שאלון

ל יט ל 20

New member
:)

=קצת בכללי = שם : ליטל נאורי פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1.70 מידת נעליים : 40 צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : 3 אחים בת כמה את נראית : פעם אחרונה נתנו לי 15 חח משקפיים ?יש גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות :עברית צרפתית אנגלית קצת ספרדית = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : עכשיו לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : אממ לא: את/ה אוהבת רכבות הרים :כן.. אבל אני לא עולה על הכול.. את/ה הייתם בחו"ל :כן בצרפת וארה''ב = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : תלוי איזה מרחק להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד עישון נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא שזכור לי אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : אני שונאת לשקר אבל בדברים ממש קטנים לפעמים כשאין ברירה אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת :פעם אחת.. נשבר לך הלב : לא השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית :כן.. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : הכולל סרט מצויר : המומינים חח צבע : שחור יום בשבוע :חמישי היום הכי לא מועדף : ראשון חורף\קיץ : קיץ = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אחי הקטן הוא פחד מיסכן.. ראה אותך בוכה : לא זוכרת הלכת איתו לסרט : לא זוכרת = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא יודעת מזה בכלל אבל לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?לא בכית בסרט ? לא היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב :קשה לי לבחור אחד.. אוכל אהוב :פיצה תוכנית אהובה :אין ספורט אהוב :כדורגל טניס שחייה.. זמר / זמרת / להקה אהובים :אייל גולן שרית חדד עיתון אהוב :לא קוראת = וסתם = מה השעה עכשיו ? 2 כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת אין מה לעשות בצום אתה משועמם/ת ?אם עניתי כמעט על הכול אז סימן שמאודד רעש אחרון ששמעת ? השער בגינה שלי שחופר לי כבררר

../images/Emo41.gif../images/Emo3.gifעונה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

