POP Education #1 : ביונסה

HanAn189

New member
../images/Emo63.gif POP Education #1 : ביונסה ../images/Emo41.gif

אז הנה אני פותח את הפופ אדיוקיישן הראשון, אין לי מושג איך לעשות את זה בעצמי, אז אני רק מקווה שתהנו
שם מלא: ביונסה ג'יזל נואלס. תאריך לידה: 4 בספטמבר, 1981 (בת 28 נכון להיום). מקום לידה: יוסטון, טקסס, ארצות הברית. ז'אנר: פופ, R&B, היפ הופ, מוזיקת נשמה. חברת הקלטות: קולומביה רקורדס. בן זוג: הראפר ג'יי זי. התפרסמה בפעם הראשונה: בלהקת הדסטיניז צ'יילד. מס' אלבומי סולו: שלושה.
עובדות נוספות:
1) ביונסה כותבת את השירים שלה. 2) ביונסה מתנדבת למען הקהילה. 3) ביונסה היא גם רקדנית, דוגמנית, שחקנית, כוריאוגרפית, במאית קליפים. 4) נבחרה להיות זמרת העשור, והזמרת המצליחה ביותר ב-10 השנים האחרונות. [מה שאומר כמעט אותו דבר
] 5) הרבה פעמים קוראים לביונסה נסיכת הפופ (לא של כל הזמנים, אבל של העשור האחרון). 6) פירוש שמה של ביונסה הוא מעל אחרים, מעבר לאחרים. Beyond Others. [מקור אפרו-אמריקאי]. 7) גלגל"צ הכתיר את ביונסה כזמרת העשור.

HanAn189

New member
ה-Destiny's Child ../images/Emo79.gif

להקת ה-Destiny's Child (בתרגום לעברית: ילד/ת הגורל), היא להקה שהקומה ב-1990 ביוסטון, טקסס ע"י אבא של ביונסה מת'יו. [ביונסה הייתה אז בת 9]. ההרכב המקורי של הלהקה כלל 4 בנות: 1) ביונסה. 2) לאטביה רוברסטון. 2) קלי רולנד. 3) לאטויה לאקט. ב-1998, פורשות לאטאביה ולאטויה מהלהקה, בשל סכסוך בין ביונסה וקלי לבינן. ללהקה מצטרפות שתי בנות אחרות במקום: מישל וויליאמס, ופארה פרנקלין. פארה פרנקלין פורשת גם היא מסיבה לא ידועה לאחר חצי שנה בלהקה. הוחלט שאין צורך להוסיף עוד מישהי, והלהקה תורכב מ-3 בנות, איתן מזוהה הלהקה עד היום: ביונסה, קלי רולנד, ומישל וויליאמס. הלהקה נחשבת ללהקת הבנות הכי מצליחה בעולם בהיקף מכירות. הלהקה מכרה כ-60 מיליון אלבומים ברחבי העולם. הדסטיניז צ'יילד זכתה ב-3 פרסי גראמי. עוד הישג שיש לה הוא הכוכב על שמה בשדרת הכוכבים של הוליווד. הדסטיניז צ'יילד הודיעה על התפרקות ב-13 ביוני, 2005 והיא התפרקה סופית אחרי סוף מסע ההופעות האחרון של הבנות.

HanAn189

New member
אלבומי הסולו של ביונסה ../images/Emo27.gif

הדגש|ביונסה נואלס הוציאה שלושה אלבומי סולו עד היום
1) Dangerously in love - שנת 2003. 2) B'day - שנת 2006. 3) I Am...Sasha Fierce - שנת 2008.

