פלטפורמה * תינוק ,דניאליייייי
* עבודה,

../images/Emo109.gif עונה :]

1. את אישה? כן 2.את גאה בעובדה שאת אישה? כן 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: כי כייף 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: סתם אכולים חרא 5. הריון, מתנה או נטל? אממ 6. את חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? משרה מלאה 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? לא 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה?
9. ורוד, רק לבנות? לא 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? לאא 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? כדי שנהיה יפות 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? לא אין לי הרבה 13. מענגת את עצמך? כן 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? מגעיל לעשן 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? כןן 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? ה' יעזור להם 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? דרך חיים
18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? קוסמטיקאית 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? לא 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? לא יש לי עור רגיש לאיפור חח 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? לא 22. קרבי זה הכי אחותי? לא 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? מזעזע 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? ארוך 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) . פנסים בעיניים 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? אע? 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? ההפך 28. אוהבת את אמא שלך? כןןןןןן 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? :| 30. מה עדיף, אחות או אח? אח או אחות לא יודעת 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע חלק ממטלות הבית? לא אני יביא מנקה 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? ^ 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? למטה 34. זמרות או זמרים? זמרים 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? אממ סטיגמה 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? כן , לא יודעת 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? לא יודעת 38. בצבא...מה תרצי לעשות? לא יודעת יש זמן 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה?^ 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: שהם מפגרים 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? לא 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? כן 44. נכון שאנחנו יותר יפות ומוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) כן 45. נכון שאני מתחילה להגזים..טוב נרגע קצת.... 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? כן 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? מעפנים 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? .... |מסמיק| 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? כן 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? אמאלהההההההה 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? סמאלה עליי 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) אממ חברמנית
53. איך תרצי שהבית שלך יראה? ענק יפה 54. איך החדר שלך נראה כיום? יפה 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? ריקוד 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? לא 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? במחשב או יושנת 58. יש לך חבר? לא 59. את מתאהבת מהר? לא 60. מתרגשת מכל דבר שזז? לא 61. בוכה בסרטים רומנטים? לא 62. ומשירים מרגשים? לא 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? איזה מאמי !!!!!!
64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר --- אדם *סוכריה --- על מקל * מלכת יופי --- *הדוגמניות --- ליאת בלו כריסטין *ורוד ---- פרח *כחול --- שמים * שופינג ---- שקיות כיכר המדינה ושרוני (נולי) * פרחים --- גינה * ים --- אביחי * כדור --- רגל * קרבי --- אחים שלי * שריר --- מייקל לואיס * ריח ---- דורדראנט בושם * ליפסטיק ---- שפתיים * פלטפורמה --- * תינוק --- * עבודה ----

../images/Emo108.gifעונהה...:]

1. את אישה? כןן.. 2.את גאה בעובדה שאת אישה? כן... 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: אמ...כי:לבנות יש בגדים יותר יפים משל הבנים,הבנות יותר יפות,מסודרות.. 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: ... 5. הריון, מתנה או נטל? מתנה... 6. את חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? משרה מלאה... 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? עם אישי חחח
8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? ........... 9. ורוד, רק לבנות? לא.. 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? חחחחחחחחחחחחח לאא.. 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? כי זה לא יפה להסתובב עם שערותת חח... 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? .......................... 13. מענגת את עצמך? מהה?. 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? מגעיללל... 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? לאא ממש לאא.. 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? מה אכפת לי שיעשו מה שבא להםם.. 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? דרך חייםם.. 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? כדורגללללללל 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? כן.. 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? אמ..אני לא מתאפרת המון..אולי לפעמים קצת שחור בעינים וקצת שפתון וזהו.. 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? אני חושבת שניתן לבצעם ע"י אישהה ח.. 22. קרבי זה הכי אחותי? חחח מהה? 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? לא יודעת... 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? תלוי..לכל אחת מתאים משו אחר..אבל הכי יפה זה ארוך.. 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) מאיפה אני יודעת חח...קשה לתארר.. 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? מהה? 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? הבן עם הבת.. 28. אוהבת את אמא שלך?כןן ברוררר.. 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? לא 30. מה עדיף, אחות או אח? אחות.. 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע חלק ממטלות הבית? אני יתן לאישי חחח לבצע חלק מהמטלותתת ... 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? לא חח. 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? אוקי...מה זה השאלות האלההה?!?! 34. זמרות או זמרים? זמרים.. 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה?נעלמה.. 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? ....... 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? אמ..אני רוצה להיות או דומגנית או מעצבת אופנהה.. 38. בצבא...מה תרצי לעשות? לא יודעת.. 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? לא יודעת.. 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: אמ..לא הבנתי את השאלהה.. 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? לאא.. 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? לאאא....... 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? כן חח.. 44. נכון שאנחנו יותר יפות ומוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) כן חחחחחחח 45. נכון שאני מתחילה להגזים..טוב נרגע קצת....
46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? כןן.. 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? הם בנים מפגריםם 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה?לפעמים ... 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? כןן חח.. 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? אנ ייצרח על כל השכונה... 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? לא יודעת חח.... 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) לא יודכתת... 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? אמ...גדול אבל גם לא ממש..ושיהיה צבוע עם כל מיני צבעים יפים כאלה מאיפה לי ח... 54. איך החדר שלך נראה כיום? מבולגןןן .. 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? לא .. 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? .. 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? כלום או במחשב או משתגעת חחחחחחח.. 58. יש לך חבר? לאא.. 59. את מתאהבת מהר? כן חח.. 60. מתרגשת מכל דבר שזז? לא.. 61. בוכה בסרטים רומנטים? לפעמים... 62. ומשירים מרגשים? לפעמים... 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? יאא איזה חמודד וכאלה חח.. 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר ----- *סוכריה---- סוכרייה גדולה על מקלל חחחח.. * מלכת יופי------- *הדוגמניות ---- *ורוד--- פאקצות...לא יודעת למהה.. *כחול----ים..ובריכה.. * שופינג--בגדים... * פרחים ---- * ים ---- * כדור-----כדוררגל.. * קרבי ----- * שריר----מייקל לואיס.. * ריח---- בושם.. * ליפסטיק --- * פלטפורמה---מה זה בכלל?חחחחח * תינוק----דורון(אל תישאלו מי זה חחחח) * עבודה-----כסף..

