../images/Emo79.gif

(כי את הגיטרה ואת המיקרופון תפסו
) מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] נמוך דווקא. אבל פעם אהבתי אותו יותר... זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: עכשיו כשאני חושב על זה- ארקדי דוכין. עם הנטשות יהיה גם נחמד מאוד. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אני פותח בשביתה נגד השאלה הזו
שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר ("יומנים", נגיד?)? יומנים יפה בהרבה לטעמי... אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? עושה אותו פסיכידלי כזה יותר, כמו בגירסה הנ"ל (ורק בגלל זה אני לא מעמיד אותך למבחן בג"צ אבישי
) איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? "עזה כמוות אהבה, שלהבת י-ה..." מה דעתך על ביצוע השיר בהופעות? הממ. בקונספט הנוכחי- למרות יופי הביצוע האקוסטי, הוא קצת חלש בעיניי על רקע שאר פצצות האטום של ההופעה. בהופעה של הסיבוב הקודם דווקא ממש אהבתי אותו (אם כי אני לא בטוח כמה עושה לי את זה הכוריאוגרפיה) במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? אולי יבוא בהמשך. דו קרב: "אותיות פורחות באוויר" או "מיתר"? תלוי מתי. כללי, מיתר. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? הטקסט חזק למרות הכל. ושבוע טוב שיהיה

למעלה