קצת בכללי
שם : בת אל
פירסינג :
קעקועים :
גובה :
מידת נעליים :37-38 צבע שיער : חום
אחים/אחיות :כולל אני אחנו חמישה אחים
בת כמה את נראית :חחחחחחחחח
יש כאלה שאומרים שאני נראת בת 18-19
משקפיים ?יש לי משקפיים, אבל אני בכלל עם עדשות
גשר ?
עבר פלילי :
שפות :עברית, אנגלית,פרסית וספרדית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? יש כמה וכמה דברים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לא עולה לי לראש עכשיו משהו ספציפי...
האם...
את/ה דלוקה על מישהו? כןןןן
את/ה רוצה לגור במקום אחר? לא, ב"ה טוב לי בקרית אונו
למרות שלפעמים בא לי לחזור ולחגור בתל אביב
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית? לא ממש
את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי
את/ה אוהב\ת רכבות הרים? לא ממש... את/ה הייתם בחו"ל : אווווו הרבההה
בעד \ נגד...
מערכת יחסים ממרחקים : כן, אבל רצוי שלא.. להרוג אנשים :
עישון אצל בני עשרה: גם רצוי שלא
נסיעה במכונית אחרי ששתית: חס וחלילה
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אם זה עשה להם טוב אז למה לא
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת :בכיתי כשאחיות שלי נסעו
אי פעם בכית על בן :
אי פעם שיקרת : נראה לי שכן.. כמו כל בן אדם
אי פעם נעצרת :לא
כמה פעמים...
היית מאוהבת: לא נראה לי שממש הייתי מאוהבת מתישהו.. לא, לא הייתה לי אהבה
נשבר לך הלב : אולי.. שברת לבבות:לא נראה לי
השם שלך הופיע בעיתון: חחחחחחח כן ולא הבנתי מה נסגר חחח
התחרטת על דברים שעשית :כן
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות : שרית
ממתק : אממ שוקולד לבן עם עוגיות ווווואיי איך בא לי... סרט מצויר: ארתור
חחחחח
קורנפלקס : קרנצ' וכריות
מסטיק : מנטה צבע : תכלת
יום בשבוע : כרגע אין יום ממש מועדף
היום הכי לא מועדף : כנ"ל תכשיט: עגילים שאחותי קנתה לי
חורף\קיץ : קיץ
בחדר : שאלה מטומטמת
חחח אני אוהבת את כלללל החדר שלי
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך : בת דודה שלי נראה לי...
ראה אותך בוכה : חחחחח המורה שלי ללשון
הלכת איתו לסרט : חברות
צעק עליך : אבא
שלח לך מכתב: ענה אל
האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא נראה לי... אולי.. אהבה ממבט ראשון ?ברורר
חיים שאחרי המוות ? לא גיבשתי עמדה עדיין חחח
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא ממש לא
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?בוודאי
הופעת בציבור בפיג'מה ?חחחחח כן
בכית בסרט ? נראה לי שכן...
היית על במה ? יאפ
חשבת שאת\ה הולך למות ?יאפ
נכשלת במקצוע ?כן
הורידו אותך כיתה ?לאאאאאא
הקפיצו אותך כיתה ?כנ"ל רצית להיות המין השני ? חחחחח פעם בחודש אני חושבת על זה חחחח
דברים אהובים
שיר אהוב :
חופשייה
אוכל אהוב :אוכל של אמא והאורז של אמא של רעות חחחחח
תוכנית אהובה : זה משתנה... כל פעם יש סידרה חדשה בויוה
ספורט אהוב :כדורגל
תחביב :לכתוב, לעשות ספור, לשמוע מוזיקה, לצאת עם חברות
זמר / זמרת / להקה אהובים :שרית
עיתון אהוב :ידיעות אחרונות
וסתם
מה השעה עכשיו ? 16:37 תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?גם וגם
סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להמשיך ללמוד לתאוריה
איזה ארוחה אחרונה אכלת ?צהריים
חחח
תיכון או אוניברסיטה ? תיכון
אתה משועמם/ת ?כרגע כן
רעש אחרון ששמעת ? ת'רעש של האייסי
ריח האחרון שהרחת ?היפנוטיק שליייי
איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אין לי רינגטונים יש לי טרוטונים של שרית
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אחותי רונית ואחיינית שלי

משה 102

New member
עונה

=קצת בכללי = שם : משה פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1.77 מידת נעליים : 46 צבע שיער : שחור אחים/אחיות :אח ואחות בן כמה אתה נראה : 18 כמו הגיל שלי משקפיים ? כן, לקריאה מהספר, לא מלוח גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות : עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הבריאות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אין = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא יודע את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי ולא יהיה לי... את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לא יודע להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן, שקר לבן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : לא ספרתי.. נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : 0 התחרטת על דברים שעשית : הרבה.. = דברים מועדפים = ממתק : מקופלת סרט מצויר : פוקימון קורנפלקס : כריות מסטיק : בזוקה צבע : ירוק יום בשבוע : ראשון היום הכי לא מועדף : שישי תכשיט : חורף\קיץ : קיץ בחדר : תמונה שלי עם שרית = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : לא זוכר הלכת איתו לסרט : חברים צעק עליך : אחותי שלח לך מכתב : מהצבא אם אני לא טועה = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? אמממ אני תמיד אוהב להתבדח על זה.. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? לא בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : תלך כפרה עלי אוכל אהוב : בשר תוכנית אהובה : מנטה ב-24 ספורט אהוב : כדורגל תחביב : מחשב זמר / זמרת / להקה אהובים : שרית חדד עיתון אהוב : שם המשחק = וסתם = מה השעה עכשיו ? 16:52 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? אולימפיאדה איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ארוחת צהריים אתמול תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? לא רעש אחרון ששמעת ? קהל ריח האחרון שהרחת ? אתמול הריח של האוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אין מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אין נהנתם?! ספרו לחבריכם לא נהנהתם?! קפצו לי חחחחח

