חדשה כאן

../images/Emo65.gifחדשה כאן

בדצמבר האחרון התגרשתי גרושה ללא ילדים בת 37 טרם החלטתי לאיזה מעגל לשייך את עצמי לגרושים גרושות או לרווקים רווקות מין דילמה שכזאת מצד אחד חוויתי נישואין גירושין-חוויה שרווק לא עבר ואין ספק שזאת חוויה מבגרת. מצד שני אצל גרושים עם ילדים נתפסת "כרווקה" שצריך לתפוס מרחק כי היא בלי ילדים והם כבר מסודרים. מסתובבת להנאתי בין כל מיני מעגלים ובעיקר מארגנת בהתנדבות מעגלי העצמה לנשים גרושות והרצאות וסדנאות גם לגברים ונשים. מעדיפה להיות עם אנשים בסטטוס שלי -גרושים גרושות. אז אשמח להכיר ולקחת כאן חלק. ואם אוכל לתרום אז אשמח לתרום מנסיוני למרות שאין לי ילדים... חולה על ילדים:) אז מי שלא מפחד מגרושה בלי ילדים אני כאן

ויש עוד המון כמונו

יש בזה חצי נחמה, רק חצי כי ילדים ממלאים את העולם ואת הלב ... כל ההורים כאן יעידו :) חצי הנחמה הוא חצי של טוב - בגלל היכולת להמשיך (כמעט) כמו שהיה לפני הטבעת והכתובה. וכן, פשוט תהני, כמו שכבר אמרו פה לפניי.. יש חיים אחרי
בהצלחה!

כן זה חצי נחמה

החצי השני יבוא עם הזמן. כשנמצא את האדם המתאים מתישהו... יהיו גם ילדים מאוד אוהבת ילדים רק שהם צריכים את האבא המתאים

menny1970

New member
היי נושי, לא כל כך הבנתי מה לפחד יש לעשות כאן

אבל..... נו את יודעת, אני גבר, מה אני כבר מבין, אצלינו הניאנדרטאליים זה לכבוש, לצוד או לנחור...... טוב, אז ככה, אני גרוש + 2 ולא, לא פוחד מגרושות בלי אבל למען ההגינות היה יכול להיות נחמד עם תצהירי שאת רוצה או לא רוצה ילדים. כן כתבת שאת מתה עליהם אבל חבר טוב שלי למשל גרוש + יוצא כרגע עם גרושה בלי כי הוא רוצה ילדים נוספים..... אז...... כמו תמיד ש YE RTITAN אני ועוד כמה אומרים דחיל רבאק, עזבו הכללות, תהיו בני אדם טובים ותעשו מה שבזי54383930שלכם רק אל תפגעו באחרים ואל תוליכו שולל זה הכל החיים גם ככה מסובכים אז למה לא לנסות להפשיט,,,, הופס,,, סליח טעות פרוידאנית, למה לא לפשט אותם שיהיה לך המון בהצלחה במה שאת מחפשת מני

איקאה1

New member
ברוכה הבאה

לא משנה באיזה סטטוס את. תמיד תוכלי למצוא פה הזדהות, חיוך קטן או צחוק גדול. עידוד, תמיכה וירטואלית ומה שתירצי. שיהיה בהצלחה ואל תסתכלי לאחור.

ye44

New member
לצערי מניסיון בפורום הזה

המון נשים וגברים חוו עוגמת נפש ממער' יחסים עם גרוש \ גרושה ללא ילדים לרוב זה מתפוצץ בפנים ,מבחינתי גרושה\גרוש ללא ילדים נחשבים לרווקים ובד"כ הן בררנים וקשה להם למצוא זוגיות לטווח ארוך ,הפחד מכישלון נוסף דופק להם את החיים ! אין לי מושג אם את בזוגיות או לא אבל כל המעגלים והסדנאות הללו מתסבכים עוד יותר את המוח אז לזרום
כמו שכתבתי פחות ציפיות פחות אכזבות ,הנסיכים והנסיכות מגיעים בסוף ברוכה הבאה

NoaModiin

New member
את לא ממש חייבת "לשייך" את עצמך

את יכולה לבלות בחברת אלו או אלו - ולהנות משני העולמות. "הפחד" מגרושות ללא ילדים מסתכם לדעתי בעניין הילדים: מכיוון שאין לך ילדים ההנחה היא שתרצי לעשות כמה ומהר
לכן - אם את נכנסת לקשר עם גרוש את צריכה לציין אם את מעוניינת בילדים או לא. מעיין תאום ציפיות קטן. יש המון גרושים ללא ילדים, וגם כאלה עם ילד או שניים שמעוניינים בעוד
כך או כך - את מוזמנת להישאר (גם) עימנו, נשמח להעצים ולהתעצם

למעלה