קשר עין

דורי 7

New member
../images/Emo63.gifקשר עין ../images/Emo91.gif

בהמשך להמלצה של rutimay על הספר קשר עין , סיימתי עכשיו ממש מרתק התחלתי אתמול וכל היום קראתי לא יכולתי להפסיק. מומולץ, מומולץ מומלץ!

אני גם סיימתי לקרוא אתמול בערב

ונהנהתי מכל רגע קריאה, הכותבת מדהימה- שזורות דמויות מהספקטרום יש אוטיזם בתיפקוד בינוני-גבוה, קוים אוטיסטים, אספרגר בצורה גאונית. rutimay, תודה על ההמלצה.

מנגו51

New member
פיספסתי את הקישור,

על מה מדובר בספר ואיפה משיגים? האם הוא מתאים לצוות ביה"ס?

bisty

New member
גם אני סיימתי

תוך פחות מיומיים כמובטח. ספר מדהים,מותח,מרגש,כואב וכל כך אמיתי עם כמה משפטי מחץ שממש עשו לי בום היסטרי בלב כשקראתי אותם. רואים שהכותבת היא אמא שכמונו חיה את הנושא יום יום שעה שעה. מומלץ מאוד!

rutimay

New member
ברור שכן. יש אותו בכל מקום.

ממליצה להזמין באינטרנט דרך אחד האתרים המקוונים. אני הזמנתי בבוקמי (bookme) ועלה לי הרבה פחות. חיסכון של כ-30% אם אינני טועה לעומת חנויות הספרים הרגילות. רק תזהרי מה"תופעה" המוזרה שמתרחשת אצלי כשאני מזמינה ספרים ברשת: אני נכנסת בשביל ספר אחד ויוצאת עם עשרה...

mayarel

New member
../images/Emo6.gif בדיוק קרה לי אתמול

גם אני נכנסתי לבוקמי קנות את הספר ובדרך יצאתי עם חשבון שלא נראה ה"חיסכון" של ה 30 ש"ח..

rutimay

New member
אז זהו, שבדקתי.

בסטימצקי רגיל - 72 ש"ח. באתר סטימצקי: 61 ש"ח, באתר בוקמי: 50 ש"ח. אבל בבוקמי, למשל, המשלוח יהיה חינם רק בקניה מעל 130 ש"ח, אז "תיאלצי" לרכוש עוד שני ספרים לפחות. מצד שני, קניה של 3 ספרים באתר תעלה כמו קניה של 2 בחנות, וכאן אפילו לא צריך לצאת מהבית. לא שווה?

shavririt

New member
אז שימו לי קישור לאתר הזה בבקשה..

ואבדוק בבית אם יש עוד הזמנות, ונצרף..

shavririt

New member
תודה, צירפתי את האתר למועדפים.

מעניין שגם בספר "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" עוסקים ב"תעלומת רצח", אך מן הצד של הנער.

rutimay

New member
www.bookme.co.il

אבל יש עוד מלא אתרים כאלה. להבא, אם תרצי לבצע רכישת ספרים ברשת, תכנסי קודם כל ל: www.zap.co.il זה אתר להשוואת מחירים, ואם תקליקי בחיפוש את שם הפריט שאת מעוניינת בו (לא חייב להיות ספר, זה יכול להיות הכל - ממקרר ועד לחופשה) - הוא ידרג לך את האתרים בהם נמכר הפריט לפי מחיר - מהנמוך לגבוה, ותוכלי להקליק על הקישור לאתר המועדף עליך (הזול ביותר, מן הסתם) ולהזמין באמצעותו.

למעלה