שאלון!

xXx Lilo xXx

New member
יו כן הלוואי.../images/Emo29.gif

גמני שמעתי על זה. ואז באמת נכנסתי לפאניקה ואני כזה "מה מת?! אין מצבבבבבבבבב" ואחותי העיפה לי כאפה כי ממש נלחצתי

orw93

New member
זה כן../images/Emo205.gif

חיפשתי מלא זמן משו על זה, ולא היה כלום. נראלי זה לא באמת

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמישהו באמת קורא את זה?XD מגילה.

שעת ההתחלה: 18:12 שם: עדן תאריך לידה: 19.2.89 מזל: דלי מין: נקבה גובה: 161 סמ צבע עיניים: חום יפה כזה
מידת נעליים: 37 מיקום: - איפה נולדת: - נכשלת במקצוע: תודה לאל סיימתי בגרות בהצטיינות ^^. ביצפר: מקיף א מאוהב: יש חבר
חבר/חברה: - אם כן, שם: גל כמה זמן אתם ביחד: שנה ו7 חודשים מה את לובשת עכשיו: מה שנקרא חצי א'- מכנס מדים וגופייה לבנה. תעשי סקס לפני החתונה: חבר שנה ו-7, מה נראה לך? התאהבת פעם במורה?: איכס מעשנת? לא איכס. שותה?: שותה בטח שותה. ייגר דבש, וודקה רדבול, גינס, מוחיטו, מרגריטה וגם יין ^_^ מפלרטט: לפעמים
צבע אהוב: שחור ואפור כהה. חיות אהובות: לברדורים וגולדן רטריבר
אבל אני מתה על חיות בכללי. מי החברים הכי טובים שלך?: עדי, בתאל, מיטל, לאן, ליאור (בן). הכית מישהו?: ממש לא. למה שאני ארביץ כשאני יודעת שאני אחטוף יותר חזק? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם גל. מישהו נתן לך סטירה?: לא אימא'לה... באינטרנט הרבה?: כשיש זמן וכוח. ביישן?: לא מתקלח?: -_- פעמיים ביום, עם הרבל אסנס פירות יער. שונא ביצפר?: שונאת כן, וזה מאחוריי חהחהחהחהחהחהחהחה. יש לך חיים?: בטח יש חיים. עד כמה אתה בוטח באנשים?: אוהבת אנשים, אבל בוטחת רק במי שמגיע לו. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן, קרו קרים אני בן אדם
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: ועוד איך! תעשה צניחה חופשית?: לא, אבל עשיתי סנפלינג זה די מגניב..ואתגרי. גם קפצתי מצוק באיה נאפה (קפריסין) אוהב לרקוד?: במסיבות פעם ב, כן זה כיף. היית בחו"ל?: בהחלט סילקו אותך מביצפר?: אף פעם לא השעו אותיXD אבל סילקו אותי מכמה שיעורים... השעו אותך?: לא חח היית רוצה לגור במקום אחר?: לא, מרכז הארץשולט אתה מפונק?: אין מפונקים בצבא. שתייה מועדפת?: אמממ...לימונדת קרח גרוס של מקס ברנר..עם נענע. שותה מים?: בטח~! באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט שתית רדבול? חחחחחח אם שתיתי? XD יותר מידי יש לך פלאפון?: SUMSOMG SOUCH WIZ מסך מגע שולט אתה מודל לחיקוי?: זו שאלה לא צנועהחח..:) מה אתה לובש הכי הרבה?: שמלות עם גרביון או טוניקות שקסיות. פירסינגים?: 3 עגילים באוזן שמאל ו2 בימין זה מספיק. קעקועים?: אין עד שאני אחליט שיהיה. אוהב להצטלם?: תלוי כמה אני יפה באותו רגע אתה שזופה?: בחורף לא, בקיץ כן מתעצבן בקלות?: תלוי מי מדבר התחלת שמועה על מישהו?: לא...אף אחד לא בטוח מי מתחיל שמועות..יותר קל להעביר אותן יש לך קו טלפון משלך?: דה יש לך בריכה פרטית?: נייט אחים ואחיות?: 3 אחים תחתונים?: דלתא מסתדר עם אמאבא?: כן, אין עליהם. מסתדר עם האחים?: אני לא הרבה בבית אזזזז..למה לא. איך אתה מוציא כעס?: בכי, צעקות, התכנסות עם עצמי..תלוי מי מה למה כמה. ברחת פעם מהבית? חח כן, ברורXD פעם או פעמיים..וגם אז לחברות טובות. חולמ בהקיץ?: אהא, אסטרו ! מה היית רוצה?: אחרי שקראתי את הספרים של סטפני, אני רוצה אהבה. ויש לי ^^. מה הפרחים המועדפים עליך?: לילי ואירוס, ועכשיו גם צבעוני חח. איך נראית האקס/ית שלך?: בוא לא נדבר על אקסים חח..מה שהיה היה. אתה חצוף?: וואי..לפעמים אני מכה קיץ או חורף?: קיץ ברור, ים,עור חשוף, מסיבות חוף.. כיף כיף כיף אתה נהנה להתלכך?: איכס, אני נקייה איך הפופיק שלך?: יפה! מה מספר המזל שלך?: לא ידעת..נראה לי ש19...D: איך השיער שלך נראה עכשיו?: חלק, ואיזה כיף, הוא חום ברונזה! בחיים לא הערכתי את זה עד שגיליתי שלאדי יש גם. תוכל להיות צמחוני?: לא כל עוד יש סטקיים בעולם. איך את נראית?: שאלה מוזרה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לאאאאאאאאאאאאאא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: בטח. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכהXD..