../images/Emo63.gifרק להיום../images/Emo63.gif
2 בדצמבר החלמה: עדיפות ראשונה "אנו חייבים להעמיד את ההחלמה שלנו בראש מעינינו." טקסט בסיסי, עמוד 79 לפני שבאנו לאנ-איי, היו לנו הרבה תירוצים שבהם הצדקנו את השימוש שלנו בסמים: "הוא צעק עלי" "היא אמרה את זה" "השותף שלי עזב" "פיטרו אותי" השתמשנו בדיוק באותם תירוצים על-מנת שלא לחפש עזרה לבעיית הסמים שלנו. היה עלינו להבין שדברים אלה חוזרים ומתרחשים, בגלל שאנו ממשיכים להשתמש בסמים. רק כאשר העמדנו את ההחלמה בראש רשימת העדיפויות שלנו, מצבים אלו החלו להשתנות. יתכן שנהיה נתונים לנטיות כאלה היום, להשתמש בתירוצים כדי לא להשתתף בפגישות ולא לעזור לאחרים. התירוצים שלנו עכשיו יהיו שונים: "אני לא יכול לעזוב את הילדים שלי" "החופשה שלי עייפה אותי" "אני חייב לסיים את העבודה הזו כך שאוכל להרשים את הבוס" אולם, אם ההחלמה לא תהיה בראש רשימת-העדיפויות שלנו, יש סיכויים טובים לכך שלא נצטרך עוד שום תירוצים. ילדים, חופשות ועבודה, כנראה לא יהיו בחיינו אם נחזור להשתמש. ההחלמה שלנו חייבת להיות בראש רשימת-העדיפויות שלנו. עבודה או בלי עבודה, מערכת יחסים או בלי מערכת יחסים, אנו חייבים להשתתף בפגישות, לעבוד את הצעדים, להתקשר לחונך שלנו, ולשרת את האלוהים ואת האחרים. פעולות פשוטות אלה מאפשרות לנו לצאת לחופשות, לקיים משפחות ולחשוב על הבוסים שיש לנו בעבודה. החלמה היא הבסיס של חיינו, ההופכת את הכל לאפשרי. רק להיום: אשמור על סדר ברשימת העדיפויות שלי. החלמה היא מספר אחד ברשימה שלי.