תאום מס

../images/Emo63.gif תאום מס

היא נכנסה למשרד, רצתה לעשות תאום מס, היא לבשה בגד מיוחד, ואל עורה היה צמוד - כחול מכנס, נעלים בצבע גמל, ומוודר שחור, השלימו ארסנל, שעל כל גבר יכל לגבור. מלאנו הטפסים, האוירה בחדר התחשמלה, היה ברור שאנו משהו מפספסים, אולם זו היתה רק הההתחלה. שלחתי יד לאמתה, ליטפתי בעדינות, היא זזה לקראתה, והביתה בי בחושניות, אתה גם רוצה להזדיין? שאלה בחיוך, נראה לי שבמספרים אתה מצטיין, היא אמרה, וזרועות סביב צוארי החלה לכרוך. נשקה לשפתיי, ליטפה השערות, עיסתה את כתפיי, וגופי החל להתגרות. ליטפתי את בטנה, שדיה עיסיתי, נשקתי לאזנה, ואת חיבור רגליה, בכף ידי כיסיתי, מבעד לבגדים, התחלתי לגעת, היא השמיעה קולות מעודדים, והראתה שלזוז היא יודעת. היא התפשטה מבגדיה, שלפה מהכיס קונדום, הצמידה לחלציי את שדיה, ואיברי נעמד לו דום. מכנסיים הורדתי, התחתונים לצד הושלחו, לידה בתשוקה נעמדתי, וידיה לאיברי נשלחו. את הקונדום - עלי היא הצמידה, ידי אל בין רגליה בתשוקה נשלחו. והיא - כל גופה מהנאה הרעידה, משכה אותי אליה, לתוך גופה חדרתי היא סגרה עליי את רגליה, וכעבור דקה - ביחד עימה גמרתי.

מס הכנסה

הלכתי את המס לתאם, פגשתי שם עלם מתחרמן, גם אני את החם התקשיתי לקרר, ללא יועץ מס, ובלי לראות חשבון, שמנו את תשוקתינו במקום הראשון צחקנו ביחד עת סיכמנו את הארסנלו האם הדרך הטובה להתמודד עם פיתוי היא להכנע לו?

אינטרנל

New member
מס מפוספס

ואני , מה אני מבין במסים הצצתי לרוא"חית מבלי משים תפסה את מבטי נעוץ לה בכוס ניחשתי שהדו"ח מן הסתם כבר הרוס הפתיעה , חייכה ומשכה את ידי אם אתה מביט, בוא ושב לידי פתחה הכפתור והציגה הכל מה אומר רבותיי פשוט ... לאכול !

מס שפתיים

ובהתאם לפנטזיה של ידידינו אינטרנל, חשפה הרוא"חית אזור אקסטריטוריאל, פטמות לעיניו בלבד, כל אחת על דד, והדדיים כה מקסימים, את אינטרנל מזמינים, אך אינטרנל מעונין רק להביט ולשתוק, ממש אין לו שאיפה לינוק. גם לא למעך, ולא לערסל, ובטח שלא לדגדג, להביט בלבד, והוא בפנטזיתו עומד, ולא רועד.

למעלה