דפנע

../images/Emo65.gifדפנע../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

סורי שהרסתי לך תיומולדת עם ההקדמות שלי...ובגלל שאני כלבה עצלנית אני גם אעתיק מס"ל
כן אני יודעת שזה מחר, וכן אני יודעת שעוד לא 12 בלילה, אבל אני אוטוטו הולכת לישון, ובכ"ז רציתי לפתוח את השרשור הזה...אז תמותו דפנה,באה לפה הרבה? שיהיה לך המון המון מזל טוב רק אושר, בריאות, אריכות ימים, המשיכי לחייך את חיוכך המדהים כמו שרק את יודעת, ובכלל, את מותק של ילדה [כמה צולע מצידי].. אין, פשוט אין מישהו שעושה פרסות יפה יותר ממך אין,פשוט אין מישהו שמתפקד בתור נהג מונית משפחתי טוב יותר ממך, וכמובן, שאין על הסונטה, אבל מה הסונטה בלי הנהגת המדופלמת [עם המשקפיים השקסיות].. [נסחפתי?] המשיכי להיות חושנית ושקסית כמו שרק את יודעת, המשיכי להתאמץ ולהזיע בחדר כושר, ואחכ תבואי הביתה ותפנקי את עצמך במאפינס או משהו משמין אחר. [ואת לא נראית חולה..את נראית נפלא] המשיכי להיות BITCH, כי מי כמוך עושה אתזה טוב יותר המשיכי לגדל ולטפח את הציצי המושי-נעימי שלך...[וגם מושי מושלם 100מם] ורק תדעי לך, שאפאחד לא אוהב אותך יותר ממני אז שיהיה לך מחר יום מדהים ביותר, תמצי אותו עד כמה שאפשר, התפרעי, ולשם שינוי תני לאחרים להסיע אותך ובאמת, אני מאחלת לך רק את הטוב שאפשר לקבל, ושלא תדעי בחיים שלך צער, אלא רק שמחה, וכמובן, כן ירבו הפגישות שלנו.. פעמיים בשבוע זה בהחלט שיא ביום שתחגגי יומולדת 20, אני אהפוך לאזרחית ב"ה לסיום, אני מאחלת.. שתשארי צעירה לנצח... אוהבת המון המון המון [למקרה שלא הבנת כלכך עד עכשיו],

Umang

New member
מזל טוב דפנה../images/Emo13.gif

אחת מהעובדות שצויינו הייתי שמח לאמת

Umang

New member
חחחחח../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

yavin

New member
../images/Emo65.gif|מתנה|מזל"ט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב דפנה יקרה../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif

תהני בחייך.... כי כל השאר כבר לא חשוב
אני

../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif|דפנוש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif

מזל טוב בובית! אני גם לא פה מחר אז נאחל לך מעכשיו. שיהיה לך יום יום הולדת הכי שמח בעולם ושתהיי מאושרת ושכל חלומותייך יתגשמו. אוהבת המון טל

yaeli87

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif מזל טוב מאמי../images/Emo140.gif

10GaZ

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה