תהיות

../images/Emo63.gif תהיות ../images/Emo58.gif

המסקנה המתבקשת היא שדמבלדור שכר את סלאגהורן על מנת שיוכל להוציא ממנו את הזיכרון. סלאגהורן, כידוע, לימד בעבר שיקויים, ולכן זה ברור שהוא יקבל את המשרה הזו. בשביל שזה יקרה, סנייפ היה צריך לוותר על המשרה שלו ולקבל את הפנויה (ולא ממש נראה שהיתה לו התנגדות לכך). העניין הוא, שדמבלדור יודע על הכביכול קללה שוולדמורט הטיל על משרת ה-DADA כיוון שוולדמורט בעצמו לא קיבל אותה, והוא בכל זאת נותן אותה לסנייפ. הוא יודע מראש שסנייפ לא יחזיק עד לשנה הבאה. קצת מוזר, לא?
בקשר לטרלוני - תמיד ידענו שהיא לא ממש נביאה וכאלה, ולפעמים יש לה טראנסים ורק אז היא אומרת נבואות אמיתיות, אבל סתם ככה - כל מה שהיא אומרת זה בולשיט. אבל בספר 6 היא מספרת להארי שהיא קראה משהו בקלפים שלה על The Lightning Struck Tower, ושמשהו מאוד רע עומד לקרות בקרוב מאוד, ובאותו ערב דמבלדור מת ואוכלי מוות פורצים להוגוורטס. בקיצור, מה נסגר איתה? היא נביאה (מצטער, אין לי מילה טובה יותר) אמיתית או לא?

Pr0NgS

New member
המממ

על סנייפ אני לא אגיד הרבה עד שיגיבו יותר. בקשר לטרלוני - היא נביאה אמיתית, והיו לו כמה נבואות חשובות, ולפעמים היא סתם אומרת, כמו עם הקומקום תה הכחול והורוד שנוויל שבר. הנביאים לא כל הזמן רואים בעין הפנימית, וחלק מהזיבולים שטרלוני אומרת על העין הם באמת נכונים, כך זה משתמע. משום שכנראה רבים מפקפקים בעין הפנימית שלה (מובן שהם לא שמעו על הנבואות), היא מנסה לחזות דברים סתמיים, כמו המקרה עם אמברידג', ואז יוצא לה את הקישקושים שלה בניסיון להראות שהיא באמת נביאה, אבל האמת היא שאי אפשר לראות כל הזמן את העתיד, זה מיוחד וגם מאוד נדיר.

זאת באמת תהיה חשובה..../images/Emo58.gif

אני חושבת שהיא נביאה..כי כשהיא נכנסת לטראנסים, היא מנבאת באמת. לדעתי זה שהיא אומרת שטויות לפעמים, זה כי אין לה ממש מה לנבאות לילדים בשיעור...זאת אומרת יש לה, אבל משהו שצריך לעניין אותנו או את התלמידים.

../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

אני חושבת שדמבלדור ידע. אם לא ידע שסנייפ ירצח אותו, אם היה מכיר את הסיבות לא היה מעיף את סנייפ מהוגוורטס. בנוסף, זוהי תקופת מלחמה. עלייתו השניה של לורד וולדמורט: לא קשה לנחש שסנייפ לא ישאר למעלה משנה. אם כי - יפה שהעלת את זה, לא שמתי לב להקשר לפני כן
בנוגע לטרוולוני(איך כותבים את השם?)-: אוף|מדיע|), אני כן חושבת שהיא Seer [נביאה
]. דברים משמעותיים וגדולים היא בהחלט רואה. אבל היא כל כך מסורה למקצוע ולאומנות של חיזוי עתידות, עד שהפכה למטורללת גמורה שלא יכולה כבר להבדיל בין אמת לבין סתם מראה שנשברה. ואם מדברים על מראה שנשברה
, להארי נשברה המראה של סיריוס בספר החמישי - זה אומר שיהיו לו 7 שנים מזל רע
D:

למעלה