אלא אם כן סיננתי מה הצלצול שלך? k's choice- everything for free איזה משחקים יש לך בפלאפון? לא יודעת..לא מתעסקת בוכה הרבה?: כן האמת, רגישונת אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ציפורן נחשב? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: ממ ומהמ רומנטי? בהחלט מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אממ לםפני שנה בטח במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטיות לנצחחח אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: איכס מה אני בת 10? חולצות בטן זה כזה 90' מחשוף?: כן, אז מה. החבר הכי טוב שלך בתול?: אחת מהן כן. מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע זה פרחים סגולים כחולים.. איזה מראה יש לחדר שלך?: כולו צהוב-כתום-חום. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 טבעות מזהב לבן, שרשרת לב זהב עדינה, שני עגילים ממגנוליה. איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: דווקא לא מזמן. עם מה אתה ישן?: פוך האם הפיצו עלייך שמועה?: לא בטוחה, אבל אולי, מי יודע. במה אתה נוהג?: בהונדה של אחי? אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשהייתי בו...חח. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: למכור את הגוף זה כמו להיות זונה..אבל אנשים פסיכים.. מה עשית היום? הרבה עבודה במשרד עוד קצת עלי: אין לי כוחXD איפה לא היית ואתה רוצה להיות? בדרום אמריקה אחרי הצבא . יש לך משפחה בחו"ל? כע איפה? ניו יורק אתה מאמין בגורל?: אחרי המלחמה הזו, כן. אם יפול עליך גראד או לא, הכל עניין של מזל וגורל. קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף יש לי פה..הרים נשמע יותר מעניין קרמבו או שוקו? שוקולטה מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בהלם 5 דקות ואז מתחילה לזוז לכיוון השירותים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת מחשבות שאני אף פעם לא זוכרת בבוקר את מי היית לוקח לאי בודד? את גל עם חברים מוחבאים במזוודה אם היית חייה איזה חייה היית? נראה לי שציפור. הכי טוב לעוף. איזה שפות אתה מדבר? עיברית, אנגלית, מבינה יפנית פה ושם וגם יודעת קצת לקרוא ולכתוב..וגם לעצרי, למדתי ערבית נו. בן-אדם של לילה או יום? חיי לילה הרבה יותר מגניבים רגיש לדיגדוגים? בכל פינה בגוף מה היום הכי גרוע בחיים שלך? בטח יום כלשהו בצבא מה היום הכי טוב בחיים שלך? היום שהכרתי את חבר שליייי מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, חבר, חברים. אנשים זה הדבר הכי חשוב בחיים. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? שוב.. ממה אתה הכי פוחד? מוות של אנשים יקרים חס וחלילה טפו טפו טפו המקום האהוב לחופשה? איביזה טעם גלידה אהוב? וניל גורמה
ממתק אהוב? שוקולד לבן מכונית? למבורגיני איביזה כזו חג? פסח עם הכי הרבה חופש, פורים עם הכי הרבה שטויות תוכנית אהובה בטלויזיה? אמממ........בנתיים צחוק מעבודה זה טוב מילה אהובה? היינו (כשהולכים או נפרדים) דיסק אהוב? וויטין טמפטיישן סיילנס פורס הייתה לך שיחה רצינית? אלף חיבקת מישהו? בכל יום לפחות 5 אנשים בבסיס גרמת למישהו לצחוק? תמיד אוהבת, וגם סוג של בדרנית ליצנית הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? חחחח כן לפעמים התגעגעת למישהו? בעיקר לחברות שלי שבאות פעם בשבוע שבועיים האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא זה לא חוקי שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן, את חברה הכי טובה שלי אני מנשקת, אז מה זו אהבה של אחוות בנות ^^ עשית אמבטיית קצף? ברורררררררר :) בג'קוזי ניסית דיאטה? חחח בימים טיפשים שלי, אני שוקלת 45 הייתה לך תאונת דרכים? חס וחלילה רכבת על פיל? לא חח אבל כן על גמל נישארת ער כל הלילה? ברור פחדת מהחושך? עד היום לפעמים חח זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן זרקתי, לא התחרטתי רק היה לי לא נעים יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? חחח ממש לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממ...לא. פגשת סלבריטי? כן! אפילו כמה. עברת על החוק וניתפסת? חח לא נרדמת בשיעור? כןןןןןןן מה השעה: 18:53

