=קצת בכללי = שם : ליטל נאורי פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1.70 מידת נעליים : 40 צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : 3 אחים בת כמה את נראית : פעם אחרונה נתנו לי 15 חח משקפיים ?יש גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות :עברית צרפתית אנגלית קצת ספרדית = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : עכשיו לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : אממ לא: את/ה אוהבת רכבות הרים :כן.. אבל אני לא עולה על הכול.. את/ה הייתם בחו"ל :כן בצרפת וארה''ב = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : תלוי איזה מרחק להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד עישון נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא שזכור לי אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : אני שונאת לשקר אבל בדברים ממש קטנים לפעמים כשאין ברירה אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת :פעם אחת.. נשבר לך הלב : לא השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית :כן.. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : הכולל סרט מצויר : המומינים חח צבע : שחור יום בשבוע :חמישי היום הכי לא מועדף : ראשון חורף\קיץ : קיץ = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אחי הקטן הוא פחד מיסכן.. ראה אותך בוכה : לא זוכרת הלכת איתו לסרט : לא זוכרת = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא יודעת מזה בכלל אבל לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?לא בכית בסרט ? לא היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב :קשה לי לבחור אחד.. אוכל אהוב :פיצה תוכנית אהובה :אין ספורט אהוב :כדורגל טניס שחייה.. זמר / זמרת / להקה אהובים :אייל גולן שרית חדד עיתון אהוב :לא קוראת = וסתם = מה השעה עכשיו ? 2 כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת אין מה לעשות בצום אתה משועמם/ת ?אם עניתי כמעט על הכול אז סימן שמאודד רעש אחרון ששמעת ? השער בגינה שלי שחופר לי כבררר