שני ספרים חדשים על ספרנים

חייםלוי

Member
מנהל
תתחדשי על הספרים

את אשתו של הנוסע בזמן קיטלגתי ומיינתי לפני כמה חודשים ולא קראתי. אילו הייתי יודע שמדובר בספרן הייתי גם קורא.

בטח שלא סתם

כשיצא הספר (בשנה שעברה) הושקעו מאמצי קידום מכירות ויחסי ציבור רבים, כולל פרסומות ברדיו ובעיתונים. אי אפשר היה להתחמק מהפרסומות ברדיו עד שבחרתי לפתוח את הכינוי עוד לפני שקראתי את הספר!

Sapientia

New member
אחלה כינוי../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

חדש כאן, לא? ברוך הבא

Sapientia

New member
את הרוב אני מחליפה, אבל גם קונה.

או בגלל שזה ספר שאהבתי ואני רוצה אותו בבית, וגם קוראת שוב (כך אני מתכננת לקנות גם את "האפיפיורית יוהנה" ואת "עולם הסוף"), או בגלל שיש עליו עשרות הזמנות בספריה (אבל זה בד"כ לא מטריד אותי), או- ובעיקר- אם המחירם זולים כאלה, והספר נשמע משהו שארצה לקרוא.

חוטהשני

New member
אני ממעטת לקנות ספרים.. מאז שהתחלתי להיות ספרנית הרגשתי בביקורים שלי בחנויות ספרים שאני כבר לא 'כמהה' לרכוש ספרים כמו בעבר ../images/Emo8.gif את עולם הסוף למשל קראתי בספריה כשהוא רק הגיע ומאד אהבתי.. אבל לא יודעת אם הייתי טורחת לרכוש אותו (למרות שיש בו כמה רעיונות מרתקים..) מה שכן מידי פעם אני כן רוכשת ספרים מוזלים - בעיקר דרך הפרוייקט של משרד החינוך של הספר הטוב במחיר המוזל (עכשיו אחרי שהמחלקה לספרות ילדים ונוער נסגרה מחלקת הספריות לקחה את היוזמה הזאת לידיה ../images/Emo45.gif)

חוטהשני

New member
הנה מידע על מחזור ב' של הספר הטוב במחיר המוזל ../images/Emo23.gif אני לא מכירה חלק מהספרים.. אבל אני יודעת שלרוב יש ברשימה ספרים מומלצים.

בתיה4

New member
את "מסביב לשעון" קראתי

ומאד נהניתי. נדמה לי שאפילו המלצתי עליו פה בפורום (או אולי בקומונה שהיתה)

למעלה