שאלון!

xXx Lilo xXx

New member
חחחח הציטוט XDDD../images/Emo29.gif

אני זוכרת שאחותי ואני ראינו תסרט הזה... ואני כולי כזה "אומגדד איזה חמודדדדדדד" ואז גיליתי שהוא משחק בטוויליט
וזה היה ממש מגניב. אבל מה. אני שונאת את הארי פוטר
אחותי גרמה לי לראות איתה תסרט האחרון.... והוא בזבז לי שעתיים ומשהו מהחיים שלי. חשבתי שאני נירדמת או משהו כזה. XD

vampire girl1

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שעת ההתחלה: 16:53 שם: תמר תאריך לידה:24.11.96 מזל: קשת מין: נקבה גובה: לא זוכרת... 1.50+ צבע עיניים: כמו של אדוארד [לא השחור] מידת נעליים: 37 מיקום: מרכז איפה נולדת: ת"א נכשלת במקצוע: ערבית ביצפר: אני לא רוצה לחשוף יותר מדי. מאוהב: הלוואי חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: ג'ינס וסווטשרט תעשי סקס לפני החתונה: אממ... אני יענה על זה עוד כמה שנים. התאהבת פעם במורה?: NO! מעשנת? לא שותה?: אממ... יין בקידוש נחשב? מפלרטט: לפעמים צבע אהוב: כולם חיות אהובות: כולם מי החברים הכי טובים שלך?: אתם רוצים כאילו שמות?? =\ הכית מישהו?: כן
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אממ... אני לא טיפוש של טלפון. מישהו נתן לך סטירה?: כן =\ באינטרנט הרבה?: כןן ביישן?: לא מתקלח?: ברור שונא ביצפר?: ברור! יש לך חיים?: אממ... עד כמה אתה בוטח באנשים?: כמעט ולא. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אווו כן! תעשה צניחה חופשית?: בטח! אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כמעט בכל העולם! [בקרוב ברצלונה] סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לפעמים אתה מפונק?: קצת שתייה מועדפת?: אהה... נסטי שותה מים?: לא ממש באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: תות, אני אלרגית למנטה. שתית רדבול?לא יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?לא יודעת... =\: מה אתה לובש הכי הרבה?: סקיני. פירסינגים?: הלוואי קעקועים?: רוב הסיכויים, בגיל 18. אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: אני חיקוי של בלה ברמות! מתעצבן בקלות?: קצת... התחלת שמועה על מישהו?: אממ... נראלי. יש לך קו טלפון משלך?: לא הבנתי את השאלה.. =S יש לך בריכה פרטית?: בקרוב.
אחים ואחיות?: כן 3> תחתונים?: =O? מסתדר עם אמאבא?: אבא שלי... לא פה יותר, בוא נגיד ככה. מסתדר עם האחים?: ברור! איך אתה מוציא כעס?: בוכה ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כןןןןן מה היית רוצה?: את כל מה שחסר לי. מה הפרחים המועדפים עליך?: אני מתה על פרחים, אין לי מועדפים. איך נראית האקס/ית שלך?: אני בת 12, ה"חברים" שלי היו אולי בגן וזה הלך ככה: "רוצה להיות חבר שלי?" "טוב" ומאז לא מדברים יותר.. אז אני מחשיבה את זה כאילו מעולם לא היה לי חבר. אתה חצוף?: רוצה, תמיד מאבדת את הביטחון. קיץ או חורף?: בקיץ חורף, בחורף קיץ. אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: לא נגמר. מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אחלה תוכל להיות צמחוני?: הייתי איך את נראית?: לא רע... לדעתי. =S תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: אני לא טיפוס אוכל, מעולם לא הייתי. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שמתחיל השיר. מה הצלצול שלך? השיר של הבייסבול ב-twilight איזה משחקים יש לך בפלאפון? להרוג רובוטים, וסקייטים. בוכה הרבה?: בסתר. =X אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אההההה... =\ באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "מה את\ה רוצה?" רומנטי? כן, חבל שאין לי עם מי לחלוק את זה... מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שנה שעברה, בטיול. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית. 3> אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: ממש לא! מחשוף?: אין... אני בת 12. החבר הכי טוב שלך בתול?: אני לא בטוחה... =\ מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: הוא לא הגזרתי. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר... מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום שבת עם מה אתה ישן?: הכלב שלי!!! 3>>> האם הפיצו עלייך שמועה?: כן. =| במה אתה נוהג?: אולי אופניים... חח.. אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זכור לי. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא בגיל הזה לפחות... מה עשית היום? כלום... אבל אני הולכת ללמוד למבחן אחרי השאלון הזה. עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? סין. יש לך משפחה בחו"ל?לא איפה? אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? משתנה... לישון או לקום? לישון!!! חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו P= מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? טלויזיה\ קריאה. את מי היית לוקח לאי בודד? שאלה טובה... בטח יש לה גם תשובה מעניינת, חבל שאני לא ממש יודעת אותה. אם היית חייה איזה חייה היית? חתול. מיאו!! >"< איזה שפות אתה מדבר? אנגלית,עברית וקצת יפנית וערבית. בן-אדם של לילה או יום? גם וגם רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא נראלי שהיה... מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא נראלי שהיה... =\ מה הדבר הכי חשוב לך? אני עדיין מתלבטת. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מעניין על מה אני אחלום הפעם. ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? טורקיה טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? אני לא אוכלת מתוקים. מכונית? הלוואי חג? עם הרבה חופש. תוכנית אהובה בטלויזיה? אני לא בררנית. מילה אהובה? "..." דיסק אהוב? ה-Suondtrack של Twilight הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? לא האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא היה לי חבר. מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל? כן נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמש באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת אוכל! P= פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור?פעם אחת, בשיעור אנגלית. =] מה השעה: 17:14

