יום רביעי

hadarinke

New member
כרגיל, יום מגמה[=

3 שעות במחשבים,ושלוש שעות למעלה בחדר אדריכלות. יואו הכיתה ממש מלחיצה אותי, כולם אמרו שיש מבחן עכשיו ופתאום המורה אומרת שאין! ומתי יהיה? עוד מלא זמן שיהיה עוד מלא חומר
בא לי ללמוד לנגן על קלידים..... [יציאה לא קשורה]
האאאאא עכשיו היא מלמדת גם לסרטט חלונות!!><

How I Disappear

New member
רביעי מיותר ...

חחח לא, הוא לא מיותר, אני מזכיר לכם שזה מהשיר "יום שישי" של בנזין שעה ראשונה- אנגלית, היא אמרה למי שהיה בכיתה הקודמת לעשות את מה שהם עשו בשיעורים הקודמים שעה שניה- ירידה למקלטים, הפסדתי חינוך
שעה שלישית ורביעית- ספרות, יואו היה קטע מזה מצחיק .. ילד אחד שישב לפני צייר מורה שמןןןןןן דובון מהבצפר שלנו [שלא מלמד אותנו אבל ...] והוא כתב את השם שלו והוא נתן לי לצייר לו את התלבושת ולצבוע חחח אז הוספתי וצבעתי ואז היא בדיוק באה, לקחה לי את זה ואחרכך בסוף השיעור היא אמרה לי "קח את זה, פיקאסו" חחח ואני מת מצחוק ! [אולי זה לא נשמע מצחיק אבל זה היה מצחיק !!!
] שעה חמישית ושישית- ספורט, הבאתי לו את הפטור שהשגתי אבל הוא אמר לי שחייב להיות רשום עד מתי הפטור הזה, אז אני אעשה משהו קטן בפוטושופ חחחח ואז כמובן שלא השתתפתי שעה שביעית- אנגלית [ראו שעה ראשונה] וזהו ...

How I Disappear

New member
אה ואיך שחכתי המבחנים במתמטיקה ואנגלית ../images/Emo26.gif

מתמטיקה- 49 XDD כולם קיבלו ציונים גרועים וזה הכל בגלל המורה .. אז שבוע הבא או יותר מאוחר יהיה מועד ב' כמעט לכולם XD אנגלית- 91 ! המבחן באמת היה קל, באמת אני אומר, זה לא שרק לי הוא היה קל, זה היה כולה על פרסנל סימפל ופרסנט פרוגרסיב !!! ואנסין ולכתוב איזה משהו והאוצר מילים היה פחות מעשר מילים ממש קלות ! ואחרים קיבלו ציונים נמוכים, איזה עמות XD

מריחים כבר את הסופ''ש ../images/Emo69.gif../images/Emo15.gif

כבר שבוע אני רודפת אחרי היועצת כי אני רוצה לעבור מספרות לכימיה -אני מאוד אוהבת ספרות אבל אני לא סובלת את המורה ומסתבר שלבצפר אין תקציב לשכור מורה אחרת ולכן אני יתקע איתה שלוש שנים..- בקיצור היום היה לי מבחן למגמות ספרות/כימיה וסוף סוף תפסתי את היועצת המעצבנת אז היא אמרה שאין לה זמן ושהיא לא נותנת לי פטור מהמבחן. (וכאילו מה אני אלך למבחן למגמה שאני לא נמצאת בה?!) אז לא ניגשתי למבחן והיה לי שעתיים חופשיות ובגלל זה אני חופרת

איכס:|

מתחילה שעה שנייה לשון- הייתי מתוסכלת ממשהו אחר ובקושי הקשבתי. היסטוריה- נמאס כבר, היא חפרנית ספרות- בכלל תסכול, שלא נדבר על זה שאני נכשלת במבחן שיהיה בקרוב שעתיים חשמל- החרא הזה לא נגמר איכאיכאיכ חוזרת ללמוד ללשון:'(

בלע

שעתיים היסטוריה- משעמם. שעה חינוך- עשינו ארוחת בוקר כזאת שעה ביולוגיה מגמה- עשיתי תבוחן שהיה אתמול שעה לשון- הצקנו למורה, כרגיל שעה ביולוגיה- עשינו עבודה על הקיבה שעתיים תנ"ך- קש"ן

pRimaVeriTaVIV

New member
מחר שעתיים ביטול! ../images/Emo9.gif

שעת אפס-שעה ראשונה: מת'. כמעט לא עשינו גאומטריה
קיבלנו את המבחנים, 73! אני מרוצה ביותר! 59 מתוך 60 על אלגברה, 14 מתוך 40 על גאומטריה
שעה שנייה: פיזיקה. טוב, אולי אני לא אכשל במבחן שעה שלישית: מדעי החברה. הזונה הזאת פשוט קטנונית, היא העירה לי על כל דבר וכל הזמן איימה
אפשר לחשוב מה כבר עשיתי
פוסטמה, שונא אותה וגם השיעור שלה משעמם שעה רביעית: לשון. המורה אומרת שהמבחנים היו אסון
אבל אני דיי אופטימי לגבי שלי שעה חמישית-שישית: תנ"ך. הידד לחטאים של שלמה ועוד כל מיני דברים מוזרים שלא הבנתי
מלכים א' י"א שעה שביעית: ספורט. אמרתי ששכחתי את המשאף והתחמקתי מכדורעף. מקווה שאם מחר יהיה כדורעף הוא יתן לי לצאת דיי כבר, נמאס
כמה אפשר כדורעף? מכיתה ז' עד היום יש כל הזמן רק כדורעף, לפחות 90% מהשיעורים אני רוצה פטור
וזה לא קשור לעצלנות או משהו, אני פשוט שונא את השיעור

pRimaVeriTaVIV

New member
וכמובן בקשר לביטול מחר ../images/Emo3.gif

ביטול של שעתיים אנגלית
הקדימו את ביוטכנולוגיה, אז אני מסיים ב12:30 במקום 14:10

חרא יום האמת.../images/Emo203.gif

נמ בפיזיקה המורה אמרה שעוד לא התחילה לבדוק תמבחנים, זבל! ובהפסקה הבנים הלכו מכות בצחוק והמחנכת ראתה ולקחה אותם לשיחה [צעקות+דיבור עם ההורים], אז שעתיים הם לא למדו איתנו והיינו איזה 25 תלמידים מתוך 40. והשעתיים האלה היו ביולוגיה ולא למדנו כלום בכל מקרה כי המורה טיפשה. אח"כ היה הסטוריה עם המחנכת והיא החליטה במקום ללמד לצרוח עוד פעם-- הפעם על כל הכיתה. ואז היה צרפתית וסביר. ואז היה ספרות וגם סביר. ואז היה מתמטיקה וגם היא עוד לא התחילה לבדוק את המבחנים ואיכ. והיום הגעתי למסקנה שאין דבר כזה חברים ושכל אחד דואג רק לתחת שלו. ולמדתי היום לכימיה ועוד אמשיך ללמוד כי מחר מבחן. צ'או.

למעלה