Bella Swan

New member
עונה~

שעת ההתחלה: 19:00 שם: נוי תאריך לידה: 27.5 מזל: תאומים מין: נקבה '-' גובה: 1.70 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 39 מיקום: רמת גן איפה נולדת: תל השומר ? נכשלת במקצוע: ספורט ~מתאבדת~ ביצפר: בליך X: מאוהב: לא חבר/חברה: אין אם כן, שם: רוברט
חח סתם הייתי מתה.. כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: ? ממ מכנסי פיג'מה וחולצה של הצופים. תעשי סקס לפני החתונה: משערת שכן ם_ם התאהבת פעם במורה?: מה? לא איכס. מעשנת? לא קבוע שותה?: כשיוצא מפלרטט: לא ממש צבע אהוב: כתום חיות אהובות: לא דעת נו כולם >_< מי החברים הכי טובים שלך?: ספיר וגל? XD הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אמא י-י מישהו נתן לך סטירה?: כן.. באינטרנט הרבה?: אממ כן ביישן?: בדרך כלל לא מתקלח?: פעמיים ביום D: שונא ביצפר?: שונאת ללמוד בצפר זה דווקא פסדר ~ יש לך חיים?: אהא.. עד כמה אתה בוטח באנשים?: די בקלות שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא שזכור לי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אממ לא ם_ם תעשה צניחה חופשית?: לא!$%$#!%@ אוהב לרקוד?: אהא :) היית בחו"ל?: יאפ סילקו אותך מביצפר?: לא חח השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: כן >_< אתה מפונק?: אחושרמוטה שתייה מועדפת?: דיאט קולה 3> שותה מים?: ברור באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט משהו |: שתית רדבול? כן, זה מגעיל יש לך פלאפון?: יאפ אתה מודל לחיקוי?: לא חח מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצות צופים\גופיות פירסינגים?: נופ קעקועים?: לא! אוהב להצטלם?: לא ממש אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: אממ כן >: התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: עם אח שלי. אבל אין לי טלפון ם_ם יש לך בריכה פרטית?: לא XD אחים ואחיות?: שני אחים תחתונים?: אהא D: מסתדר עם אמאבא?: יאפ 3> מסתדר עם האחים?: כשהם לא פה בוודאי D: איך אתה מוציא כעס?: בכי. ברחת פעם מהבית? לא חח חולמ בהקיץ?: מדי פעם מה היית רוצה?: לעבור לLA , לפתח קריירה וכאלה. מה הפרחים המועדפים עליך?: חבצלות וורדים 3> איך נראית האקס/ית שלך?: לא משו? אתה חצוף?: תלוי למי. קיץ או חורף?: קיץ 3> אתה נהנה להתלכך?: מאוד 3: איך הפופיק שלך?: טוב תודה.. מה מספר המזל שלך?: אין לי איך השיער שלך נראה עכשיו?: חפוף נקי וחלק ^_^ תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: לא מדברים על זה. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כבר יצאתי. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כבר יצאתי ואשמח שוב D: היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני לא מחכה, בדרך כלל הוא פשוט לא לידי. מה הצלצול שלך? איים יורז של ג'ייסון איזה משחקים יש לך בפלאפון? המירוץ מכוניות, גולף וסנייק ממש ממש גרוע. בוכה הרבה?: המון אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: התחת ? לא דעת, או התחת או הבטן . באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לא דעת >_< רומנטי? כשבא לי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אוי מי זוכר. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אמממ גם וגם ? 3: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: לפעמים 3: החבר הכי טוב שלך בתול?: לול כן XD מה הצבע תחתונים שלך?: טורקיז ... איזה מראה יש לחדר שלך?: קטן עם רהיטי עץ וצבוע בירוק בהיר~ איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין. איך אתה מרגיש עכשיו?: משועממת אחושרמוטה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא דעת.. עם מה אתה ישן?: בוקסר וגופייה וכשקר גם סווטשרט וגרביים. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא דעת ם_ם במה אתה נוהג?: ברגל. אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מזמן. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא כדאי, באמת שלא. מה עשית היום? הייתי בבצפר ? עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? לוס אנג'לס, בוסטון, איטליה. יש לך משפחה בחו"ל? כן איפה? סן פרנסיסקו אתה מאמין בגורל?: לא יודעת במה אני מאמינה. קור או חום? נעים? אממ לא דעת, מעדיפה חום, בקור השרירים נתפסים >_< לישון או לקום? לישוןןןןןןןןןןןןןןןןן חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו? לאלא קרמבו. בעצםםםם שניהם. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? משתיקה את השעון המעורר שיהיה על נודניק וחוזרת לישון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מסתרקת XD את מי היית לוקח לאי בודד? רוברט פאטינסון 3> אם היית חייה איזה חייה היית? לא דעת, אבל הייתי רוצה להיות דולפין איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית קצת ספרדית וקצת ערבית.. בן-אדם של לילה או יום? יום. רגיש לדיגדוגים? אהא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת לא חושבת עליו. מה היום הכי טוב בחיים שלך? עוד לא היה. אבל בשבת היה כיף ? מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים, לא להיות בודדה. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? לא דעת O__O ממה אתה הכי פוחד? וואו.. להיות בודדה, להישרף או להיקבר חיה, פוחדת מאוד מכאב וממוות. המקום האהוב לחופשה? טורקיה\צרפת טעם גלידה אהוב? וניל 3> ממתק אהוב? לא דעת >_< מכונית? כל מכונית ספורט בערך? מרצדס של אספנים, פורש כאלה.. יקרות וסקסיות 3: חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? האנטומיה של גריי מילה אהובה? אחושרמוטה. דיסק אהוב? וואוו קשה. הייתה לך שיחה רצינית? המון. חיבקת מישהו? המון! גרמת למישהו לצחוק? כן נראהלי הרגשת טיפש? כן ם_ם דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אהא התגעגעת למישהו? המון... האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כיתה ד' נחשב? זה היה דיי מעליב האמת. מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? ברור היית מאוהב? אממ כן .. נראלי ראית את מגדל אייפל? כןןן !! עישנת מריחואנה? לא >_< שיחקת מונופול? חח כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? לא. עצוב אני יודעת. ניסית דיאטה? אני עכשיו בדיאטה הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? אמא לא |: נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? המון. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? נופ. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא XD שיקרת? נו כן >_< השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? איו מה?! מה זאת השאלה הזאת !?!?! פגשת סלבריטי? מיקי גבע? אהאה בעצם פגשתי גם את צופית גרנט! עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? חח לא ממש מה השעה: 19:18

