זה כאן

החתולית

New member
נו שוין...

הנה הלכו התכניות שלי לטיול בסוף השבוע, ואני דווקא חשבתי לקפוץ לבקר...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

השבת.... הכל למען טובתנו הנעלה...
בוקר נפלא ליום חמישי

מזל טוב אלינור מתוקה ../images/Emo24.gif

לך שיודעת לחבק מכל הלב ומלב אוהב לך שהמתנת בסבלנות אין קץ לך אאחל בהצלחה בדרך החדשה והתחדשי על הסטטוס החדש!

ניוט

New member
../images/Emo140.gif מברוק, מזל טוב.....

שמחה ומאושרת בשבילך, בשביל שניכם...........
חיכיתם לרגע הזה הרבה זמן מתרגשת לראות את התגובות של כולם, שלכם ואת האהבה הגדולה מכולם וגם ממני
וכמובן הכי חשוב האהבה הגדולה שלכם שעזרה לכם להתגבר על הימים הקשים והרגעים של יאוש. שמכאן תפתח דרך חדשה ובה תצעדו שניכם יחדיו מוקפים בהילה של אור ואהבה (אחותו של הבחור)

../images/Emo24.gif איזו הפתעה נפלאה../images/Emo23.gif

על הברכות הנפלאות... ולך... מאחלת את כל הטוב של העולם

../images/Emo41.gifמהדורה מיוחדת - סיכום ביניים../images/Emo41.gif

החלטנו ששרשור שכזה... עם שמחה ענקית שכזו, אל לו להיעלם כל-כך מהר. הרינו להודיע שיש לתת לו מקום לפחות 72 שעות (השעות שיש לו כדי לקפוץ...
) אז הרינו... להקפיץ

סמדר34

New member
בהחלט ../images/Emo88.gif

והעיר שושן צהלה ושמחה (טוב, גם ראשל"צ
) אין ספק שהשירשור הזה שווה נעיצה
אז בדרך כזו או אחרת, הוא יישאר כאן, בעמוד מס' 1, שייזכר לדורי דורות
אחחחחחחח את גרושה

מיקי 43

New member
יו איך מתאים לכם מקפצים

רק מה שלא תשברי לו לבחור את הביצים עם יקבל מכה מהציצים

יאיר 33

New member
הלו ../images/Emo124.gif גרושה, בואי רגע

מזל טוב לך
(...ומעכשיו כבר אי אפשר להשתמש בדוגמא ש"יש אחת שמחכה כבר יותר משלוש שנים"...) ובמיוחד בשבילך תזכורת או שתיים: "מי שלא ראה את שמחתה של ספידי ביום גירושיה... לא ראה שמחה בחייו". "עד אז אהיה גרושה...." (הקדמת ב-4 חודשים...) וכמובן את האחד באפריל 2004 ... שמח בשבילך

ב ד ר ך

New member
קולולולולולולו ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

בשעה טובה
מעניין איזה משפט היה שולף פו ? תגידי... בשקט בשקט זה נכון שגרושות עושות יותר חיים ?????? בהצלחה בהמשך הדרך

המממממממ.....

גרושות עושות יותר חיים
ופו... פו היה אומר: כשאתה רואה מישהו נועל את המגפיים הגדולים שלו, אתה יכול להיות לגמרי בטוח, שאיזו הרפתקה עומדת להתרחש. ואני, כשאני מריח דבש והרפתקאות אני מתחיל לרעוד, ותמיד מבקש עוד. (ואני... אני נעלתי מגפיים, למרות החום...
)

שלגיה 13

New member
מצטרפת ומתרגשת....../images/Emo140.gif

אמנם לא לקח לי יותר מידי זמן, אבל ההתרגשות היתה גדולה. שמחה על קבלת הגירושין, שמחה על האהבה שלכם, שמחה על השמחה שרק אנשים כמונו מבינים את עומקה! אז באמת מזל טוב, יקירה!

מתוקה שלי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

את ה sms שלך שקיבלתי לצפון הרחוק אני שומרת ב
וביומיים האחרונים הצצתי בו מידי פעם כדי לקלוט שזה אמיתי. יפה שלי, אני כל כך מאושרת בשבילך. עכשיו סוף סוף אפשר לחגוגגגגגגגגגגג
וואוו, אני כבר רואה את המסיבה. רצה לבדוק עם הבלונדה אם אפשר להשאיל את הכובע לערב אחד
ואתה, אתה כל כך לא רגיל מה שיש לכם ביחד הוא השראה אמיתית

N D R

New member
זה כאן ובהחלט הגיע הזמן

אלינור, המון המון הצלחה לך בכל אשר תבחרי בהמשך דרך. משום מה זה דומה יותר לתחילת הדרך ולא להמשכה. בהצלחה

אכן חדשות מסעירות../images/Emo70.gif

המון הצלחה לך אלינור
ולך בחור - סחטין על העיצוב המושקע

תמי דקל

New member
../images/Emo65.gif|בלסוף סוף אלינור../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הרבה אושר ואושר! אני יודעת כמה חיכית לזה. מאושרת בשבילך, ומאחלת לעצמי את זה בקרוב..... גם אני כבר סופרת בקרוב שנתיים לפרידה ולא רואה את הסוף בקרוב. אולי גם אופתע..........
ושוב ברכות
תמי

למעלה