שבוהספר...

Death of Rats

New member
../images/Emo63.gifשבוהספר...

והשבוע (כי כבר נורא בא לי): בשורות טובות. טוב, לדעתי זה הספר הטוב ביותר שנכתב וכו'... אז אני די אוהבת אותו. לקח לי שמונה קריאות עד שהפסקתי לעלות על דברים חדשים תוכדי קריאה (ואם אני אקרא עוד פעם עכשיו, אני אעלה על דברים חדשים שוב כי ראיתי את הסרט "אות משמיים"). אגב, למי שמעניין אותו במיוחד הספר כדאי מאוד לקרוא את פרק שש בספר ההתגלות בברית החדשה-מסביר הרבה על מלאכי הגיהינום. חוצמזה כדאי גם לראות את "אות משמיים" (באנגלית קוראים לזה The Omen. מבדר, לא?), שזה סרט אימה די טיפשי על מישהו שמגדל את האנטיכריסט בתור ילד וניל וטרי די התבססו על העלילה שלו כדי לכתוב את בשורוטו. הו, והקטע שהאומנת אשתורת אומרת על הילד "איזה מתוק, הוא יצטרך בקרוב אופניים קטנים" זו בדיחה על אות משמיים שנהית מאוד מעשעת אחרי שרואים את הסרט ^^; אני אשתדל לעשות דו"ח ספויילרים על הספר מחר או הערב.

ספר שולת!!!11אחד

ברגע שאני אוכל, אני אקנה אותו, גם לדעתי אחד מהטובים ביותר שטרי פראצ'ט כתב, אני אוהב את הקטע עם המשיבון של קרוולי. אם כל האנשים בעולם יקראו גם את הספר הזה (יחד עם אלים קטנים) אז העולם יהיה מקום הרבה יותר טוב.

מ א ג ר ט

New member
וידוי

אני כן קראתי את בשורוטו. אני בהכחשה ואמממ..... לא משנה. בגלל היותי חוןבבת queen אז הספר קיבל משמעות.... נהדרת? לא, מוכרת. אני צריכה לעשות בוק ריפורט. על המכשפות (בחול) רו על בשורוטובות? אני אמורה להמלליץ/לא להמליץ בע"פ, אז אני צריכה עזרה. כבר כתבתי טיוטה אבל...

Athaclena

New member
<סגידה המונית>

מתי אלביס מת? "זה היה ב-77, אני בטוח!" "לא, מה אתה מדבר שטויות?" "אני יודע! זה היה ב-76!" "אני אף פעם לא לקחתי אותו." ציטוט מהזיכרון... והתנ"ך המרושע ששכחו את ה"לא" ב"לא תנאף"... (באנגלית: Thou shalt commit adultery)

ויימס

New member
כן, והתנ"ך עם הפסוקים המיותרים

על איך שאזירפאל איבד את החרב המתהפכת...

limilu

New member
ויאמר ה'

איה חרבך; ויאמר שומר השער הצפוני: בחיי, כנראה שאיבדתי אותה. מהזכרון, לא זוכרת. מחר אני אקח עודה פעם.

../images/Emo99.gif

נדמה לי, שזו הפעם הראשונה בחיי שהשתמשתי באייקון הזה. אני תוהה אם זה לא היה מוגזם.

למעלה