lililulu

New member
עונה :)

1. את אישה? כן 2.את גאה בעובדה שאת אישה? כן
3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: אנחנו לא מתאמצות בסקס זה הם עושים את כל העבודה, הם לא ירביצו לנו כי הם "ג'נטלמנים", לנו מותר לרכל כי אנחנו בנות כשבנים מרכלים הם יוצאים מניאקים, אנחנו יכולות ללבוש כל צבע אם הם ילבשו נגיד ורוד הם יצאו הומואים, אם נהיה לסביות זה מגניב אותם ואם הם יהיו הומואים זה יגעיל אותנו [למרות שאני חושבת שהומואים זה סקסיD:] 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: אין לי כוח זה ארוךD; 5. הריון, מתנה או נטל? תלוי אם את רוצה את זה ומוכנה לזה או לא 6. את חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? במשרה מלאה 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? איתו 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? מציק אבל מסתדרים 9. ורוד, רק לבנות? לא 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? בטחD: 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? כי זה יותר אסטתי 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? לא אין לי שערות בידיים חחחח 13. מענגת את עצמך? חחחחח לאXD 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? זה לא עניין של מגניב...זה עניין של בא לי לעשות שטויות או לא...לפעמים כן לפעמים לא מתאים... 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? תלוי עד כמה אבל בעיקרון לא 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? שלא יחזבו שבתור אישה יצליח להם עם גברים...כבר עדיף להישאר גבר הומוD: 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? דרך חיים, פשוט לא אצלי 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? כדורגל יותר מצחיקD: הורגים את הבנים בפאוליםD: 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? לא חחח 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? לא...תודה לאל יש לי עוד חלק טפו טפו טפו -555- 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? כן 22. קרבי זה הכי אחותי? לא חחח 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? תלוי מי 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? באמצע 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) תלוי עם מי...אם זה עם בנים מכים אותם עד מוות...אם זה בנות לאדעת חחחח 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? כיף להן שהן יפות וזהו...לא נכחד לא נסגד... 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? להיפך [חבל שיש כאלה שלא מבינים את זה אהם
] 28. אוהבת את אמא שלך? כן 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? לא! חלילה וחס! 30. מה עדיף, אחות או אח? אח 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע חלק ממטלות הבית? חלק הוא חלק אני 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? לא מה אני פמיניסטית?!D: 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? למטה...לא להתאמץ
34. זמרות או זמרים? זמרים 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? תלוי איזה סוג ריקוד 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? לא 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? לאדעת...אלוהים גדול:] 38. בצבא...מה תרצי לעשות? ^^ 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? מבזה 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: שיהיה להם בכיף... 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? לא 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? לא 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? אכן כן 44. נכון שאנחנו יותר יפות ומוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) אכן כן 45. נכון שאני מתחילה להגזים..טוב נרגע קצת.... כן אה?
46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? כן 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? פוזה...שיחיו בדרך חיים שלהם...לא בשבילי 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? נכון 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? כן 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? הלב שלי יפות לתחתונים אבל אני לא יצעק...אני יחפש את הספריי לחרקים חחחח 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? יזרוק אותוD: חחחח סתם אני יגיד לו שהוא חתיכת הומו! 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) את זה שואלים אנשים שרואים אותי מהצד לא אותי 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? עם פרקט כזה מעץ...כל השאר לא אכפת ליD: 54. איך החדר שלך נראה כיום? מבולגןD: 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? מכון כושר נחשב?
56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? עזבו אותכם...אתם לא תבינו 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? מחשב 58. יש לך חבר? לא 59. את מתאהבת מהר? לא 60. מתרגשת מכל דבר שזז? תלוי מה זה ומי זה
61. בוכה בסרטים רומנטים? אני יותר בכיוון של נרדמת בסרטים
62. ומשירים מרגשים? לפעמים 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? איזה חמוד, איזה יפה וכדומהD: 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר זיפים *סוכריה מתוק * מלכת יופי כתר *הדוגמניות יופי *ורוד פרחים *כחול ים/בריכה/מים * שופינג קניון * פרחים שדה * ים שקט * כדור דשא * קרבי רובה * שריר ידיים * ריח רוחD: * ליפסטיק
* פלטפורמה
* תינוק עגלה * עבודה פטיש-מסמר

