Tonic-clonic מה זה?

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
../images/Emo63.gif Tonic-clonic מה זה?

הבת שלי ואני השתמשנו במורפיקס , אם מישהו יכול לשפר , תפדאל
, אם לא בא לכם , גם טוב...
אני מצרפת קובץ וורד ובו מאמר בריטי, מקווה שנצליח ביחד לשרשר כאן את כל המאמר , ואם לא , לא קרה שום דבר , תאמינו לי...
סוגי התקפים: *********** חלקי- ** מאופיין ע"י *פשוט- כשהאדם מקבל אזהרות. ** בהייה ומצמוץ. * מורכב- פעילות עם שינוי בעירנות ** תנועות קצרות של הגפיים. *אפיון משני- הפעילות מתחילה באזור אחד ומתפשטת ** התקשות ונפילה מלווה בעוויתות ** נוקשות ונפילה ללא עוויתות **• Atonic: falling limply to the ground סלאמת LOL

ufo11

New member
זה בדיוק מה שיש לי:) מה שקורה, זה

רעד בראש, שגורם לך לרעוד כולך, העיניים כאילו פוזלות, מאבד את המחשבה, את תחושת המקום שלך ואח"כ מגיע ההתקף הגדול בד"כ.

qt1

New member
ואם אתה נוטל כדור? מיד עם הרעד

הראשון??? אין מצב שאתה עוצר את ההתקף הגדול?

ufo11

New member
בעיקרון אני יודע שאני אמור לשכב על

הצד במצב כזה שאני מרגיש את הרעד הקל. ואם אני זוכר כשהיה לי את ההתקף, אז לפני כן היו לי רעידות, ובאמת יצא ששכבתי במיטה ואפילו נרדמתי וזה עבר. רק כשקמתי זה חזר

ufo11

New member
כן נו... אבל כמו שאמרת לי פעם, יש

לזה שם חמוד כזה... מוזר אה?

qt1

New member
הנוירו יודע שזה המצב איתך מושי?

כי זה יכול להיות יותר טוב , כלומר -אאורה = אזהרה - נטילת כדור, שכיבה - מנוחה קצרה - קימה וחזרה לחיים השגרתיים... מה דעתך? מתי הבדיקה הבאה? ומתי תסלח לי??? אני מחכה לתגובה , אתה לא סולח? למרות שלא התכוונתי? נו?????????? כן או לא?
סה , באסה נו...

ufo11

New member
קודם כל הרופאה שלי יודעת שזה מתחיל

ככה, והיא זו שייעצה לעשות כך. היא רופאה מעולה. ותגידי לי, אולי תפסיקי לבקש סליחה? כי אין על מה? כי אם תמשיכי להגיד סליחה, בסוף באמת תצטרכי להגיד סליחה:))))) סתם בצחוק:)

qt1

New member
ססססססס'דר LOL ../images/Emo8.gif

אם הרופאה יעצה והיא מעולה אז סבבה אגוזים. אתם בטאגליין חברים... המשיכו כך...

ufo11

New member
חחחחח... איזה מצחיק:)) למה הכנסת

אותנו לטאגליינס?

חייםלוי

Member
מנהל
זה בא משתי מילים

tonus = מתח שרירים clonus = רתת, (סדרת עויתות מהירות של קבוצת שרירים.

למעלה