תפילת נוער

../images/Emo63.gif תפילת נוער

במהלך חודש יוני יתקיים כנס של ארצה בישראל (ARZA National Assembly). מארגני הכנס פנו אלינו בבקשה להנחות מעמד שחרית לבאי הכנס ובכך להציג בפניהם את תנועת הנוער של התנועה הרפורמית. (כ - 60 משתתפים). זו הזדמנות מצויינת לחשוף את משתתפי הכנס לתנועת הנוער שלנו ולערכיה. אנו זקוקים ל- 10 חברי/ות שכב"ג שיקחו על עצמם את המפגש הזה - רצוי שלפחות אחד/ת מהם/ן ינגן/תנגן. מעמד השחרית יתקיים ביום שישי, 16.6.06, בין השעות 10:00 - 10:30 בבית שמואל בירושלים. על המעמד להיות דו-לשוני (עברית - אנגלית). אני מפרסמת את העניין חודש וחצי מראש כדי שיהיה לנו מספיק זמן לארגן את הדברים כראוי ונוכל להציג להם את התנועה נכונה. מי מכם יכול/ה לקחת על עצמו/ה להשתתף ולהוביל אותם בתפילה
שרשרו את שמכם כאן בבקשה
תודה מראש על ההענות
שלכם, שרון

אני זועם!!!!

אני כל כך כל כך כל כך רוצה להשתתף בזה!!! למה זה לא יוצא יום לפני או יום אחרי???? בדיוק באותו יום יש לי מתכונת בספרות
אם קיימת (ואני יודע שזה המון לבקש) אפשרות להזיז את זה אני כ''כ אשמח להיות חלק מזה!!!! אבל אי אפשר לצפות שיחליפו את התכניות שלהם... בכ''ז יש לי את התקווה
ואם זה משתנה אני רוצה להיות הראשון שיידע!! (אם אפשר
) ד''א משרד... שמעתם את ההודעה שלי?! י''ב זה מתסכל יום חמישי שמח!

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שלום לכולם/ן ... אנו זקוקים לחברים נוספים שיבואו לייצג אותנו בתפילה ... כל מי שיכול/ה לקחת חלק בתפילה מתבקש/ת לשרשר כאן את שמו/ה ובמקביל לכתוב לעצמו/ה ביומן
או לתזכר את עצמו/ה בטלפון הנייד
אני מקווה להכנס לפורום ביום א' ולמצוא כאן שרשור נאה של חברי/ות שכב"ג ...
שרון

למעלה