ליקוש5

New member
יאיי! בדיוק בזמן! משעמם ליייי :)

שעת ההתחלה: 20:09 שם: ליהי תאריך לידה: 02.09.89 מזל: בתולה מין: בת גובה: 1.58 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 37 מיקום: ראשל"צ איפה נולדת: בת ים נכשלת במקצוע: מתמטיקה בעיקר. ביצפר: נגמר, וטוב שכך. מאוהב: לא. חבר/חברה: לא אם כן, שם: - כמה זמן אתם ביחד: - מה את לובשת עכשיו: מדים של צבא.. הכי יפה לא? תעשי סקס לפני החתונה: אממ.. כן. התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? כן שותה?: כן מפלרטט: כן צבע אהוב: ירוק ושחור חיות אהובות: אין מי החברים הכי טובים שלך?: שמות וכאלה? עזבו.. הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברה שלי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: מספיק ביישן?: קצת מתקלח?: לא הרבה שונא ביצפר?: שנאתי יש לך חיים?: לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: לוקח זמן, אבל בדר"כ בכולם שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: בחיים לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא תעשה צניחה חופשית?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהב לרקוד?: אמת היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כןןן אוסטרליה/מיאמי אתה מפונק?: לא ממש שתייה מועדפת?: בירה.. חח שותה מים?: כל הזמן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט טוטאל שתית רדבול? אמת יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: ממש ממש לא מה אתה לובש הכי הרבה?: מדים.. חחח פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: כשיש חשק, למה לא? אתה שזופה?: אממ, ככה ככה מתעצבן בקלות?: ברור. מרוקאית התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אמת תחתונים?: לא כרגע.. חחחח מסתדר עם אמאבא?: כשרוצים מסתדר עם האחים?: כשצריכים איך אתה מוציא כעס?: צעקות ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: המון מה היית רוצה?: כרטיס טיסה למיאמי מה הפרחים המועדפים עליך?: נרקיסים איך נראית האקס/ית שלך?: טובב אתה חצוף?: קצת קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך? לא: איך הפופיק שלך?: קטן וחמוד מה מספר המזל שלך?: 2 איך השיער שלך נראה עכשיו?: קוקו.. חחח תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: אמממ.. כמו בן אדם רגיל.. :) תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: יכול להיות תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תגדירו מבוגר.. :) היו לך הפרעות אכילה?: לא. חס וחלילה כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שרוברט יגיע לחלק היפה בשיר.. חחח מה הצלצול שלך? רוברט פטינסון - let me sign איזה משחקים יש לך בפלאפון? פיפא.. חחחח בוכה הרבה?: כן. מעצבים אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: בוהן ברגל.. חחח באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: יאללה רומנטי? לא ממש מתי הפעם האחרונה שהקאת?: חודש שעבר. הייתי שיכורה.. חח במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: צהוב איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה מראתי.. חחח איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת. ודיסקית.. איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר.. מה איתך? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? וואוו.. אממ... חודשיים?: עם מה אתה ישן?: פוטר האם הפיצו עלייך שמועה?: כן... במה אתה נוהג?: אין לי רישיון :( אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא הייתי בביצפר שנתיים.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אמת מה עשית היום? צבא.. עוד קצת עלי: אחלה בחורה :) איפה לא היית ואתה רוצה להיות? אוסטרליה יש לך משפחה בחו"ל? לא איפה? - אתה מאמין בגורל?: אמת קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? ישנה עוד קצת.. חחח מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מנמיכה את הטלוויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד. אנשים מעצבנים אותי. אם היית חייה איזה חייה היית? נמר איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ספרדית והיברו בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? גיוס לצה"ל. סתם. לא.. לא יודעת. מה היום הכי טוב בחיים שלך? סיום תיכון מה הדבר הכי חשוב לך? משפוחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מה הסיכוי שאני אקום בזמן יום אחרי ממה אתה הכי פוחד? להישאר לבד. המקום האהוב לחופשה? צימר בצפון טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? כל שוקולד עם ריבת חלב או כרמל מכונית? גולף חג? פסח. הכי הרבה חופשים מהצבא. תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים. איש משפחה מילה אהובה? בחיית דיסק אהוב? hot fuss - the killers הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? ברור היית מאוהב? עדיין לא ראית את מגדל אייפל? בגלויות עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? מישהי או מישהו? חחח בשניהם כן. עשית אמבטיית קצף? ברורר ניסית דיאטה? יותר מידי... הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן.. :( יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. מה פתאום. אני!? חלילה! שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחחח לא פגשת סלבריטי? אממ.. תום אבני? עברת על החוק וניתפסת? לא. עדין לא. נרדמת בשיעור? כן. מה השעה:20:22 13 דקןת לקח לי.. וואו.. ארוך משהו...

למעלה