בת מצוה

touti

New member
../images/Emo65.gifבת מצוה../images/Emo65.gif

בקשה לי מכל חברי וחברות הפורום הנכבד הזה:) חחח משימה לי אליכם... בקרוב הבת שלי חוגגת בת מצוה (ההתרגשות בשיאה) אחד התכנים הוא לתת מתנות קטנות סמליות , כאשר לכל מתנה מצורפת הקדשה עם מסר לחיים לדוג: מצפן- שתלכי בדרך הישר.. משקפת- שתראי את חצי בכוס המלאה.. זהו בזה נגמרו לי הרעיונות אז מבקשת מאוד מאוד מאוד לחשוב ולשלוח לי כאן או במסר רעיונות למתנות קטנות שאפשר לחבר להם הקדשה שהיא מסר לחיים אפשר לחשוב על מסרים ולהתאים להם מתנות או לחשוב על מתנה ולהתאים לה מסר זו רק ההתחלה:) אודה ואשמח מאוד מאוד לכל עזרה בעניין:) חג שמח ותרבחו ותסעדו:)

touti

New member
ומנצלת את השרשור כדי לברך בברכת ברוכים הבאים

את כל החדשים שהצטרפו במהלך החג:) תרבחו ותסעדו תתרווחו על הכורסא עם ליקר ביד ושאלה קטנה..מאיזה צט אתם מגיעים אלינו?

היי, קודם כל מזל טוב לבתך.. על המאורע הקרב

ובא! שנית, יש לי רעיון למתנה: מחשבון- כדי שתדע לחשב ולכלכל את עצמה באופן עצמאי ושקול.(עם דמי הכיס שניתנים לה...)

../images/Emo65.gifמזל טוב

ראשית האחל לך שיהיה בשעה טובה ובסימן טוב והמון מזל טוב ותראי ממנה רק נחת וכמו שתזכי בעז"ה להכניסה לבת המצווה כך תזכי לראות בחופה שלה ולראות ממנה וכל יוצאיי חלצייה נחת ויתקיים בה המאמר "בחיק ירא אלוקים תנתן" ושתמיד תמצא חן ושכל בעיניי אלוקים ואדם... ואשתדל מאוד לחשוב על רעיונות בשבילך... שבת שלום וחג שמח

אiר1

New member
תותינקה

ראשית, שיהיה בהצלחה עם אירגון האירוע, ושיהיה המון מזל טוב ושמחה! כעת, לגבי המשימה... אין לי רעיונות טובים לכך.... אבל אני מבטיחה, שכשאצליח לחלץ איזו הברקה, ארוץ איתה מהר למחשב

טיטניק1

New member
עד120 לילדה ולך הרבה נחת!

פנס-שדרכך תמיד תהיה מוארת בדברים חיוביים. סרגל-שתהיי ישרה בדרכייך. כוס קפה-שחייך יהיו תמיד רגועים ותראי תמיד את חצי הכוס המלאה מחזיק מפתחות נעל-שתלכי תמיד רק לדברים טובים.

touti

New member
אחלה נהדר, אימצתי את הרעיון

מחכה לצאת החג כדי לכתוב את הדברים על נייר:)

reo2

New member
כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם (משלי)

המים כמו המראה ישקפו את דמות פני האדם המתבונן במים המביט לתוכם . המים יראו בדיוק מוחלט את האמת. הם משקפים את המציאות האמיתית, כמו המראה שגם היא מראה את הדמות המסתכלת בה במדויק. אם הדמות שוחקת הרי השחוק ייראה במים, אם פני האדם זועפים – כך הם ישתקפו במים. האמת נראית בדיוק מוחלט, כך לבבות בני האדם זה לזה, אם אדם אוהב את חברו, הרי גם חברו יאהב אותו. כמובן, שאם האדם שונא את חברו הרי ההשתקפות תהא זהה (דברים שנכתבו על ידי דר' יחיאל שרמן) בקיצור, מה שאני רוצה להגיד בנושא, קני לה מראה יפה לחדר, אולי בעלת מסגרת מעץ הצבועה יפה ותכתבי לה את הפסוק הזה על המסגרת. ללמוד מזה עבודה על המידות, היחס לאחר, כמו שהיא תראה בני אדם ככה הם יראו אותה, אם היא תהיה נעימה לסובבים אותה זה ישתקף וכו',... נראה לי שהבנת את המסר... המון המון מזל טוב. באמת רגע מרגש

touti

New member
תודה רבה רבה רבה על הרעיונות, מחכה לעוד

ועם הברכות תמתינו להודעה נפרדת:)

ותשחק

New member
תותי יקירה, מזל טוב

התגעגעתי אליך ושמחה שחזרת. מן הסתם יש לי רעיונות, אבל אני שפוכה מעייפות, כך שעכשיו מוחי "סתום"... אחשוב, בלי נדר, או אשאל.

למעלה