xXx Lilo xXx

New member
איזה חופר מי שכתב תשאלון ../images/Emo69.gif../images/Emo29.gif

שעת ההתחלה: 13:58 שם: ליאת תאריך לידה: 23.5.91 מזל: תאומים מין: נקבה גובה: נושא רגיש. צבע עיניים: חום כהה מידת נעליים: 39-40 זה משתנה תמיד. מיקום: מרכז איפה נולדת: באסף הרופא
נכשלת במקצוע: כן... ביצפר: גימנסייה? תיכון... מאוהב: בלודני XD סתםסתם חבר/חברה: לא מה את לובשת עכשיו: ג'ינס. חולצה קצרה של בצפר, וגופיה לבנה מלמטה. תעשי סקס לפני החתונה: אולי :O התאהבת פעם במורה?: לאXD מעשנת? נופ... (איכ איזה אימו היום חשב שאני מעשנת
) שותה?: לא מפלרטט: הממ.. לא צבע אהוב: ירוק. כחול. שחור. אדום. חיות אהובות: כלב מי החברים הכי טובים שלך?: אנשים שכשלא טוב לי אני יכולה לדבר איתם. הכית מישהו?: אממ לתת כאפות לאנשים מעצבנים נחשב? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: בר XDDD מישהו נתן לך סטירה?: כן XD באינטרנט הרבה?: אהא ביישן?: ככה ככה מתקלח?: מה פתאום. XD חחחחח דווקא היום באתי הביתה בשיעור חופשי והתקלחתי XD שונא ביצפר?: לא מרגישה חיבה מטורפת אליו. יש לך חיים?: אני לא חושבת עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי. לרוב לא. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יאפ יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:
תעשה צניחה חופשית?: כןןןןןןןן כ"כ באליייי אבל לא מרשים לייי
אוהב לרקוד?: אהא היית בחו"ל?: יאפ סילקו אותך מביצפר?: חס וחלילהXD השעו אותך?: נופ היית רוצה לגור במקום אחר?: אהא אתה מפונק?: לא כ"כ. ניראה לי... שתייה מועדפת?: נסטי. שותה מים?: אהא באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אמממ קולגייט ניראה לי. לבנה כזאת. שתית רדבול? לא יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: כן, אבל גרוע. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים. פירסינגים?: רק לובים
קעקועים?:
אוהב להצטלם?: ככה ככה. תולי מתי. אתה שזופה?: נמנמ לא כ"כ מתעצבן בקלות?: כן XD התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אחות אחת תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: אהא מסתדר עם האחים?: חחחחח תלוי מתי איך אתה מוציא כעס?: צרחות. או על כריות. ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: מיליון דולר וכרטיס טיסה לארה"ב מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים לבנים איך נראית האקס/ית שלך?: שיער שחור על הפנים. גבוה. רזה. עיניים שחורות... אימו בקיצור XDDDD אתה חצוף?: אני חושבת שכן קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: לא כ"כ איך הפופיק שלך?: פופיקי כזה מה מספר המזל שלך?: 23? או 5? לא יודעת XD איך השיער שלך נראה עכשיו?: רטוב תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: כמו בטטה XD תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:
בלונדי? חחח הלוואי. אבל לא ניראה לי. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אמממ היה מקרה כזה. היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי אם הוא קרוב או רחוק מה הצלצול שלך? Shayne Ward-No Promises איזה משחקים יש לך בפלאפון? באולינג, מרוץ מכוניות, וסניק בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אף. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אה?! אממ.. לא יודעת... רומנטי? לא סגורה על זה מתי הפעם האחרונה שהקאת?: ליפני חודש. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברוטנית (ואם זה היה בצד השני אז כשמדובר בבלונדי אז בלונדי XD) אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: איכ לא. מחשוף?: נופ החבר הכי טוב שלך בתול?: אני חושבת שכן... מה הצבע תחתונים שלך?: כתום עם פרות עליו XD איזה מראה יש לחדר שלך?: אפרסקי XD איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 10 צמידי גומי שחורים. 2 לבנים. צמיד של ג'ק לבן וצמיד עם כוכבים שחורים ורקע לבן מגומי. שרשרת של HIM. טבעת של דולפינים וצמיד ברגל שחברה שלי הכינה לי
איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: נמנמ שישי ליפני שבועיים עם מה אתה ישן?: פיג'מה? האם הפיצו עלייך שמועה?: כן
במה אתה נוהג?: הייתי רוצה לנהוג בBMW אבל אינלי אפילו רישון XD אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בכיתה י"א בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? למדתי שעתיים מתמטיקה. ספורט. באתי הביתה התקלחתי הכנתי ש"ב וחזרתי לבצפר לשיעור חינוך חזרתי הביתה והינה אני פה XD עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? ארה"ב יש לך משפחה בחו"ל? כן איפה? ארה"ב אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? חום לישון או לקום? גם וגם חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לשירותים XD מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מדברת עם אחותי

xXx Lilo xXx

New member
המשך../images/Emo69.gif../images/Emo29.gif

את מי היית לוקח לאי בודד? אמפי אם היית חייה איזה חייה היית? כבשה :O איזה שפות אתה מדבר? עברית. אנגלית. טיפה ספרדית ואיטלקית.
(מבינה בורכית אבל זה לא עוזר XD ) בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאוד
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? נמנמ יום שישי האחרון היה ממש טוב
מה הדבר הכי חשוב לך? מבחינת חפצים? הפלאפון והאמפי שלי. אבל אם זה בכללי אז משפחה וחברים. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר והיום שיהיה ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? בבית? טעם גלידה אהוב? אגוזים ^^ ממתק אהוב? במבה? מכונית? BMW שחורה
חג? שבועות תוכנית אהובה בטלויזיה? יש הרבה
מילה אהובה? "אמ..." דיסק אהוב? Final Straw של סנוו פאטרול ^^" הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן ^^ גרמת למישהו לצחוק? אהא
הרגשת טיפש? תמיד
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? מאיזו בחינה?.. עם חברות שלי - כן התגעגעת למישהו? מאוד. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : נגיד שכן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? בתמונות עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא
ועשיתם לי חשק XD נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אמממ לא זכור לי פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן XD מה השעה: 14:24

