../images/Emo51.gif לכולם על הברכות ../images/Emo23.gif
אני מאוד מתרגשת , תמיד רואה תגובות של אנשים שמברכים אותם ולא ממש יודעת איך זה מרגיש מהצד הזה, (חוץ ממביך)
הייתי אמורה לחגוג במרכז הארץ עם החברה הכי בעולם שלי , אבל מיחמוד חולה מאוד והכל השתבש, אני מקווה לצאת בערב לסטנדאפ שמאוד רציתי לראות לפני המון זמן , יש כרטיסים ,הכל תלוי בשותף שלי שנמצא בירושלים , אם הוא יחזור בזמן. השנה לא ביקשתי עוגה ,או מתנות
, לא בגלל דיכאון או משהו , אני פשוט מרגישה אחרת השנה , אולי זה קשור לכך שקרו בשנה האחרונה הרבה מאוד דברים שגרמו לי להבין שהיום הזה הוא בעיקר יום של דין וחשבון אישיים , אני מודה שחוץ ממיחמוד וליאת שהביאה אותו והפכה לחברת נפש ,
אתם המתנה הגדולה שלי וכל אחד ואחד מכם חשוב לי מאוד(בחיי). אני כל הזמן עם היד על הדופק גם כשאני לא כותבת , אני קוראת ומתגעגעת לאלה מכם שכבר לא כותבים ומקווה שיום אחד תחזרו לכתוב ,אלה מכם שבקשר טלפוני איתי ובקשר מייל תפוזON או מסרים יודעים שאפשר לדבר איתי על הכל ושגם אני משתפת אתכם בדברים האישיים שלי... תודה לאי"ל על שאתם סומכים עלי בניהול הפורום , אני מבחינתי מבטיחה להמשיך ולפעול לטובת העמותה ולטובת כל מי שסובל מאפילפסיה בדרכים הכי טובות שאני מכירה ויודעת שנגיע רחוק בזכות היוזמה של רבים מחברי הפורום... אני מודה לכל אחד ואחד מכם שמשתתף כאן אתם גדולים
תודה ובשמחות