../images/Emo63.gif

ספר.. יש את אלה שמחזיקה בידיי קוראת בשקיקה..מנצל כל רגע פנוי.. לחוש את המילים.. נכנסת לתוך מגע של תחושה אני שם בתוך הכריכה בתוך הדפים בתוך המילים.. כל תאור עובר מהספר אליי וחוזר.. וכשמגיע הזמן..וסימתי לקרוא..יש את תחושת העונג..ומאית שנייה אחריה..מגיעה תחושת ריקנות..של עוד חוייה הגיעה לסיומה ספר טוב.. זה ספר שמשאיר בי זכרונות..משלי ..כמו האחרון..שנגעתי בו ויש ספר.. כמו זה שהתחלתי לקרוא.. שעם כל הדמיון העשיר..ועם כל הניסיון והיכולת הזו שפיתחתי לעצמי לחוש מילים..לגעת בתאורים.. הוא לא עושה לי את זה... ספר טוב.. דומה כמעט.. הלכתי לתת עוד ניסיון..

יערית

New member
תאוריית "יערית"

כמו שאת מוצאת ספר שסוחף אותך ,מרגש אותך,ממלא אותך,מדליק לך את הדימיונית מקצה לקצה,הוא לא צפוי ואת מרגישה שאת רוצה ללגום ממנו עוד ועוד-חפשי גבר כזה,זה היעד
כל ניסיון לספר אחר שלא הצית בך את הנ"ל,הוא ישכב שם בין המון ספרים טובים אחרים ,מת משיעמום בדיוק כמוהו. ויש לי אולי אחד כזה:))

מצד שני יש ספרים שקצת קשה להיכנס

לראש שלהם בהתחלה אבל עם הזמן זה מתחיל לזרום והתובנות נשארות עוד הרבה הרבה שנים לאחר מכן.... למשל : לפני כמה שנים אולד פרנד נתן לי ספר של ג'ימס רדפילד לקרוא ועד פרק שני שלישי בקושי סחבתי בעליה אבל משם זה התחיל לזרום חבל"ז ועד היום אני זוכר את עיקרי הדברים שבלי שום קשר ברבות הימים גם התחברו ממקומות אחרים

יערית

New member
כל אחד ודרגת הקושי שלו../images/Emo8.gif

אצלי למן ההתחלה מרגישה אם תהיה כימייה או שלא תהיה,למרות שיש דברים בילתי צפויים,אני מאזנת את זה אם ספר אחר ממול:))

מצוטטת

New member
בטח כל אחד

חוששת להדיג שגם כאן יש עלי {עוד} סריטונית..... זה למה אני תמיד קודם מדלגת למס' דפים אחרונים ולא משנה לי מה הביקורת או התישקורת או השיבוחים מספרים............... אם יש קליק משקיעה אם אין, אז שום כלום לא קרה אבל איך אמרת כ"א ודרגתו הוא

בתור אישה..

יש לי פחות מגבלות.. ויותר יכולת תמרון.. ולבטח..כמה אפשרויות למצוא הנאה..בספר.. לדפדף..לאמצע לקרוא תשבחות של אחרים..עליו לקרוא תקציר.. להפריח דמיונית.. עדיין מנסה.. את הספר אסיים..כנראה.. אבל מה שבטוח..פעם שנייה לא אבקש..לקרוא.

אופירה 1

New member
לפעמים.....

לפעמים רצים לקנות את הספר כי משהו המליץ עליו, לפעמים כי העטיפה שלו מושכת, לפעמים כי הוא נראה קצר וולעניין אך בסופו של דבר מה שיגרום לי "ליטרוף" את הספר זה התוכן וההזדהות עם הכתוב ואם זה זורם לי או לא. מסכימה שלפעמים יש תקיעות ברצף אך אפשר להתגבר על זה. ככה אני רואה את הזוגיות שלי בעתיד.....

R a c h e li

New member
בריחה מקריאה

בריחה תוך כדי קריאה בריחה לתוך הקריאה רחלי ממתינה לשבוע הספר .....

למעלה