noam270

New member
עונההה...../images/Emo3.gif

שעת ההתחלה: 14:30 שם: נועם תאריך לידה: 27.8 מזל: בתולה
) צבע עיניים: חום מידת נעליים: 38-39 מיקום: מרכז, להיות ספציפית יותר? חור במרכז
איפה נולדת: בבית חולים בת"א....
נכשלת במקצוע: אני בדר"כ נכשלת במבחנים במתמטיקה אבל בתעודה עוד לא נכשלתי...
ביצפר: שנראה בדיוק כמו זה שלכם:D מאוהב: אולי...
חבר/חברה: אין... אם כן, שם: ----- כמה זמן אתם ביחד: ------ מה את לובשת עכשיו: סווצ'ר ביצפר תכלת, ומכנס שחור, אה ונעלי ספורט
תעשי סקס לפני החתונה: אולי...
התאהבת פעם במורה?: לאלאלאלאלא
מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: חיחיחי... לא
צבע אהוב: זה משתנה... כרגע סגול
חיות אהובות: כלבים ואמבות
מי החברים הכי טובים שלך?: כאלה שאני יכולה לסמוך עליהם... הכית מישהו?: כן! את אח שלי!!!
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החברה הכי הכי שלי
מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: בזמן האחרון לא, וזה עצוב!
ביישן?: כן..די
מתקלח?: לא
חיחיחי...
שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: לא בטוח
עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הרבה... שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן
תעשה צניחה חופשית?: יש מצב!
אוהב לרקוד?: כן...(אבל זה לא הופך אותי לטובה בזה...
) היית בחו"ל?: כן... בגיל 12...
סילקו אותך מביצפר?: לא
השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: תלוי איפה.. אתה מפונק?: לפעמים....
שתייה מועדפת?: אמממ... לאדעת..... מים? שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אממ...נראה לי קולגייט שתית רדבול?כן, ולא אהבתי
יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: אני?!מודל לחיקוי?!
מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים
.... פירסינגים?: עגילים רגילים באוזניים לא נחשב נכון?
קעקועים?: לאא... אוהב להצטלם?: ממש לא - לא ממש אתה שזופה?: קצת מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן, שני אחים קטנים, (אחד בן 19 ואחד בן 5 וחצי) תחתונים?:
מסתדר עם אמאבא?: כן
מסתדר עם האחים?: לפעמים.. איך אתה מוציא כעס?: שומעת מוזיקה בפוווול ווליום.... ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן, יותר מדי
מה היית רוצה?: שיהיה טוב
מה הפרחים המועדפים עליך?: אין משהו ספציפי... איך נראית האקס/ית שלך?: כמו בנאדם אנושי, לא הוא לא ערפד... אתה חצוף?: לפעמים...
קיץ או חורף?: חורף שליטהה!!!
אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: יפיוף מה מספר המזל שלך?: אממ... לא יודעת... אולי 8 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף.. תוכל להיות צמחוני?: כן, בקלות איך את נראית?: כמו שמישהי שהייתה בביצפר וכמעט נרדמה בשיעור צריכה להיראות...
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי... תלוי... תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: *ראה תשובה למעלה היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני עונה מתי שאני שומעת שמתקשרים אליי/ מתי שאני מוצאת את הטלפון... מה הצלצול שלך? לא זוכרתXD איזה משחקים יש לך בפלאפון? שחמט, ועוד משחק כזה מגניב שאין לי מושג איך קוראים לו... ועוד שני משחקים שאין לי מושג מה הפואנטה בהם... בוכה הרבה?: כן
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את האף
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "כי ככה" רומנטי? לא יודעת... אולי...
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מאיפה לי?? במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: בפעם האחרונה שבדקתי... אלא אם כן יש להם משהו חדש לספר לי...
מה הצבע תחתונים שלך?: סווווד
איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן...! חדר רגיל... אה כן והוא צבוע בסגול בהיר עם נצנצים
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אממ... נראה לי שלפני שלושה שבועות שהמסיבה הייתה אצלי
עם מה אתה ישן?: שמיכה... אה כן ועם הכלב שלי שבא ומתנחל, ואז אני מעיפה אותו אבל הוא חוזר...
האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: בשום דבר
אתה ילדה של אבא או אמא?: של שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: היום כמעט בכיתי
אבל כמעט!! בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? ניסיתי לא להירדם, המשכתי את ניו מון, אכלתי, חיפשתי חומרים באינטרנט לעבודה בערבית....והייתי פה!!
עוד קצת עלי: אני אני
איפה לא היית ואתה רוצה להיות? איטליה או יוון... יש לך משפחה בחו"ל? בת דודה של אמא שלי נחשב? >< איפה? בארצות הברית... אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? גם וגם
לישון או לקום? לישווווווון
חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו, אני לא אוהבת קרמבו
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכריחה את עצמי לקום מהמיטה... מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת על מחר... את מי היית לוקח לאי בודד? את.... אבא
אם היית חייה איזה חייה היית? זיקית איזה שפות אתה מדבר? עברית... ואנגלית... ובערבית אני לא מבינה כלום אז זה לא נחשב... בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אממ.... לא זוכרת משהו ספציפי... מה היום הכי טוב בחיים שלך? אממ.. כל יום הוא יום מעולה
מה הדבר הכי חשוב לך? שהאנשים שסביבי יהיו שמחים
על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? אני מנסה להיזכר אם עשיתי את כל הש.ב. ממה אתה הכי פוחד? מחושך, ממים ומנחשים... המקום האהוב לחופשה? כל מקום שלא עושים בו כלום/ מטיילים ואז נחמד לי... טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות ממתק אהוב? קינדר, לא משנה איזה..
מכונית? אין משהו מיוחד... חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? אמממ... אין משהו מיוחד מילה אהובה? כן דיסק אהוב? אין משהו מיוחד... הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן... כל יום הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא התגעגעת למישהו? כן
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? אמממ... לא יודעת אם זה נחשב, נגיד שלא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן, וגם עליתי עליו
עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא
רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן,