עונה ../images/Emo3.gif

=קצת בכללי =
שם : ספיר לוי
פירסינג : אאאין לי , אבל היה לי בלשון .. קעקועים : אין אבל יהיה בע"ה גובה : אינלי מושג בטח 1.50 לא יותר מידת נעליים : 37
צבע שיער : חום אחים/אחיות : 2 אחים ואחות בת כמה את נראית : אינלי מושג משקפיים ?
גשר ? לא ברוך ה' עבר פלילי :
שפות : עברית ,אנגלית,ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? אממ לא יודעת שאלה קשה .. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? להתחיל לפרט ?
= האם... =
את/ה דלוקה על מישהו : כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן בת"א
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : אממ בערך את/ה רוצה עוד פירסינג : כן אני רוצה להחזיר ת'לשון את/ה אוהבת רכבות הרים : בטטטח
את/ה הייתם בחו"ל : כן
= בעד \ נגד... =
מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגגגגד עישון אצל בני עשרה : נגד (למרות שאני מעשנת
) נסיעה במכונית אחרי ששתית : חס ושלווום מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד
= האם את\ה... =
אי פעם בכית על בת : כן על אימא שלי נחשב
אי פעם בכית על בן : ברור
אי פעם שיקרת : חחח שאלה מטומטמת , איזה מצחיקים אלה שאומרים לא
אי פעם נעצרת : כן ..
= כמה פעמים... =
היית מאוהבת : פעמיים אני חושבת נשבר לך הלב : פעם אחת שברת לבבות : חחח אינלי שמץ אבל בטוח הייתה פעם אחת
השם שלך הופיע בעיתון : פעמיים או 3 התחרטת על דברים שעשית : המון פעמיים
= דברים מועדפים =
מילה בת 4 אותיות : שרית
ממתק : שוקולד
סרט מצויר : ספר הג'ונגל חחחחח אני חוולה עליייייו קורנפלקס : כריות
מסטיק : בזווווקה
צבע : ורוד
יום בשבוע : רביעי סתם ככה היום הכי לא מועדף : אמממ ראשון תכשיט : שרשרת שיש לי .. חורף\קיץ : חוווווווורף
בחדר : המחחחחחשב
= האיש האחרון ש... =
ישן במיטה שלך : חברה שלי אתמול ראה אותך בוכה : אימא שלי הלכת איתו לסרט : עידני צעק עליך : אממ לא זוכרת שלח לך מכתב : הבנק
= האם את\ה מאמין\ה ב... =
אמונות טפלות ? אם כן איזה ?
עין הרע אהבה ממבט ראשון ?
חיים שאחרי המוות ?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? כן ..קרה לי מקרה ביום השישי ה-13
= האם אי פעם... =
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? בטח
הופעת בציבור בפיג'מה ? חחחח כן בכית בסרט ? כן .. היית על במה ?
חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? ברור מי לא .. הורידו אותך כיתה ? לא עד כדי כך הקפיצו אותך כיתה ? חח ממש רצית להיות המין השני ? לא
=דברים אהובים=
שיר אהוב : שאלה מתסבכת
אין אחד יש כמה אוכל אהוב : אוכל של אימא
תוכנית אהובה : מאצ'ו
ספורט אהוב : כדווווווורגל
תחביב : לישון חח סתם לא יודעת זמר / זמרת / להקה אהובים : שריייייתי נשמה שלייי
עיתון אהוב : לא יודעת פנאי פלוס
= וסתם =
מה השעה עכשיו ? 01:25 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?לצאת ..
איזה ארוחה אחרונה אכלת ? בורקס עם ביצה קשה וסלט ירקות
תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? לא רעש אחרון ששמעת ? איסי ריח האחרון שהרחת ? של הביצה איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? יש לי טרוטון איך שרושמים של אתה האור , ולקבוצה אחרת של שיר הפרחה לאימא שלי אמא -אימא של קובי פרץ חחחח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? שרית

למעלה