שרשור בלוגים

lilo4

New member
../images/Emo63.gif שרשור בלוגים

אין מנוס- הגיע הזמן לנקות את האבק מעל רשימות הקישורים של הפורום
בשביל לעשות את זה אני אשמח לקבל את עזרתכן בשרשור הבא. הקישורים יחולקו לשלוש קטגוריות:
בלוגים של חברות הפורום
בלוגים ישראליים אחרים [כלומר- בלוגים שלא נכתבים ע"י חברות הפורום]
בלוגים ואתרים נוספים מהעולם השרשור הזה יחולק גם כן לשלוש קטגוריות, בבקשה תשרשרו את הקישורים לקטגוריה הנכונה כדי שיהיה לי קל להבין במה מדובר
כשאתן משרשרות בלוג של מישהי מהפורום- בבקשה תציינו את הכינוי שלה.
בגלל שמדובר בקישורי הפורום, הכוונה היא לאסוף בלוגים ואתרים שעוסקים בלקים, קישוטים וטיפוח הציפורניים. ברור לי שיש בפורום בנות [כמוני, למשל] שכותבות בלוג מעורב- גם לקים וגם איפור. זה בסדר גמור והקישורים ייכנסו לרשימה. אבל בלוגים שלא עוסקים כלל באיפור, טיפוח ולקים או שעוסקים בזה בצורה משנית לחלוטין לא ייכנסו לרשימה [זה לא אישי נגד אף אחת, פשוט זאת לא המטרה של הקישורים]

lilo4

New member
../images/Emo262.gif בלוגים של חברות הפורום

מזכירה שלושה דברים-
בבקשה לשרשר רק בלוגים של חברות הפורום
בבקשה תציינו את הכינוי של חברת הפורום
תשרשרו רק בלוגים שעוסקים בלקים, איפור וטיפוח. בלוגים אחרים לא ייכנסו לרשימה

Zorikit

New member
ערוץ היוטיוב שלי!

עוסק בעיקר באיפור. סקירות, המלצות, טיפים וטוטוריאלז. הלינק בחתימה שלי. לילו הבלוג שלי נכנס או שלא?

lilo4

New member
כן

הוא אומנם עוסק בתחום דיי גדול, אבל כן יש התייחסות ללקים, שילובים בבאוטפיטים וכו'. יכול להיות שאני אעשה קטגוריה נוספת של בלוגים שעוסקים גם באיפור, טיפוח וכו'

liat76

New member
הבלוג שלי

אמנם בעיקר איפור, אבל אני מתכוונת להכנס גם לנושא הלקים

תולי01

New member
תשמעי

יש לי בבלוג שתי רשימות ענקיות עם קישורים לבלוגים מהארץ וכל העולם בתחום - הכל נמצא בעמודה הימנית, את יכולה לקחת משם כל מה שבא לך, אני ממליצה על כל מי שנמצאת שם.

למעלה