ידיות לסיר

../images/Emo64.gif ידיות לסיר

אומרים שלכל סיר יש מכסה, השאלה מה קורה עם ידיות. נשברה לנו ידית אחת של סיר. איפה אפשר לקנות ידית בדידה? תודה.

maybesure

New member
תלוי איזה סיר

אם סיר תוצרת הארץ כמו סולתם נניח, אז בחנות המפעל ביקנעם. לפעמים הידיות מתאימות גם לסירים אחרים לכן מומלץ לקחת את הסיר אתך. אפשר לברר טלפונית גם בחנויות אחרות ברשת סולתם

cותי

New member
הודעה שראיתי בפורום אוכל בynet

הייתי היום בשוק הכרמל ולשמחתי הרבה מצאתי דוכן של כלי בית שבו ניתן לקנות ידיות לסירים ומחבתות וככה הצלחתי מאבדון מכסה של סיר אהוב, ידיות לשני סירי סולם גדולים. כל ידית עלתה לי 5 ש"ח. הדוכן נמצא איפה שהוא בערך בשליש הראשון של הרחוב הראשי של השוק , זה הדוכן הראשון לכלי בית מצד שמאל אם נכנסים מכיוון אלנביואם נכנסים מכיוון הכרמלית זה כמובן הדוכן האחרון מצד ימיןלפני שיוצאים לכיוון אלנבי. לצערי רק אחרי שחזרתי חשבתי לבדוק את יתר הידיות בסירים ובמחבתות, אבל ייתכן ששווה לי לעשות נסיעה באופן מיוחד לקנות ידיות במחיר כזה. רוב הידיות שיש לו מתאימות גם לסירי סולתם.

בורג אחד, אבך איפה קונים?

אופציה אחת היא בשוק הכרמל, אשמח לאופציות נוס]פות כי אני לא כ"כ מזדמנת לשם.

בבולה

New member
כמעט בכל חנות לכלי בית

רצוי שתלכי עם הסיר עצמו בכדי שיוכלו להתאים לך את גודל הידית לקוטר הסיר. אני שילמתי על כל ידית 10 ש"ח וראיתי בהודעות לפניי ששילמו 5 ש"ח אז כנראה שזה סדר הגודל של המחירים. בנתניה יד בסטות בשוק ובסמבירא. את יכולה להתקשר לסולתם והם מוסרים לך את שמות החנויות שעובדות איתם ומחזיקות חלפים בכל חלקי הארץ.

למעלה