יאיי! בדיוק בזמן! משעמם ליייי
שעת ההתחלה: 20:09 שם: ליהי תאריך לידה: 02.09.89 מזל: בתולה מין: בת גובה: 1.58 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 37 מיקום: ראשל"צ איפה נולדת: בת ים נכשלת במקצוע: מתמטיקה בעיקר. ביצפר: נגמר, וטוב שכך. מאוהב: לא. חבר/חברה: לא אם כן, שם: - כמה זמן אתם ביחד: - מה את לובשת עכשיו: מדים של צבא.. הכי יפה לא? תעשי סקס לפני החתונה: אממ.. כן. התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? כן שותה?: כן מפלרטט: כן צבע אהוב: ירוק ושחור חיות אהובות: אין מי החברים הכי טובים שלך?: שמות וכאלה? עזבו.. הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברה שלי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: מספיק ביישן?: קצת מתקלח?: לא הרבה שונא ביצפר?: שנאתי יש לך חיים?: לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: לוקח זמן, אבל בדר"כ בכולם שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: בחיים לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא תעשה צניחה חופשית?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהב לרקוד?: אמת היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כןןן אוסטרליה/מיאמי אתה מפונק?: לא ממש שתייה מועדפת?: בירה.. חח שותה מים?: כל הזמן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט טוטאל שתית רדבול? אמת יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: ממש ממש לא מה אתה לובש הכי הרבה?: מדים.. חחח פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: כשיש חשק, למה לא? אתה שזופה?: אממ, ככה ככה מתעצבן בקלות?: ברור. מרוקאית התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אמת תחתונים?: לא כרגע.. חחחח מסתדר עם אמאבא?: כשרוצים מסתדר עם האחים?: כשצריכים איך אתה מוציא כעס?: צעקות ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: המון מה היית רוצה?: כרטיס טיסה למיאמי מה הפרחים המועדפים עליך?: נרקיסים איך נראית האקס/ית שלך?: טובב אתה חצוף?: קצת קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך? לא: איך הפופיק שלך?: קטן וחמוד מה מספר המזל שלך?: 2 איך השיער שלך נראה עכשיו?: קוקו.. חחח תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: אמממ.. כמו בן אדם רגיל..

תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: יכול להיות תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תגדירו מבוגר..

היו לך הפרעות אכילה?: לא. חס וחלילה כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שרוברט יגיע לחלק היפה בשיר.. חחח מה הצלצול שלך? רוברט פטינסון - let me sign איזה משחקים יש לך בפלאפון? פיפא.. חחחח בוכה הרבה?: כן. מעצבים אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: בוהן ברגל.. חחח באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: יאללה רומנטי? לא ממש מתי הפעם האחרונה שהקאת?: חודש שעבר. הייתי שיכורה.. חח במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: צהוב איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה מראתי.. חחח איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת. ודיסקית.. איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר.. מה איתך? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? וואוו.. אממ... חודשיים?: עם מה אתה ישן?: פוטר האם הפיצו עלייך שמועה?: כן... במה אתה נוהג?: אין לי רישיון

אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא הייתי בביצפר שנתיים.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אמת מה עשית היום? צבא.. עוד קצת עלי: אחלה בחורה

איפה לא היית ואתה רוצה להיות? אוסטרליה יש לך משפחה בחו"ל? לא איפה? - אתה מאמין בגורל?: אמת קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? ישנה עוד קצת.. חחח מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מנמיכה את הטלוויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד. אנשים מעצבנים אותי. אם היית חייה איזה חייה היית? נמר איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ספרדית והיברו בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? גיוס לצה"ל. סתם. לא.. לא יודעת. מה היום הכי טוב בחיים שלך? סיום תיכון מה הדבר הכי חשוב לך? משפוחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מה הסיכוי שאני אקום בזמן יום אחרי ממה אתה הכי פוחד? להישאר לבד. המקום האהוב לחופשה? צימר בצפון טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? כל שוקולד עם ריבת חלב או כרמל מכונית? גולף חג? פסח. הכי הרבה חופשים מהצבא. תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים. איש משפחה מילה אהובה? בחיית דיסק אהוב? hot fuss - the killers הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? ברור היית מאוהב? עדיין לא ראית את מגדל אייפל? בגלויות עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? מישהי או מישהו? חחח בשניהם כן. עשית אמבטיית קצף? ברורר ניסית דיאטה? יותר מידי... הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן..

יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. מה פתאום. אני!? חלילה! שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחחח לא פגשת סלבריטי? אממ.. תום אבני? עברת על החוק וניתפסת? לא. עדין לא. נרדמת בשיעור? כן. מה השעה:20:22 13 דקןת לקח לי.. וואו.. ארוך משהו...