שבוע הספר

../images/Emo63.gif שבוע הספר

כל שנה אנחנו נוסעים לשבוע הספר, בהתאם לאיזור מגורינו. היינו כבר בחיפה, ירושלים, תל אביב ואתמול במודיעין. אנחנו מאוד אוהבים ספרים, בעלי בכלל תולעת ומוציא (לצערי) אלפי שקלים על ספרים. אתמול כאמור החלטנו לנסוע לשבוע הספר, מאחר והתרחקנו מאיזור תל אביב לאיזור מודיעין החלטנו לנסוע לשבוע הספר במודיעין. מה אגיד ומה אומר? אכזבה. חשבתי שעיר בגודל של מודיעין ישכילו לעשות שבוע ספר גדול ומכובד. היה קטן ומאוד מאוד צפוף. חוצזמה שפגשתי חברת ילדות מחו"ל לא היה נחמד בכלל. בהתרעה של רגע החלטנו לנסוע לשבוע הספר בירושלים. יותר גדול, צפוף אבל פחות, יש חניה חינם בשפע. (גם במודיעין) לגבי המבצעים - יש דוכנים שמשלמים על ספר במחיר מלא ומקבלים 2 מתנה. סה"כ מבצע נחמד ואבל כיום גם בחניות סטיצקי וצומת ספרים יש מבצעים טובים. (1 + 2, כאשר בצומת ספרים משלמים 2 שקלים על ה-2) החוויה נחמדה, הילדים כבר היו עייפים אבל חזרו מרוצים מהספרים שקיבלו. שבוע הספר הכי גדול בארץ מתקיים בתל אביב. יש שם הכי הרבה מבחר. (בירושלים היו ספרים שחיפשנו ולא היה) הבעיה היא שלנסוע לתל אביב זו כבר הוצאה לא קטנה, וגם חניה עולה שם לא מעט כסף. עדיין אני חושבת שאם כבר נוסעים לשבוע הספר לנסוע רק לתל אביב. לעצמי התחדשתי בספר החדש של בני סיידה "עוגות בחושות", קיבלתי ממנו גם הקדשה אישית, אתמול עיינתי להנאתי בבית בהחלט ספר נחמד עם עוגות פשוטות וטובות.

רוניק77

New member
אם יש לכם סניף של מגה (לסוגיה) יש אצלם מבצעים

ממש טובים על ספרים מהרבה סוגים. ברוב המקרים המחיר יותר זול ממבצעי ה-1+2 של הרשתות

שבוע הספר בתל אביב הכי טוב

אני כל שנה נוסעת עם הילדים לשם זה תענוג להסתובב בין הדוכנים ושפע הספרים

רונה 2346

New member
אני קוראת את "אנשים טובים" - שכתב ניר ברעם

צעיר ומוכשר שכתב סיפור שמתחיל בליל הבדולח בגרמניה ומסתיים בפלישה הגרמנית לברית המועצות, כשבמרכזו שתי דמויות: תומס הייזלברג פרסומאי ברלינאי אשר מוכן לעשות הכל כדי להצליח בתפקידו. ואלכסנדרה צעירה מלנינגרד שבניסיון להציל את הוריה מהנקוו"ד כורתת ברית עם אותו משטר שהחריב את משפחתה. גיבוריו אינם יהודים נרדפים, למרות שאלכסנדרה היא יהודיה. הייתי בהשקה של הספר בצומת ספרים בתא והכותב סיפר מה הביא אותו לחקור את התקופה. הדיון היה פורה ומרתק.

למעלה