דינדש

New member
אני! ../images/Emo13.gif

שעת ההתחלה: 14:35 שם: דניאל תאריך לידה: 14.1.91 מזל: גדי ^^ מין: נקבה גובה: 1.75 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 42
מיקום: ראשון איפה נולדת: חולון נכשלת במקצוע: במבחן כן בתעודה לא ביצפר: הגמנסיה הריאלית מאוהב: נופ חבר/חברה: נופ אם כן, שם: ------- כמה זמן אתם ביחד: 100 שנה מה את לובשת עכשיו: חולצת ביצפר, טרנינג אדום וגרביים תעשי סקס לפני החתונה: יש מצב התאהבת פעם במורה?: איכס לא מעשנת? חס ושלום! שותה?: כנ"ל מפלרטט: לא צבע אהוב: תכלת, סגול, חום חיות אהובות: כלב
מי החברים הכי טובים שלך?: להתחיל לפרט? XD הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אמא
מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן, לצערי ביישן?: מאוד מתקלח?: לא, מה פתאום? למה זה טוב? נו מה נראה לכם? -_-" שונא ביצפר?: אוהו יש לך חיים?: לא X_X" עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי... שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אהא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אממ.. כן, אבל אני לא מתכוונת לחשוף אותם XD תעשה צניחה חופשית?: יש מצב. זה מפחיד אבל נראה מגניב בטירוף אוהב לרקוד?: כשאף אחד לא רואה- כן
היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: אהא אתה מפונק?: די, כן. שתייה מועדפת?: ספרייט, נסטי
שותה מים?: נו מה נראה לכם? באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: כרגע אקווה פרש, אבל בדר"כ קולגייט שתית רדבול? לא יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא חושבת מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים
פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא כ"כ אתה שזופה?: ממש לא. אני לבנה ואני יותר נוטה להישרף. מתעצבן בקלות?: תלוי, בדר"כ לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: הלוואי אחים ואחיות?: אחות אחת תחתונים?: שוב, מה נראה לכם?
מסתדר עם אמאבא?: יאפ מסתדר עם האחים?: יאפ איך אתה מוציא כעס?: ע"י נגינה או בכי. ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: הרבה מה היית רוצה?: שכולם יהיו בריאים ומאושרים מה הפרחים המועדפים עליך?: גרברה (תמונה מצורפת) וורדים איך נראית האקס/ית שלך?: דמיוני אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורףףףףףףףףףף אתה נהנה להתלכך?: תלוי ממה, בדר"כ לא איך הפופיק שלך?: שקוע
מה מספר המזל שלך?: 96 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בקוקו תוכל להיות צמחוני?: ממש לא איך את נראית?: דבה. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אם זה עד 6 שנים, כן. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כנ"ל היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 2 מה הצלצול שלך? Holly Dolly - Dolly's Song איזה משחקים יש לך בפלאפון? אין לי לצערי (פלאפון מפגר) בוכה הרבה?: מאוד אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תחת ><" באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: ביי -_-" רומנטי? יש מצב מתי הפעם האחרונה שהקאת?: וואו, מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: עדיף שלא, אבל אם הוא קטן אז אין לי בעיה החבר הכי טוב שלך בתול?: חברות, וכן מה הצבע תחתונים שלך?: לבן עם פרחים איזה מראה יש לחדר שלך?: יפה
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת שסבתא ז"ל נתנה לי ועגילים ממגנוליה איך אתה מרגיש עכשיו?: אחלה, תודה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום שישי עם מה אתה ישן?: עם שמיכה וכרית
האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: לא נוהגת, אבל בדרך
אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מזמןןן בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: פחחח לא מה עשית היום? הייתי בבצפר ועניתי על שאלון חופר עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? ארה"ב, קנדה, איטליה יש לך משפחה בחו"ל? הלוואי איפה? --- אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון
חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מנסה לחזור לישון, סתם. מתלבשת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מצחצחת שיניים את מי היית לוקח לאי בודד? את המשפחה אם היית חייה איזה חייה היית? לא יודעת... אולי פרה איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית ומבינה ספרדית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו מלאא מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה וחברים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה שעבר עליי באותו יום ממה אתה הכי פוחד? לסבול ממחלה סופנית המקום האהוב לחופשה? וואו, יש מלא טעם גלידה אהוב? פררו רושר, וניל פצפוצים, מקופלת ממתק אהוב? סופלה, גלידה וקיטקט מכונית? אמממ... ג'יפ חג? אין ספציפי תוכנית אהובה בטלויזיה? אקסטרים מייקאובר מילה אהובה? cookie דיסק אהוב? Big Bad World- Plain White T's הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן וכן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? חלילה שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? אמא נחשבת? XD סתם, לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? למזלי לא, אבל הייתה כמעט רכבת על פיל? כן! נישארת ער כל הלילה? לא פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?

דינדש

New member
המשך!

יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אהא פגשת סלבריטי? יאפ עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 15:10

