היי אני חדשה פה

../images/Emo65.gifהיי אני חדשה פה

אני לא מכירה כאן אף אחד חוץ מנילי..... בכל אופן אני מהפורום של קטנטנות מ-www.chiquititas.co.il הצטרפתי כי נראה לי נחמד כאן למרות שאני לא מכירה פה אף אחד...
אז ככה, כמו שהבנתם מהשם - אני מ-ת-ה על בנחמין רוחאס שהוא הבנאדם הכי מושלם על פני כדור הארץ
מאי :)

Nick Master

New member
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif../images/Emo187.gif../images/Emo183.gif

ואני מבטיח לך שמהיום תכירי עוד אנשים חוץ מנילי...

הופה

אני מתחילה לקלוט איך העיניים עובדים פה..... הגיעה הזמן אחריי שחודשים אני מסתכלת כאן על הפורום בלי להבין מה אני רואה... חחח.... אז שניה, שאלה קטנה... איך אני יודעת מי מחובר בזמן שאני מחוברת?

הי מאייי!!!!!

חחחחחח מה קורה? פה נהרבה יותר מהיר לדבר מהפורומים של הרשמי...! אז ברוכה הבאה! אה וקול מי בא לי להיפגש איתך !

נילייייי רוסיונת שלי יפה שלי מושלמת

מה המצב??????????? איזה כיף שאת פה!!! ממי אני צריכה פה עזרה בכמה דברים.... את יכולה?!?!?!?! te queiro muchooooooooooo

הייי היייי איזה כיף, איזה אנשים

חמודים כולם פה מתייחסים אליי... יחיחיחי... שאלה פיצקית, איך אני משנה חתימה?!

snow queen

New member
ברוכה הבאה!ואת מכירה גם אותי....

היי!מאיוש!מה קורה? וגם אני מהפורו של הרשמי של קטנטנות! הכינוי שלי שם זה..... pablo+marizza טוב יאללה! צ´או! וברוכה הבאה!

הייי ילדונת ../images/Emo39.gif

חיחחיחי לא זכור לי שדיברנו.... אבל..... חח... כאן מהיר... אז..... רוצה... לדבר?!

שלום שלוםםםם ../images/Emo42.gif

מה המצב?!
איזה יופי של סמיילים יש פה אני מתהלבת מזה... חחח....

אז נניח

ובצורה מאוד מיקרית, מחר בבוקר אני אהיה חולה... ואני אבוא לכאן.... איך אני יודעת מי יכול לדבר איתי כי הוא פה?!?!

s h a r o n 04

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif ברוכה הבאה מאי! ../images/Emo141.gif

אני שרון, נעים מאד! וכמובן אין כמו בנחה המדהים!!

אני מניחה

שאני ואת הולכות להסתדר מצוין... איי אייי אייייי בנחי הזה כזה ג-ב-ר!!!!!!!!!

s h a r o n 04

New member
אמממ...

זה משתנה.. בדרך כלל בשעות אחר הצהריים ואחרי המורדים, ובסופי שבוע. אהה וגם ביום שישי ב1:10 תמיד יש פה די הרבה ילדים שרואים המורדים באינטרנט..

למעלה