נוסטלגיה

ש חף

New member
../images/Emo64.gifנוסטלגיה

יוצא לכם להזכר באנשים מהעבר,לא המשמעותיים ככה סתם?
זכרונות לא נעימים-מדחיקים או מתמודדים?
מה זה עושה לכם להתקל באדם מן העבר? נעים או שאתם רוצים לברוח?
מתעדים או זורקים? מכתבים,תמונות,חפצים מהעבר
עד כמה אתם מושפעים מנוסטלגיה? <נוסטלגית לאחרונה>

דסדס

New member
../images/Emo13.gif אהבתי את השאלון הזה...

יוצא לכם להזכר באנשים מהעבר,לא המשמעותיים ככה סתם? כן, דיי הרבה
זכרונות לא נעימים-מדחיקים או מתמודדים? מדחיקה בדרך כלל. לפעמים אבל עולה משהו באופן בודד ומחליטים להתמודד איתו...
מה זה עושה לכם להתקל באדם מן העבר? נעים או שאתם רוצים לברוח? תלוי מי, יש כאלו שאני יעדיף להעלם, אבל לרוב זה דיי נחמד... <לפגוש משום מקום באניברסיטה קצינה שלי לשעבר היה יכול להיות נחמד יותר אם הייתי מזהה אותה ולא שואלת אותה מי היא...>
מתעדים או זורקים? מכתבים,תמונות,חפצים מהעבר אספנית כפייתית, שומרת הכל.
עד כמה אתם מושפעים מנוסטלגיה? נוסטלגיה זה כיף! שיהיה לכולם לילה טוב, וערבים וימים נוסטלגיים נעימים.

טל205

New member
יש ויש

יש נוסטלגיה שגורמת לי צער אז אני מפנה אותה מעולמי וזה יכל להיות גם ע``י השחתה אך בזכרונות אני משתדל להילחם ולא להדחיק.

נרקי

New member
תשובות../images/Emo188.gif

יוצא לכם להזכר באנשים מהעבר,לא המשמעותיים ככה סתם? כן ברור. תמיד זה קורה
זכרונות לא נעימים-מדחיקים או מתמודדים? זכרונות לא נעימים ונעימים גם יחד.. וכן מדחיקים אין ברירה
מה זה עושה לכם להתקל באדם מן העבר? נעים או שאתם רוצים לברוח? תלוי מי זה
מתעדים או זורקים? מכתבים,תמונות,חפצים מהעבר. אממ בואו נראה. עם בת דודה שלי אני כבר לא מדברת. ויש לי עדיין תמונות שלה באלבום
סתם שיהיה כזיכרון.. וההוא שנפרדתי ממנו.. כבר יום אחרי הפרידה זרקתי כל שריד שמזכיר לי אותו
עד כמה אתם מושפעים מנוסטלגיה? הרבה! אוהבת להזכר בדברים ואנשים..

נוסטלגיה../images/Emo202.gif

יוצא לכם להזכר באנשים מהעבר,לא המשמעותיים ככה סתם?יוצא, לא הרבה אבל קורה שהמחשבות זרמות ממקום למקום ואני נזכרים באנשים מהעבר, לרוב חברים. זכרונות לא נעימים-מדחיקים או מתמודדים?משתדל מאוד להתמודד אבל יש מקרים שאני נאלץ להדחיק. מה זה עושה לכם להתקל באדם מן העבר? נעים או שאתם רוצים לברוח?תלוי מי זה ואיזה עבר היה לנו, ברוב המכריע של המקרים זה דבר נעים. מתעדים או זורקים? מכתבים,תמונות,חפצים מהעבר- מתעד אלא אם זה משהו שעושה לי הרגשה קשה כשאני נזכר. עד כמה אתם מושפעים מנוסטלגיה? איך אפשר להיות מושפע, רק מנסה להתקדם ולא לחזור על טעויות.

בשבילך אענה

יוצא לכם להזכר באנשים מהעבר,לא המשמעותיים ככה סתם? כן לא מזמן חלמתי על אחת שלא שמעתי ממנה במשך שנה זכרונות לא נעימים-מדחיקים או מתמודדים? מדחיקים
אז מה אם זה לא בריא ואח"כ צף
מה זה עושה לכם להתקל באדם מן העבר? נעים או שאתם רוצים לברוח? תלוי מי
יש כאלו שבורחים ממני
מתעדים או זורקים? מכתבים,תמונות,חפצים מהעבר שומרת הכל עד שהגיע הרגע לזרוק כי אין בו שימוש ואז אחרי כמה זמן רותה להזכר ואין לי במה
עד כמה אתם מושפעים מנוסטלגיה? בלי עבר אין עתיד! לא נוטה לחשוב על העבר שישאר שם. הכי בטוח.

ש חף

New member
גברת

אל תגזימי,לא דיברנו רק מאתמול (אני יודעת שבשבילך זה נראה כמו שנה
) <ותמשיכי לחלום עלי
>

extream

New member
טוף קפצתי לביקור נוסטלגי

יוצא לכם להזכר באנשים מהעבר,לא המשמעותיים ככה סתם? כן הרבה כל אחד מהעבר משמעותי בעצם זכרונות לא נעימים-מדחיקים או מתמודדים? מדחיקים מדחיקים ברור מה זה עושה לכם להתקל באדם מן העבר? נעים או שאתם רוצים לברוח? תלוי מאיפה בעבר בדרך כלל לברוח מתעדים או זורקים? מכתבים,תמונות,חפצים מהעבר שומרים עמוק באיזה תיק חבוי היטב עד כמה אתם מושפעים מנוסטלגיה? די הרבה

עכשיו תורי..

יוצא לכם להזכר באנשים מהעבר,לא המשמעותיים ככה סתם? כן ,יוצא. זכרונות לא נעימים-מדחיקים או מתמודדים? אני מעדיפה להתמודד,כדי שלא יחזרו. מה זה עושה לכם להתקל באדם מן העבר? נעים או שאתם רוצים לברוח? תלוי מי האדם הזה. ומה הוא בשבילי,איזה קשר היה פעם. מתעדים או זורקים? מכתבים,תמונות,חפצים מהעבר? יש לי מיכתבים מהעבר,מתנות,חפצים..הכל שומרת זיכרונות יפים. עד כמה אתם מושפעים מנוסטלגיה? כייף להיזכר,זה נותן אדרנלין ומשמח.

למעלה