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifמשעמם לי -.-

שעת ההתחלה: אצלי זה 8:35
שם: נסטיה. תאריך לידה: 23 לאפריל 1992. מזל: שור. מין: נקבה. גובה: אמממ, נראה לי משהו כמו 167 פלוס מינוס
. צבע עיניים: ירוק-כחול. מידת נעליים: 39. מיקום: Guelph,Ontario,Canada.
איפה נולדת: בקזחסטן. נכשלת במקצוע: כן, בספורט ובספרות XD ביצפר: אתן כנראה לא מכירות חחח מאוהב: לא. חבר/חברה: אין. מה את לובשת עכשיו: פיג'מושD: תעשי סקס לפני החתונה: ברור.
התאהבת פעם במורה? לא. מעשנת? לא. שותה? לפעמים. מפלרטט: נראה לי שלא.
צבע אהוב: צהוב D: חיות אהובות: חתולים,כלבים ועכברים! מי החברים הכי טובים שלך? למה שאני אפרט את זה פה? טוב, אחת מהן זאת שיר
הכית מישהו? את אחי היקר. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם חברה. מישהו נתן לך סטירה? כן. באינטרנט הרבה? יאפ. ביישן? כן^^ מתקלח? כן! שונא ביצפר? כרגע, לאD: יש לך חיים? נופ. עד כמה אתה בוטח באנשים? דיי הרבה. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? נראה לי שכן, אבל לא זכור לי אירוע ספציפי XD יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אי אפשר לקרוא לזה סודות, ולא נרא הלי שהם יתפלאו XD תעשה צניחה חופשית? כן!! אוהב לרקוד?: לא
היית בחו"ל?: אני גרה בחו"ל חחחח סילקו אותך מביצפר?: לאO: השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: יאפ, בלונדון. אתה מפונק?: טיפה
שתייה מועדפת?: קולה*-* שותה מים?: כן... באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אין לי מושגXD שתית רדבול? כן. יש לך פלאפון?: לא:'( אתה מודל לחיקוי?: לא. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס. פירסינגים?: יאפ, סיידליפ ונזם. קעקועים?: יאפ, על הצוואר. אוהב להצטלם?: כהD: אתה שזופה?: לא כל כך. מתעצבן בקלות?: כןXD התחלת שמועה על מישהו?: נופ. יש לך קו טלפון משלך?: נופ. יש לך בריכה פרטית?: נופ. אחים ואחיות?: יש. תחתונים?: XDDD מסתדר עם אמאבא?: יאפ. מסתדר עם האחים?: חלק מהזמן. איך אתה מוציא כעס?: שוכבת בחדר על המיטה ומרביצה לכרית D: ברחת פעם מהבית? כה
חולמ בהקיץ?: לפעמים. מה היית רוצה?: כרגע הייתי רוצה שהחברות שלי מישראל היו פה איתי>: מה הפרחים המועדפים עליך?: אין לי מושג. איך נראית האקס/ית שלך?: אין לי XD אתה חצוף?: לפעמים. קיץ או חורף?: חורף!!! (למרות שפה אני מעדיפה את הזמן בין החורף לקיץXD) אתה נהנה להתלכך?: לא. איך הפופיק שלך?: מדהים. מה מספר המזל שלך?: אין לי מושג. איך השיער שלך נראה עכשיו?: עם קוקו. תוכל להיות צמחוני?: יאפ. איך את נראית?: מכוערת. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא בטוח. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יאפ! היו לך הפרעות אכילה?: נופ. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 1. מה הצלצול שלך? אין לי פלאפון:'( איזה משחקים יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון!!:'( בוכה הרבה?: כןXD אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אני מניחה שאת הזרת ברגלXD באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: היושXD רומנטי? לא נראה לי >< מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת, מזמן. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לאS: מחשוף?: לא. החבר הכי טוב שלך בתול?: אין לי חבר הכי טוב...אני מניחה שאפשר להחשיב את אח שלי כחבר הכי טוב? אז כן.XD מה הצבע תחתונים שלך?: שחורD: איזה מראה יש לחדר שלך?: מאוד נקי. NOT איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: את הטאנלים, אם אפשר להחשיב אותם כתכשיטים. איך אתה מרגיש עכשיו?: יותר טוב מאתמול. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ווווווווווווווווווווווו מזמןןןןןןןןןן. עם מה אתה ישן?: פיג'מושD: האם הפיצו עלייך שמועה?: לא. במה אתה נוהג?: בכלום. בנתייםD: אתה ילדה של אבא או אמא?: אני חושבת שכן XD מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא עם הגוף שליXD מה עשית היום? כלום... חעחע, זה לא מכניס את הכל. חפרתיXD

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifהמשך../images/Emo6.gif

עוד קצת עלי: אני מפגרתXD איפה לא היית ואתה רוצה להיות? לונדון*-* יש לך משפחה בחו"ל? יאפ. איפה? רוסיה,אנגליה,ארה"ב...כנראה בעוד מקומות שאני לא יודעת עליהםXD אתה מאמין בגורל?: אין לי מושג ת'אמתXD קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון. חוף או הרים? הרים. קרמבו או שוקו? קרמבו*-* מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לשירותים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סוגרת את האור XD את מי היית לוקח לאי בודד? את סמייל *-* גאש, אני פאתט XD אם היית חייה איזה חייה היית? ציפורD: איזה שפות אתה מדבר? רוסית,עברית ואנגלית. אולי אבין קצת טלנובלית XDDDD בן-אדם של לילה או יום? לילה! רגיש לדיגדוגים? כן! מה היום הכי גרוע בחיים שלך? וואי, אין לי מושג. יש הרבה. מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם אין לי מושג כי יש הרבה. מה הדבר הכי חשוב לך? אין דבר הכי חשוב. יש הרבה חשובים. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מה אני אלבש מחר O: ממה אתה הכי פוחד? אני מניחה שכרגע מדחייה XD המקום האהוב לחופשה? ביתן קטן באמצע יער XD טעם גלידה אהוב? נראה לי שאפרסק (מהחמוצים האלה) או פיסטוק. ממתק אהוב? אמממממ וואי יש הרבה. מכונית? וולוו והאיאנדאיXD חג? כריסמס
תוכנית אהובה בטלויזיה? על טבעי
מילה אהובה? היושXD דיסק אהוב? של מקפליי. וונדרלנד. הייתה לך שיחה רצינית? כה. חיבקת מישהו? כה. גרמת למישהו לצחוק? כהD: הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן וכן. התגעגעת למישהו? כן. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא.. מישהי/ו בגדה בך? לא... נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כה. היית מאוהב? לא נראה לי<: ראית את מגדל אייפל? לא>: עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כןD: נישקת מישהי? לא. עשית אמבטיית קצף? כה. ניסית דיאטה? כה. הייתה לך תאונת דרכים? לא. רכבת על פיל? לאXDD נישארת ער כל הלילה? יאפ. פחדת מהחושך? כן. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא..XD יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן, היה לי מלפפלון שנראה כמו עכבר אז קראתי לו עכבי D: פגשת סלבריטי? ראינו את אסי עזר כפרעליו בתוכנית "תשיר את זה"D: עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? לא. מה השעה:9:01

sweet shir

New member
קושקושש ../images/Emo23.gif

את לא מכוערת יא מפגרת. פפפ כאילו שאת לא יודעת שאת ממש יפה! חחחחחחחחחחחחחחח את סמייל. את לא פאתט, זה בן אדם אמיתי לשם שינוי!
חחחחחחחחחחחחחחחח הייאנדאי XD זה יונדאי!

