זה כאן

ספידולינה יקרה ../images/Emo141.gif

הפרוייקט הושלם, אמנם בלוח זמנים "רגוע" במיוחד, ועכשיו את יכולה לנוח קצת. אבל כמו שאני מכיר אותך, את ומנוחה לא ממש הולך ביחד. אז אני אאחל לך הצלחה בפרוייקט הבא שתקחי על עצמך, מה שזה לא יהיה (אולי מעבר למרכז?
) . ומקווה שתחזרי לכתוב כאן יותר. אני מתגעגע לימים שהייתי פותח את הפורום בבוקר, קורא את כל ההודעות שלך וסוגר. נשיקות, ש. נ.ב. בחור רגיל יקירי, אשכרה, לא ידעתי שאתם זוג. סחתיין ! נ.נ.ב. שיהיה ברור, אני לא חלק מהקטע הזה של "יה, כל הותיקים חוזרים"

ד ו ל ה

New member
נ. ב. ב ../images/Emo6.gif

נ.ב.ב = נזכרתי בעוד דבר... (יוווו, כל הותיקים חוזרים, אפילו שושן פרא כאן...) ולך ספידי, בלי ממש להכיר שיהיה לך רק טוב מעכשיו והלאה, בלי עכובים מיותרים בדרך דולה

magicwoman

New member
וואוו סוףסוף../images/Emo25.gif

זה הגיע כי מישהו שם יודע שמגיע לך את הטוב ביותר מתוקה מאחלת לך המון הצלחה כי מכאן הכל נראה יותר @שוט אוהבת אותך המון

avitalp

New member
יו, ספידונת../images/Emo20.gif

כמה אני שמחה בשבילך
סוף סוף נסתיימה תוכנית ההתנתקות הפרטית שלך
הרבה
ו
בהמשך, לך ולבחור שלך
אביטל

למחבקת הסידרתית הגרושה!!!!../images/Emo24.gif

כן כן ידיעה כזאת מרעישה הוציאה גם אותי מהחור לא יאומן שסוף סוף זה פה אתמול אני ו"היא" לא הפסקנו לדבר עלייך מגיע לך ילדונת.........מגיע לך את הכי טוב ובעיקר רוגע ,שקט, ושלווה, "הנה באים ימים טובים" בהצלחה לך אריק המתוק

אחשלו ... ../images/Emo24.gif

רק תגיד לי בדיוק מאיזה חור יצאת
.... בשביל להגיב ? אבל מניח שבשביל הודעה שכזו היה שווה לצאת ...

אחש'לי ...............

על ה"חורים" שאני יוצא מהם אני לא נוהג לדבר כידוע!!! אבל אחי........אני מאחל לכם שהחיוך שמרוח לכם על הפרצוף מאתמול בצהריים לא ירד ממנו לעולם כי כך אתם שניכם הכי יפים בעולם שלכם תמיד........... אריק המתוק(וואלה ת'געגתי)

אני גרושה..........

עדיין בשלבי עיקול. למרות שהדברים הפורמליים כולם כבר מאחוריי (אני חושבת...). התחלנו את הבוקר, עם קבלת תעודת הגירושין ברבנות. מיד אח"כ לקיחת מספר במשרד הפנים (186 כשמספר 110 רק התקבל) - (אתם לא תאמינו מה הולך שם...).. ואז... ביטוח לאומי ...(זה דווקא הלך די מהר)... (השנה כבר הנסיך הקטן יקבל את מענק הלימודים שלו בזמן)... בשלב זה, הבטן כבר קרקרה.... ליד משרד הפנים, יש מקום שנקרא מזנון מוסא. סעדנו את נפשנו בבורקס בטעם גן עדן (בורקס+ביצה+חריף+טחינה+מלפפון חמוץ - מאמינה שזה שילוב ירושלמי...
). וחזרנו למשרד הפנים. אז זהו... עכשיו אני גם גרושה פורמלית
בחיי שזה היה יום מוצלח במיוחד
(וכן מק
... הרי לא כל יום מתגרשים...
)

d a n i e l s 5

New member
לא מכירה את הסיפור ...

האישי שלך.......... אבל אי אפשר שלא להידבק בהתרגשות שלך ושל כל השירשור הזה ! וואלה מרגש !

../images/Emo9.gifבהחלט התרגשות רבה....

שלוש שנים ושמונה חודשים חיכיתי לזה... וכשזה הגיע... זה לא איכזב. הרגשה של כמה ק"ג שירדו ממני (לא ממש יודעת להגיד מאיפה... אבל ירדו...
)
לך

תימניה

New member
וואלה....../images/Emo35.gif

חיפשתי בכרטיס, לא מצאתי את המילה גרושה.
אז..איחולים כפולים, על הניתוק הישן והחיבור החדש. מזל טוב
תגידי, ברכת..."ברוך שפטרני מעונשו של זה..."

ספידי... רצה והחליפה....../images/Emo6.gif

א ל י נור... החליטה להמשיך בחייה כבר מזמן...
ואתמול אחרי טקס הגירושין (וואלה זה סיפור בפני עצמו... רק שהקלף לא יפול לי... מה ידעתי שזה יהיה מקופל לריבוע, ויזרק לי ממרחק של 20 ס"מ כולה... Y... הייתי כל כך קרוב ליורם... ) נאמרו שתי ברכות... ברוך שפטרני...
וברוך שהחיינו...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח וואלה, המורים של היום... זה לא המורים של לפני שלוש וחצי שנים...
אחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאיר

תימניה

New member
זה מזכיר לי.....

שהיית גם המורה שלי, להוספת קישורים. הנה לזכותך שתי תלמידות טובות.

למעלה