האכזבה שלי

../images/Emo65.gifהאכזבה שלי

שלום לכולם, מעולם לא הייתי בפורום שכזה, אני מספרת את סיפורי החוצה אל העולם, שכולכם בתוך הרשת המסובכת הזאת תקראו ותאמרו לי דעתכם.... ובכן, הכל התחיל מילדה שאף אחד לא אהב, אף פעם, אף פעם, בתוך העולם הזה לא ידעה הילדה דמות אחת שתרצה בה באמת, אמה מסרה אותה לאימוץ ואימה המאמצת לא ממש רצתה בה, (אולי רצתה ילדה אבל בטח לא אותה), כל העולם איכזב אותה, משפחה, חברים, חברות, לא היתה נפש חיה שיכולה היתה לאהוב אותה ככה סתם, רק כי היא היא. ברבות השנים הפכה הילדה לאישה עצמאית שלמדה שלא לסמוך על אף אחד, רק על עצמה, ואז הוא בא, כשהיביט בה, עיניו היו נוצצות מאהבה, מהערצה, כאילו לא היה דבר יפה וטוב ממנה. הוא היה חסר ביטחון בעצמו, וניראה אבוד בעולם (קצת כמוה), והם מצאו האחד את השני, היא ניסתה להעלות את בטחונו והוא סיפק לה את האהבה שמעולם לא קיבלה. הם נישאו באושר, והשנים עברו..... עד שהיא מצאה שהוא מאוהב באחרת........

mariana

New member
סיפור באמת קשה

אני מעריצה אותך את אשה חזקה, את התמודדת עם כל העולם. אני מקווה שלא מדובר בך אבל בכל אופן, המשיכי להיות חזקה ותאמיני רק בעצמך כמו שאהבה הזאת הפתיע אותך כך גם אהבה אחרת יפתיע אותך אבל באהבה יותר גדולה שהוא לא ילך ופתאום יתאהב במישהי אחרת

ניקולי

New member
סיפור מעניין

מניחה אני שלא רק שהסיפור מעניין אלא גם קשה!! מצדיעה אני לך על היותך שפויה למרות הכל. את יודעת מה?? תהיי אופיטמית היי חזקה..ואם בעלך הלך עם מישהי אחרת משמע שלא היה לו טוב בבית כרגע אנחנו שומעים את הצד שלך אך למטבע שני צדדים.. לא סתם גבר קם והולך מהבית אלף סיבות יכולות להיות אולי בחלקן לא מוצדקות אבל זה קרה... תמיד אנחנו חושבים שאנחנו הכי בסדר בעולם..והצד האחר חושב ובטוח שאנחנו לא בסדר ע"מ לדעת בברור צריך לשמוע את שני הצדדים ואז להחליט או להביע דיעה.. שיהיה לך רק טוב בחיים ותמשיכי הלאה כמו שעשית עד עכשיו!! בהצלחה!

והחוכמה היא

לאסוף את השברים כן, זה קשה קשה קשה ולהמשיך הלאה.. החיים הם הפתעה תסריט לא ברור למה שתתייסר? חייבים להמשיך הלאה!!

sidi

New member
מה כבר

אפשר לומר? חוץ מלנסות לחזקך ולשלוח פרח.

חילי

New member
אהבה חליפית

יש התאהבות..ויש אהבה ויש נאמנות והכרה בערך אז יקום ויופיע..האחד המשלב בן השניים ולשנים..אני מקווה רק אופטמיות

למעלה