HanAn189

New member
האלבום הראשון: Danagerously in love ../images/Emo232.gif

אלבום הסולו הראשון של ביונסה. יצא בתאריך ה-22 ביוני, 2003. רשימת השירים באלבום: (השירים המודגשים יצאו כסינגלים). 1. Crazy in love - feat. Jay-Z 2. Naughty Girl 3. Baby Boy - feat. Sean Paul 4. Hip Hop Star - feat. Big Boi and Sleepy Brown 5. Be with You 6. Me, Myself and I 7. Yes 8. Signs - feat. Missy Elliott 9. Speechless 10. That's How You Like It - feat. Jay-Z 11. The Closer I Get to You 12. Dangerously in Love 2 13. Beyoncé Interlude 14. Gift from Virgo 15. Daddy בתוספת, יש כמה רצועות בונוס, שנכללות בגרסאות האירופאיות, הלטיניות, הצרפתיות, הבלגיות, האוסטרליות והיפניות, כששתיים בולטות במיוחד: - Work It Out - '03 Bonnie & Clyde (ג'יי זי מארח את ביונסה).

britmel

New member
../images/Emo99.gif אחד הדיסקים הטובים ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

theone24

New member
האלבום הכי טוב שלה בלי עוררין.

מאז היא עשתה הידרדרה בצורה דרסטית למטה, ולא משנה לי כמה גראמיז היא קיבלה על האחרון. את רובם היא קיבלה בגלל השם ולא בגלל השיר. יש פה כמה שירים מעולים.

לא יכול להיות שיצאו

רק 4 סינגלים מהאלבום הראשון
וגם לא 6 סינגלים מהאלבום השני והשלישי. ביונסה היא מכונת סינגלים

HanAn189

New member
האלבום השני: B'Day ../images/Emo77.gif

אלבום הסולו השני של ביונסה נראה B'Day. הוא יצא לאור בתאריך הלידה של ביונסה, זאת הסיבה לשם האלבום
רשימת השירים באלבום: (השירים המודגשים יצאו כסינגלים). 1. Déjà Vu - feat. Jay-Z 2. Get Me Bodied 3. Suga Mama 4. Upgrade U - feat. Jay-Z 5. Ring the Alarm 6. Kitty Kat 7. Freakum Dress 8. Green Light 9. Irreplaceable 10. Resentment

HanAn189

New member
מהדורת הדלוקס ../images/Emo130.gif

גרסת הדלוקס של האלבום השני B'Day כוללת תוספת של השירים הבאים: - Beautiful liar (דואט עם הזמרת שאקירה). - Welcome to Hollywood - Flaws and All - If - World Wide Woman - Listen - רמיקס ל-Get Me Bodied.

לא בא לי להרוס אבל אין לי ברירה

1. לא כזה נכון,היא יותר זונת קרדיטים. כלומר על חצי מילה שהיא שינתה היא לקחה על זה קרדיט וכן,אומרים שהיא קונה את הזכויות של השיריםש לה ולא באמת כותבת אותם. ככה שהיא לא זמרת סטייל מדונה כמו שהיא חושבת שהיא. 5. נסיכת הפופ? היא יותר R&B בסגנון. ולצערי הרב זמרת העשור היא באמת קיבלה.
סורי על היותי כלבה
אבל זאת חרונסה שמוציאה ממני את ה"מירי" שלי

HanAn189

New member
היית יכול לכתוב את זה בסוף ../images/Emo7.gif

לא שאתה לא יכול להביע את דעה שלך, בכיף, אבל בסוף בסוף!
|כועס|

סורי. אעניש את עצמי בכך שאשמע

אלבום של להקת מטאל טראשית + טיק טוק של קאשה ואז אנוח במיטת עץ עם פלאטו שרון.

HanAn189

New member
../images/Emo6.gif תהייה בריא.

יש לך הומור שמתאים לפורום אירוויזיון בתפוז, אתה לא גולש שם לפעמים?

קורא שם לעיתים מאוד רחוקות. די סמוי.

אני לא יכול להצטרף לפורום הזה כי אני פשוט כמעט ולא מכיר שירי אירוויזיון למעט 3 האחרונים שחרשתי עליהם. אבל זה יטופל! ותודה!

למעלה