הפורום בן 3

../images/Emo65.gif הפורום בן 3../images/Emo70.gif

היום הפורום שלנו חוגג 3!!!
מרגש. שרשרו הנה ברכות :)
תזכורת: הערב החל משעה 22:00 לילה לבן! תהיו פה בעשר ותבינו...

go goldi

New member
יאייי מזלט טוב לנו../images/Emo9.gif

אם תחפרו קצת בארכיון כמוני תראו שפעם היה פה ממש יבש (וגם שברייר כתב כאן הרבה, אבל זה לא קשור
) ועכשיו תראו אותנו-מגובשים
השנה האחרונה נראת כהשנה הכי טוב לפורום
עוד חודש וקצת אני חוגגת כאן שנה

ofer976

New member
איך גדלת כל כך! ../images/Emo13.gif

פעם היית פורום קטן, נידח, חסר חיים, שהיו בו איזה 5 ילדים, אני זוכר... איך גדלת! נהייתה גבר!! אז אחי, עד 1082, הרבה מזל טוב, וזהו...

פורווווווווווווום../images/Emo48.gif

אני אוהבת אותך פורום!XD אני מכירה אותך כמעט שנה.. שהיית כזה פצפון!! מזל טוב פורוםP:

יובל94

New member
היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת ל-

פורווםםם ! מזל טובב עד 1082 שנה תמשיך להיות כמו שאתה שיתגשמו כל משאלות ליבך ושיהיה לך אושר, עושר, כושר, ויושר והרבה הרבה הרבה בריאות והצלחהה ! ותמשיך להעריץ את הפיג'מותת !!

סאפיר1

New member
מזל טוב ! D:

שיגדל וימשיך להיות מגודל D: חח סתם :] פורום הפיג'מות בן 3 יופי יופי יאי D: XD

Pijamist

New member
מזל טוב פורום../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

אם תסכלו בארכיון תראו שיש הבדל עצום בין היום לבין אז.

Because Of May

New member
מזל טוב לפורום../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo109.gif

הגעתי ונטשתי וחזרתי, וזה עדיין הפורום הכי אהוב עליי
קלולולולולולולולו

Jen74

New member
אני מרגישה כמו איזה דודה גאה../images/Emo9.gif

מאחר ולא ניהלתי את הפורום מיומו הראשון והגעתי אליו לפתיחה המחודשת, אני מרגישה כמו איזה דודה או אמא מאמצת
כשראיתי שמבקשים מנהל לפורום שאמור לחזור לפעילות לקראת העונה הרביעית ועוד לפני שהיו בטוחים במאה אחוז שתהיה עונה רביעית, מיהרתי להגיש מועמדות לניהול הפורום כי אז כבר הייתי מכורה לסדרה. לא ברמות קשות כמו של חלק מהגולשים/ות כאן
אבל מכורה בהחלט. אני כל כך גאה בגולשים שמפעילים את הפורום ולמעשה, אין לי הרבה עבודה מעבר לניהול הטכני של הפורום. אני שמחה שלמדתם להכיר אותי ולקבל אותי למרות היותי הזקנה בחבורה (תרתי משמע)
זה אחד הפורומים הכי כיפיים ומאתגרים שיצא לי לנהל בארבעת שנותיי כמנהלת פורומים בתפוז
אוהבת את הפורום, אוהבת את הפיג'מות ויותר מכל אוהבת אתכם, גם את הנודניקים, המופרעים והשרוטים מביניכם.

למעלה