עונה
1. את אישה? כן 2.את גאה בעובדה שאת אישה? כן
3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: אנחנו לא מתאמצות בסקס זה הם עושים את כל העבודה, הם לא ירביצו לנו כי הם "ג'נטלמנים", לנו מותר לרכל כי אנחנו בנות כשבנים מרכלים הם יוצאים מניאקים, אנחנו יכולות ללבוש כל צבע אם הם ילבשו נגיד ורוד הם יצאו הומואים, אם נהיה לסביות זה מגניב אותם ואם הם יהיו הומואים זה יגעיל אותנו [למרות שאני חושבת שהומואים זה סקסיD:] 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: אין לי כוח זה ארוךD; 5. הריון, מתנה או נטל? תלוי אם את רוצה את זה ומוכנה לזה או לא 6. את חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? במשרה מלאה 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? איתו 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? מציק אבל מסתדרים 9. ורוד, רק לבנות? לא 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? בטחD: 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? כי זה יותר אסטתי 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? לא אין לי שערות בידיים חחחח 13. מענגת את עצמך? חחחחח לאXD 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? זה לא עניין של מגניב...זה עניין של בא לי לעשות שטויות או לא...לפעמים כן לפעמים לא מתאים... 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? תלוי עד כמה אבל בעיקרון לא 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? שלא יחזבו שבתור אישה יצליח להם עם גברים...כבר עדיף להישאר גבר הומוD: 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? דרך חיים, פשוט לא אצלי 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? כדורגל יותר מצחיקD: הורגים את הבנים בפאוליםD: 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? לא חחח 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? לא...תודה לאל יש לי עוד חלק טפו טפו טפו -555- 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? כן 22. קרבי זה הכי אחותי? לא חחח 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? תלוי מי 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? באמצע 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) תלוי עם מי...אם זה עם בנים מכים אותם עד מוות...אם זה בנות לאדעת חחחח 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? כיף להן שהן יפות וזהו...לא נכחד לא נסגד... 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? להיפך [חבל שיש כאלה שלא מבינים את זה אהם
] 28. אוהבת את אמא שלך? כן 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? לא! חלילה וחס! 30. מה עדיף, אחות או אח? אח 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע חלק ממטלות הבית? חלק הוא חלק אני 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? לא מה אני פמיניסטית?!D: 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? למטה...לא להתאמץ
34. זמרות או זמרים? זמרים 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? תלוי איזה סוג ריקוד 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? לא 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? לאדעת...אלוהים גדול:] 38. בצבא...מה תרצי לעשות? ^^ 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? מבזה 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: שיהיה להם בכיף... 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? לא 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? לא 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? אכן כן 44. נכון שאנחנו יותר יפות ומוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) אכן כן 45. נכון שאני מתחילה להגזים..טוב נרגע קצת.... כן אה?
46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? כן 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? פוזה...שיחיו בדרך חיים שלהם...לא בשבילי 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? נכון 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? כן 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? הלב שלי יפות לתחתונים אבל אני לא יצעק...אני יחפש את הספריי לחרקים חחחח 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? יזרוק אותוD: חחחח סתם אני יגיד לו שהוא חתיכת הומו! 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) את זה שואלים אנשים שרואים אותי מהצד לא אותי 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? עם פרקט כזה מעץ...כל השאר לא אכפת ליD: 54. איך החדר שלך נראה כיום? מבולגןD: 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? מכון כושר נחשב?
56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? עזבו אותכם...אתם לא תבינו 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? מחשב 58. יש לך חבר? לא 59. את מתאהבת מהר? לא 60. מתרגשת מכל דבר שזז? תלוי מה זה ומי זה
61. בוכה בסרטים רומנטים? אני יותר בכיוון של נרדמת בסרטים
62. ומשירים מרגשים? לפעמים 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? איזה חמוד, איזה יפה וכדומהD: 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר זיפים *סוכריה מתוק * מלכת יופי כתר *הדוגמניות יופי *ורוד פרחים *כחול ים/בריכה/מים * שופינג קניון * פרחים שדה * ים שקט * כדור דשא * קרבי רובה * שריר ידיים * ריח רוחD: * ליפסטיק
* פלטפורמה
* תינוק עגלה * עבודה פטיש-מסמר