שרשור חיובי

falloutgirl XD

New member
../images/Emo63.gif שרשור חיובי ../images/Emo63.gif

שרשרו לכאן את כל התוכניות\פעילויות שלכם לכל אחד מימי השבוע :] יום ראשון - יום שני - יום שלישי - יום רביעי - יום חמישי - יום שישי - יום שבת - שבוע נעים לכולם

שבוע מאוווד חיובי ../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

יום ראשון - שביתה
בבית יום שני - אצל נוי
אויי שיט יש לי גם פעולהXDD יום שלישי - נוי ושי באים אליי
| יום רביעי - לאדעת בנתיים יום חמישי - גם לאדעת
יום שישי - אולי סושי עם ההורים ^____^
יום שבת -אוליאוליאולי ניפגשת עם מאיה ^___________^ [חחחח אפילו לא הודעתי להXDD]

l i o r 1 8 2

New member
איזה שבוע מלא....

יום ראשון -יוצאים בערב לדיונה....(אנשים חולמים שבגדרה יש דיונה...עזבו...) יום שני -הולכים לים.... יום שלישי - אולי אני אלך לעבוד אצל אבא שלי כי אין לי כלום באותו יום יום רביעי - כנ''ל יום חמישי - החברות באות אליי לעשות ארוחת בוקר ואז עושים יום סרטי אימה מוחעחעחע!!! יום שישי - יוצאים גם כנראה יום שבת - השלמת שעות שינהZzZ ZzZ

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif גמלי בא

יום ראשון - לישון יום שני - ללכת לספר ולבת דודה שלי יש בת מצווה יום שלישי - לישון XD יום רביעי - לישון ושיעור נהיגה יום חמישי - בר מצווה לבן דודה שלי יום שישי - מנקים את הבית
יום שבת - נחים ורק בשביל שתקראו תמונה ->

../images/Emo13.gif

יום ראשון - רק לנוח (ולעשות שיעורים אם יהיה לי כוח)
יום שני - מממ שיעור פרטי
ולאדעת יום שלישי - מממ לחרוש למבחן? יום רביעי - שוב ללמוד:| ולאדעת אולי ללכת לסרט יום חמישי - מין מסיבת פגמות אצל חברה חחח סרטים ושטויות יום שישי - להיות אצל חברה ולאדעת יום שבת - מממ לא יודעת נראה כבר XD

איזה רמאי פיט../images/Emo6.gif!!!../images/Emo108.gif

הוא לא קפץ XDD משהו מרים אותו על בטוח
כי אם הוא היה קופץ היו רואים טישטושים ברגליים>< פיט התחמןXDDDDDDDDDDD

S h A y K i

New member
מממממ

יום ראשון - אימוןן קורע במיוחד
וקורס צילום D: יום שני - נוסעת לשוק עם מאמא ^^ יום שלישי - לאדעת. יום רביעי - אימון.. יום חמישי - נוסעת לישון אצל חברים D: יום שישי - חוזרת הביתה ויוצאת לטיול סוסים D: יום שבת - עושים פיקניק D:

NoAmItA ChAn

New member
אני ^^

יום ראשון - נפגשתי עם חברים + שמרתי על בני דודיי XD יום שני - טקס רבין בבית הספר. יום שלישי - יום הולדת ^____^ יום רביעי - X יום חמישי - נפגשת עם שתי חברות ^^ יום שישי - משפחה. יום שבת - משפחה.

אלוש 4

New member
אניאניאני

ראשון- לומדת עד 10 וחצי שני- לא לומדת אבל יש לי מורה פרטית שלישי- גם לא לומדת הולכת לחברה לעשות עבודה ביחד :] רביעי- הלוואי שאני לא ילמד אולי כן והולכת לדודים שלי חמישי- לאן שהוא אני ילך או עם חברות או עם דודים שלי שישי- "היום יום שישי היום יום שישי מחר שבת מחר שבת שבת מנוחה" ובשישי בערב יוצאים לבלות אולי :] וגם יש לי חוג גיטרה שבת- אני ינוח ויהנה אולי עם המשפחה לאן שהוא

falloutgirl XD

New member
ממש חיובי ../images/Emo69.gif

יום ראשון - בביה"ס הבטן והראש כאבו לי בטירוף וכשהגעתי הבייתה זה רק החמיר
בערב הלכתי עם אחותי לקניון בתקווה לשפר את ההרגשה שלי אבל בסוף רק אחותי קנתה בגדים
יום שני - לא הלכתי לביה"ס בגלל הכאב הראש המציק הזה
ואני לא יודעת אם אני אלך לביה"ס לריקוד או לא
ותקופת המבחנים התחילה היום רשמית
יום שלישי - אני מקווה שאני ארגיש יותר טוב ואם כן אז יש לי להקה - שעה. יום רביעי - קלאסי ומודרני - 3 שעות :] יום חמישי - להקה - שעה ^^ יום שישי - ביה"ס ואז לישון
יום שבת - יורופארק עם סהר, פז, שלי ועוד כל מיני אנשים
שבוע נעים לכולם

לייינוש

New member
MY WEEK!

באיחור של יום אבל שיהיה יום ראשון - הלכתי לבקר חברה שעברה תעונה.. [כן כן שאמרו לי בכיתי אבל היא בסדר!] ואז יצאתי לטיילת עם כמה חברות להתחרפן על החוף השיגועים שבאים יחד עם זה [נסו להבין מה היה שם] יום שני -ללכת לשבט האהוב שלי לישיבה ולצפות בבן זונה שאני אוהבת XD ואז ללכת לשיעור בתמטיקה יום שלישי -להיות בשבט [כן כן ביתי השני ] מ10 בבוקר עד 10 בלילה [אלה החיים הטובים] יום רביעי -לקוות שלא חוזרים לבצפר ועם לא אז בטח חברות יום חמישי -ושוב לקוות אותו דבר ואז אולי סוף סוף להכין את העבודה בתנך והיסטוריה! יום שישי -ושוב השבט להיות שם רק בשביל הנוכחות! יום שבת -פעולת קורס!! מי בכלל קורא את?!?! האם סתם השקעתי ?!?!?

LadyInPink

New member
My WeeK!!! ../images/Emo13.gif

שבוע מצויין!!!! יום ראשון - הייתי בדיכאון מוזר...
אבל הוא עבר!
יום שני - עזרתי לחברה לעשות פאזל של 2000 חלקים של ויקטוריה פרנסיס לחדר! וסיימנו יצא ממש ממש יפה! יום שלישי - הכנות לאילת... ממש ממש בספונטניות!!!!
יום רביעי - אילת עם חברות!
יום חמישי - אילת עם חברות!
יום שישי - אילת עם חברות!
(אני מפספסת את הטקס של פרסי המוזיקה
...
...) יום שבת - אילת עם חברות!
יום ראשון- חוזרת מאילת!
והולכת לישון...

למעלה