הפתעה לqt1

• פותח הנושא epi
  • פורסם בתאריך

epi

New member
../images/Emo65.gifהפתעה לqt1 ../images/Emo151.gif

משיחה שלי עם qt הבנתי שמחר יש לה יום הולדת אז אני רוצה למסור קצת מוקדם המון המון המון המון מזל טוב... אושר ועושר עם הרבה הרבה בריאות וכושר ושיהיה לה רק טוב בחיים..... אוהבת אותך הרבה epi

../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

אני מאחלת לך את כל הטוב והנפלא שהחיים מסוגלים להעניק
המון אושר ובריאות אוהבת סיגל

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo49.gif ל QT והרבה בריאות ../images/Emo65.gif

שיהיה לך רק טוב ושתקבלי כל מה שאת מאחלת לעצמך.

גלgal

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gif

אני אומנם לא קשורה לפורום אבל הייתי חייבת להגיד לך מזל טוב גם בפורום שלך

hashy

New member
../images/Emo140.gif ועוד הפתעה..כולם לקרוא!!!

זו רק תחילת הברכות שלי אליך קיוטי יקירתי, אבל רק לשם ההתחלה רציתי לבשר לך, את שמתאמצת כל כך לקדם אותנו שמערכת הבריאות בעיתון לאישה החליטה לעשות כתבה רחבה על אפילפסיה ומה שמסביבה
... לכבוד המאורע אני אמורה לדבר מחר עם אחת הכתבות. אז, מחפשים אנשים שמוכנים להיחשף כולל תמונות - צרו קשר איתי או עם קיוטי ריעתי שבטח שמחה עכשיו. נשיקות

ufo11

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifQT1!../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב לרגל יום הולדתך... הרבה אושר עושר וכמובן הכי חשוב הבריאות... שכל משאלות ליבך יוגשמו ושיהיה רק טוב... אה כן... ושתמשיכי לנהל את הפורום :))) מזל טוב עד 120:)))

NooPooN

New member
Happy Birthday../images/Emo151.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif

קיוטי המקסימה המון מזל טוב!! עד 120 שתמשיכי לעשות את הנפלאות שאת עושה ורק אושר יבוא בחלקך (וגם עושר..) זו הזדמנות לומר לך תודה על התמיכה שאת מעניקה, העזרה והאכפתיות! באמת אין כמוך!!! הכינוי קיוטי כל כך הולם אותך מזל טוב יונתן

qt1

New member
../images/Emo51.gif לכולם על הברכות ../images/Emo23.gif

אני מאוד מתרגשת , תמיד רואה תגובות של אנשים שמברכים אותם ולא ממש יודעת איך זה מרגיש מהצד הזה, (חוץ ממביך)
הייתי אמורה לחגוג במרכז הארץ עם החברה הכי בעולם שלי , אבל מיחמוד חולה מאוד והכל השתבש, אני מקווה לצאת בערב לסטנדאפ שמאוד רציתי לראות לפני המון זמן , יש כרטיסים ,הכל תלוי בשותף שלי שנמצא בירושלים , אם הוא יחזור בזמן. השנה לא ביקשתי עוגה ,או מתנות
, לא בגלל דיכאון או משהו , אני פשוט מרגישה אחרת השנה , אולי זה קשור לכך שקרו בשנה האחרונה הרבה מאוד דברים שגרמו לי להבין שהיום הזה הוא בעיקר יום של דין וחשבון אישיים , אני מודה שחוץ ממיחמוד וליאת שהביאה אותו והפכה לחברת נפש , אתם המתנה הגדולה שלי וכל אחד ואחד מכם חשוב לי מאוד(בחיי). אני כל הזמן עם היד על הדופק גם כשאני לא כותבת , אני קוראת ומתגעגעת לאלה מכם שכבר לא כותבים ומקווה שיום אחד תחזרו לכתוב ,אלה מכם שבקשר טלפוני איתי ובקשר מייל תפוזON או מסרים יודעים שאפשר לדבר איתי על הכל ושגם אני משתפת אתכם בדברים האישיים שלי... תודה לאי"ל על שאתם סומכים עלי בניהול הפורום , אני מבחינתי מבטיחה להמשיך ולפעול לטובת העמותה ולטובת כל מי שסובל מאפילפסיה בדרכים הכי טובות שאני מכירה ויודעת שנגיע רחוק בזכות היוזמה של רבים מחברי הפורום... אני מודה לכל אחד ואחד מכם שמשתתף כאן אתם גדולים
תודה ובשמחות

Blueberry Kiss

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif|מתנה|

יאאאאא....... מזל טוב! עד 120! המון אושר, עושר אהבה ו.......בריאות כמובן!

Nayeli

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

עד מאה כעשרים

מזל-טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

שזו תהייה שנה של פריחות, חיים ואושר גדול, יקירה.
מזל טוב

qt1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifתודה לכל המברכים ../images/Emo24.gif

לאפי על שפתחת את השרשור
להזהב הלבן
ליונתן
למושי
למותק
להאשי
לחיים
למרגיע המדאיג(אי"ל)
לNayeli
לסיגל
לספיר
לליאת
לאודי שלי שנמצאת בפנימיה
אם שכחתי מישהו , אני מתנצלת מראש...לכל מי שהתקשר, לכל מי ששלח מברקים , לכל מי שלא בירך מעל דפי הפורום ומצא דרכים אחרות , תודה תודה ושוב תודה ושנהיה בריאים וחזקים כולנו... שלכם תמיד

qt1

New member
גלגל../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

את שובבה גדולה , אפשר להזמין אותך לכתוב גם כאן? בפורום הזה יש גם אנשים שלא קשורים לאפילפסיה ויכול להיות מאוד מעניין אם תכתבי גם כאן , אני משאירה לך את ההחלטה אבל את כמובן מוזמנת וים של תודה על ההקשבה והמילים החמות שאת מרעיפה בכל מקום שרק אפשר... לא שכחתי אותך מתוקה...
את בהחלט הפתעת אותי

גלgal

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

אם אין בעיה עם זה שאין לי אפילפסיה אז אני אשמח לכתוב כאן, קראתי קצת והאנשים פה נראים מאוד נחמדים.
היי ,אם המילים שלי גורמות לך לחייך אני אדבר 24 שעות ביממה
אני חייבת לרוץ להצגה, מבטיחה לכתוב כשאחזור.

S E M 151

New member
מזל טוב QT ../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif וגם

מהדר, שמאוד מאוד מודה לך. רק טוב, אושר, עושר ובריאות מכל הלב.

U מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצטערת שזה כזה מאוחר, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא , לא?
המון המון מזל טוב, ברכה ומתנה את תקבלי ממני יום חמישי.. אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד, אודליה...

למעלה