../images/Emo63.gif

פעם כשאבא היה מקלל אמא הייתה שומרת עלי אבל אז הם נפרדו ואבא כבר לא מקלל אחר כך אמא התחתנה עברו כבר כמעט שנתיים ויש לי אח חדש רק עכשיו מגלים פרצופים אמיתיים של אנשים בהתחלה היו ניסיונות אתם יודעים למצוא חן בעינינו היום כבר לא רק צעקות יש בבית ואמא לא מבינה למה אני לא אוהבת להיות כאן או להביא אנשים הביתה ואמא אמא כבר לא שומרת עלי אולי אני גדולה אולי אני לא צריכה את התמיכה שלה יותר אולי היא פשוט לא רוצה להיות לבד שוב אולי אני סתם ילדה קטנה ואגואיסטית זה לפחות מה שכולם חושבים ילדה אחת שרק הכרתי שלחה לי מכתב במכתב היא כתבה במילים יפות ועדינות כמה אני חרא של בת אדם ושאני אגואיסטית כשאני חושבת על משפחה מאושרת אף פעם לא היה טוב בבית או שיהיה אולי אני דיי בטוחה שלא הבנתם מה אני רוצה וזה בסדר רק רציתי להתפרק

hadarshti

New member
נסיכה מקסימה....

נשמתי,באמת אבל באמת שכואב לי לשמוע אותך ככה... את נשמעת נורא מדוכדכת וממורמרת...וחוץ מזה את לא חייבת שום דין וחשבון,תתפרקי פה כמה שרק בא לך... ואם בצ´אט אי אפשר להתפרק אז איפה כן? : ) אל תדאגי ילדה...תתעודדי כמו שתמיד אני אומרת "בסופו של דבר תמיד יהייה טוב". מחזיקה לך אצבעות,ורוצה לשמוע אותך פעם שמחה!!!!! שלך-הדר,"שמנה יפיפייה 18" <בקרוב מאוד כבר לא> חיחיחיחיחי....

קרן^

New member
חופשי נסיכונת....

זו ששלחה לך את המכתב.... אני לא חושבת שאני צריכה להגיד את זה כי את כבר יודעת.... זה עליה בעצמה... ואת צודקת ב 100% תמיד צריכים תמיכה של הורים, וזה לא תמיד יוצא ככה. ואולי היא מפחדת באמת להיות לבד, אבל גם זה לא תירוץ. בכל מקרה... יום אחד (ואני מבטיחה את זה) תביטי אחורה בזמן, עם עצמך ותראי כמה כל מה שקרה הביא אותך לאן שאת... (זה בנימה חיובית בהחלט!!!) מאחלת לך לחוש את החופש
מה-
קרן^

meeee

New member
איך תמיד את גורמת לי לחייך :)

אלוהיםםםםםםם אדירים איתך קרןןןןןןן!!! את מדהימה אותי... בחכמה שלך ברגישות שלךךךך... יוו... חחח.. אני מששתגעת.... יום טוב סבתל´ה... me

למעלה