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאאאאאאאאאאאאאני ../images/Emo3.gif

1. את אישה? אכן . [: 2.את גאה בעובדה שאת אישה? אה-הא P; 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: כי הן לא שעירות,כי הן יכולות להתאפר בלי שיגידו להן שהן הומואיות, כי הן יכולות ללבוש דברים שגברים בחיים לא יוכלו . כי אנחנו פשוט יפות :) 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: כי הם שעירים,יש להם דבר ארוך למטה[איכ],כי הם צריכים לעבור ברית,כי הם צריכים לעמוד שהם משתינים ואנחנו יושבות
,כי הם קקות :) 5. הריון, מתנה או נטל? מתנה D; 6. את חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? איפה שבא לה XP 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? סובלים בשושו. 9. ורוד, רק לבנות? לא. 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? >< 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? כדי להיות חלקות וחושניות DDDDD; 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? כה. 13. מענגת את עצמך? לא 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? עישון-חביב. שתיה-מגעיל. 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? שכל אחד יעשה מה שבראשו. 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? שיהיה להם בכייף. 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? >< 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? קוסמטיקאית. 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? לא 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך?לא כזה 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? לא 22. קרבי זה הכי אחותי? למה לא? 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? מזעזע. 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? ארוך 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) בעיטה פה בעיטה שם.. משיכה בשערות פה משיכה השערות שם D; 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? לא יודעת. 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? ההפך. 28. אוהבת את אמא שלך? 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? 30. מה עדיף, אחות או אח? 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע חלק ממטלות הבית? מה זה אישך? D; חע גם הוא. 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? לא . 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? אאה? 34. זמרות או זמרים? זמרים 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? נעלמה 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? 38. בצבא...מה תרצי לעשות? 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? מבזה 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: כונפים. 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? כה 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? לא 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? לפעמים 44. נכון שאנחנו יותר יפות ומוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) נגיד 45. נכון שאני מתחילה להגזים..טוב נרגע קצת.... 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? בכייף 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? שיילכו לדחוף >< 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? רק לפעמים. 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? לא כזה 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? אגיד לו "מה אתה מתאפר יא סטלן?" 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) אימכרוסטיאלית. 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? איכשהו >< 54. איך החדר שלך נראה כיום? חדר. >< 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? מחשב 58. יש לך חבר? לא 59. את מתאהבת מהר?מאד 60. מתרגשת מכל דבר שזז? לא 61. בוכה בסרטים רומנטים? לא 62. ומשירים מרגשים? אולי 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? כלום >< 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר - משה קצב *סוכריה - רוני דואני * מלכת יופי - יעל נזרי *הדוגמניות - כריסטין *ורוד - קומיקס *כחול - ים * שופינג - קניון * פרחים - שדה * ים - חוף * כדור - כדורסל * קרבי - צבא * שריר - שרירים * ריח - בושם * ליפסטיק - אודם * פלטפורמה - עקב * תינוק - גוש שומן * עבודה- כסף

../images/Emo141.gifשבוע טוב בנותת=]]]

חחח אני פעעע לכמה דקותתתת יששש לי היום מבחןןן ובגללו אני לא הולכת ליומולדת של חברהה שלי אוףף כי זה מבחן מזה קשההה לא משנהה הקיצרררר אני רק לכמה דקות פה יתגעגעתי אליכם מלאאאא חעחעח=]]] כפרעללללל אדםם עשה לי תיוםםםםם שהוא כתבבב חחחחחח
יום טוב יפות=]

למעלה