Zodiac83

New member
שאלה בקשר לקורסי בחירה באת"א...

אהלן... השאלה שלי אם אני נרשם לקורס בחירה ומתחיל ללמוד בו ואחר כך ברצוני לבטל כלומר לפסיק את הקורס האם יש אפשרות כזאת? -------- ושאלה שניה בקשר לקורס חינוך לבריאות , זיקנה כהישג אנישי , הומור ויצירתיות בתקשורת רופא-חולה האם כדאי להירשם להם כלומר נחשבים לקורסים קלים ומה לומדים בהם? ותודה מראש

מועמדת55

New member
לגבי קורסי בחירה בת"א

היי, ניתן לבטל קורסים שנרשמת אליהם עד שבוע שלישי של הסמסטר לפי מה שאני זוכרת. אני אישית גם ביטלתי קורסים אחרי כן. במסגרת התואר שלי בביולוגיה לקחתי את הקורס "הזקנה כהישג אנושי" בפקולטה לרפואה, ומהנסיון אנ י אומרת לך שאל תחשוב פעמיים - תרשם אליו. יש אפשרות לבחור עבודה או מבחן בסוף הסמסטר, כמובן שכולם כמעט בחרו עבודה (שיכלה להיות על כל נושא שקשור לזקנה - מחלות שונות, זקנה ואומנות, הבטים פסיכולוגים של הזקנה וכו' וכו'...) והממוצע בקורס היה משהו כמו 98 ויותר. הבאסה היחידה היא שהיתה בקורס הזה נוכחות חובה, אבל זה חפיף כי זה רק שעתיים בשבוע. שיהיה המון בהצלחה.

moranille

New member
אותו מרצה

אבל השיעורים פשוט משעממים ברמות על. האומנות ברפואה מומלץ יחסית, ויש את מאובנים שהרבה מאוד אהבו- אבל הוא לא קורס קל, ואני אישית לא התחברתי אליו.

מועמדת55

New member
מורן את מטעה וחבל...

אולי יש שיעורים משעממים, אבל הקורס רחוק מלהיות קשה, וחוצמזה - מה זה משנה רמת הקושי אם בסוף עושים עבודה על מה שבא לך בלי קשר לחומר הנלמד בהרצאות...(העיקר משהו שקשור לזקנה)???? הקורס ממש ל א קשה וכדאי מאוד לקחת אותו (להזכיר - ממוצע כיתתי 98 !!!). שיהיה בהצלחה

Zodiac83

New member
עוד שאלה בבקשה

סליחה על הבורות..אבל מה זה ש"ס ומה ההבדל בין ש"ס ל נ.ז ותודה

miti 84

New member
היא דיברה על מאובנים

שהוא קורס קצת יותר מעיק מבחינת קושי... זקנה אכן לא קשה אבל מה? משעמם ברמות קשות... פשוט לא הצלחתי לשרוד שם (ואני לא נשברת מהר), אבל כמו כל דבר זה עניין של טעם. אין קורס בחירה בפקולטה שהוא באמת קשה, את כולם אפשר לעבור בקלות (למרות שמאובנים נוטה למבחן קטנוני מהרגיל, ומצריך יותר למידה)... השאלה היא אם בא לך קורס מעניין או קורס שתצטרך רק למצוא מי שיחתום במקומך על נוכחות. לגבי קורס חינוך לבריאות - גם עליו לא שמעתי ביקורות חיוביות במיוחד מאנשים שלקחו אותו. יש אפשרות לקחת גם קורסים מחוץ לפקולטה אבל קח בחשבון שצריך לוודא שהמבחנים לא מתנגשים עם דברים אחרים וכו'...

miti 84

New member
ועוד דבר קטן

בקשר ל"ממוצע" הכיתתי, זה לא ממש משנה... גם ככה קורסי בחירה לא נכנסים לממוצע, רק צריך לעבור ולעבור אפשר כל קורס - עובדה שעוזרת לדעתי בבחירה מושכלת יותר...

moranille

New member
דיברתי על עדות המאובנים, לא על זקנה

זקנה קל ומשעמם, מאובנים מעניין יותר וקשה יותר.

morancho1

New member
אהלן:) שאלה.

במאובנים, האם יש מבחן או עבודה בסוף? האם כולם עוברים? האם יש נוכחות חובה? תודה!

moranille

New member
תשובה

יש מבחן, הוא לא אמור להיות קל. לא כולם עוברים. יש רשימת נוכחות, אבל חבר או חברה יכולים לדאוג לך אם זו הבעיה. אישית לא ממליצה על הקורס- לא קל, לא מספיק מעניין (אותי), ומבחן מטריד בסוף

salma4

New member
איך משיגים את מערכת השעות ?

זה אמור להגיע במכתב או משהו ? ומתי ההרשמה ואיך מתבצעת ?

Zodiac83

New member
כן זה מגיע במכתב

הם ישלחו לך טופס רישום לקורסים ..את צריכה לבחור את הקורסים ולשלוח את הטופס בפקס או והעביר למזכירות הסטודנטים..ההרשמה עד ל 15-10

avital211

New member
קורס בחירה לסמסטר ב' בת"א

איזה קורס לדעתכם כדאי לבחור? אני יכולה לבחור משהו עכשיו ולהחליף במהלך סמסטר א'? האם הקורסים מסתדרים עם המערכת?

בעמוד הבית של את"א

יש קישור שנקרא "יחידות אקדמיות". אם תיכנסי אליו, תראי קישורים לאתרים של כל החוגים והפקולטות. באתרים עצמם אמור להיות מידע לגבי קורסים, וליותר פרטים יש לפנות למזכירות של אותה פקולטה או אותו חוג.

למעלה