Fashion Education

Shy Guy

New member
אממ.. הם על משבצת דומה, אבל, לדעתי,

ל-H&M יש מבחר צבעים רחב יותר מזארה, לפחות מהביקורים הבודדים שלי בסניפים של H&M. :) ולגבי הפרסומת, באמת מעולה... בתקווה שנתחיל לראות אותן גם בטלוויזיה בישראל כמה שיותר מהר.

זה לא מחייב

שמגוון הצבעים הרחב שקיים בחו"ל יהיה גם בארץ....לכל החברות החו"ליות יש קניינים של הארץ שמחליטים מה לייבא, וכמו שלא מייבאים לארץ הרבה בגדים שבחו"ל קיימים בגלל שלטענתם "לקהל הישראלי זה לא מתאים", סביר להניח שככה זה יהיה גם עם צבעים.

Shy Guy

New member
זה ברור לי שזה לא מחייב..

אבל אני כן מקווה שהזכיינים בארץ יחליטו לייבא כמה שיותר פריטים מגוונים, בתקווה שישווקו כאן גם את האביזרים לגברים של H&M, כדי שאולי תחל איזו התעוררות קצת בתחום האביזרים לגברים בישראל. :)

eboy10

New member
פרסומת מעולה!

ובהתייחסות לתמונה - סוף סוף צבעים! יאללה שיגיעו! למרות שהם נוחתים על אותה משבצת של זארה, עדיין יש להם מה לחדש...

Shy Guy

New member
תודה רבה..! (:)

חח.. אני מקווה בשבילך שלפחות בסיילים שלהם תהיה לך אפשרות לקנות (במידה והסיילים יהיו דומים לאלה שבחו"ל, זה יהיה מעולה!).

Cardian

New member
מעניין ומחדש :)

באמת שכיף לקרוא את הדברים האלה, וקצת לשטוף את העיניים עם מוצרים שככל הנראה לא יהיה לי כסף לקנות :p עדיין, קל לראות את הסיבה שזו אחת הרשתות המובילות בחו"ל, יש להם דגמים שמתאימים לקהל צעיר ובוגר כאחד, צבעים לא-צעקניים-מדי, והם משלבים אורבני ואלגנטי בצורה מעוררת הערצה. קיצר, מגניב לחלוטין :p כן ירבו, רמי!

Shy Guy

New member
נקווה שלא יהיה הפרש גדול מהמחירים בחו"ל...

למרות שרוב הסיכויים שהפריטים שלהם יעלו קצת-קצת יותר, רק נקווה שלא יותר מדי.
הם טוענים שהם יתאימו את הפריטים שלהם למחירים של חנויות מתחרות בארץ. קראתי על שיתוף הפעולה שלהם עם ג'ימי צ'ו וזו בהחלט החלטה טובה מצדם
, אבל.. לא כתבתי על שיתוף הפעולה הזה כי הוא פונה לנשים.
ו..תודה גם לך. (:) מתחיל לחשוב כבר על הפינה הבאה.

O

ofir2828

Guest
H&M ../images/Emo99.gif

אוף שזה יגיע כבר..! רק שלא יהיה יקר מדי ^^ אגב, H&M עומדים לבצע שיתוף פעולה עם ג'ימי צ'ו, ולפי תמונות שראיתי זה הולך להיות וואו.. ונ.ב.: תודה רבה, אחלה פינה

למעלה