Mcfly for ever

New member
../images/Emo110.gif עונה

שעת ההתחלה: 19:11 שם: קסם תאריך לידה: 24.10.94 מזל: עקרב מין:
גובה: אממ לא יודעת.. לא בדקתי חח P: צבע עיניים: חום מידת נעליים: 36/7 מיקום: דימונה איפה נולדת: באר שבע נכשלת במקצוע: לבינתיים לא נכשלתי ביצפר: זינמן מאוהב: לצערי לא חבר/חברה: אין מה את לובשת עכשיו: פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה: אממ לא יודעת התאהבת פעם במורה?: מורה לתיגברים במתמטיקה.. טוב אבל זה לא שממש התאהבתי בו.. הוא פשוט חתיך מעשנת? לאאאא! שותה?: לא מפלרטט: לפעמים P: צבע אהוב: טורקיז.. וסגול חיות אהובות: דביבונים (אל תשאלו למה
) מי החברים הכי טובים שלך?: לילוש, חנוך, לינוי, לירון, ספיר
הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לא מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: כןן ביישן?: לפעמים.. מתקלח?: נו ברור שכן
.. חח איזה שאלה שונא ביצפר?: יש מישהו שלא שונא בצ'פר? יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בוטחת.. טוב רק בחברים הכי הכי טובים שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אממ לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כןן הרבה תעשה צניחה חופשית?: לאא ניראה לכם?!@#@$
אוהב לרקוד?: ברוווררר היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לאא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לאא
אתה מפונק?: כןן :) שתייה מועדפת?: נסטי מנגו אננס שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט שתית רדבול? לא יש לך פלאפון?: ברור אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת :/ מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: כןן אתה שזופה?:כן מתעצבן בקלות?: חח כן התחלת שמועה על מישהו?: לאא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: כן אחים ואחיות?: אחות בצבא ואח בכיתה ב' תחתונים?:
מסתדר עם אמאבא?: אממ כן רוב הזמן P: מסתדר עם האחים?: לאא חח איך אתה מוציא כעס?: שומעת מוזיקה ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: להתאהב מה הפרחים המועדפים עליך?: לא יודעת איך נראית האקס/ית שלך?: איך אני אמורה להסביר? עם פוני שיער חלק... אתה חצוף?: כשצריך קיץ או חורף?: חורףףף אתה נהנה להתלכך?: תלוי ממה חחחחחחחחחחחחחחח איך הפופיק שלך?: הא? מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: פזור חלק.. תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: שיער חור עם פוני לצד רזה.. אמ לא יודעת מה עוד
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מתי שאני מגיעה אליו אני עונה מה הצלצול שלך? סתם שיר ממדגסקר איזה משחקים יש לך בפלאפון? משחק אחד שהוא כמו פאזל כזהה :| בוכה הרבה?: אממ כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אממ לא יודעת באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "אומיגד באמת?!$#@" רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני הרבה הרבה שנים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אמ.. ברונטית? אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: עכשיו? סגול איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת וטבעת איך אתה מרגיש עכשיו?: אממ בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני כמה ימים במסיבת הפתעה שעשינו לחברה שלי עם מה אתה ישן?: עם דובי האם הפיצו עלייך שמועה?: לא חס וחלילה במה אתה נוהג?: אין לי רישיון אתה ילדה של אבא או אמא?: אהה שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זכור לי שבכיתי בבצפ'ר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לאא מה עשית היום? היית בבצ'פר? עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? אממ לונדון.. יש לך משפחה בחו"ל? כן איפה? קליפורניה אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לקום חוף או הרים? חוףףף קרמבו או שוקו? שוקו.. אוף עכשיו באלי שוקו.. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון מעורר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מחליפה שיר בשעון מעורר
את מי היית לוקח לאי בודד? את לילוש שלי אם היית חייה איזה חייה היית? אממ דביבון חחחחחח איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית בסיסית וזהו.. אני מבינה הינדית.. אבל אני לא יודעת לדבר הינדית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כןן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה היום הכי טוב בחיים שלך? אין לי מושג מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי והכי הכי סבתא שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה שאני רוצה לחלום ממה אתה הכי פוחד? מהחושך, ומגבהים המקום האהוב לחופשה? איטליה (חתיכיםםם) טעם גלידה אהוב? פסיפלורה ממתק אהוב? ואיי יש הרבה מכונית? אני מזה לא מכירה שמות של מכוניות חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? כמעט מלאכים.. ואקסטרים מיקאובר מילה אהובה? לא יודעת דיסק אהוב? יש הרבהה הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כןן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? ברור האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? לא היית מאוהב? ברווררר
ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לאא שיחקת מונופול? כןןן נישקת מישהי? לבינתייםם לא :| עשית אמבטיית קצף? ברורר.. ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? מה??? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? חח אני מפחדת רצח מהחושך זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כןן P: פגשת סלבריטי? חח ברוררר עברת על החוק וניתפסת? לאא נרדמת בשיעור? כמעט מה השעה: 19:59

Mcfly for ever

New member
אויי התבלבלתי

הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם לילוש ואמא מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: כןן

../images/Emo63.gif תודה בנות:)

היה מאוד נחמד
אני חושבת שבפעם הבאה שאני אביא שאלון, אני יעשה עליו הגהה רצינית, כדי שלא יהיו פה שטויות בסגנון של: "אתה לובשת"............ה' איזו עברית!!! נהניתי לקרוא ולהכיר אתכן
אה, ודרך אגב, הוספתי לחתימה שלי ציטוט מצחיק שראיתי באחד מהפאן סייטס של הארי פוטר. תגידו שזה לא נכון....

למעלה