קצת נוסטלגיה ....

OpticalIllusion

New member
../images/Emo63.gifקצת נוסטלגיה ....

עכשיו כשאנחנו מסיימים תיכון - השלב האחרון של הבי"ס .... חשבתי להחזיר אותנו קצת אחורה ... מין שרשור סופ"ש כזה ...
מה הדבר שאתם הכי מתגעגעים אליו מהיסודי? מה הדבר הכי נחמד שאתם זוכרים שקרה לכם בתקופה ההיא? ... (שרשרו ...
)

OpticalIllusion

New member
הדבר שאני הכי מתגעגע אליו זה

הבי"ס היסודי הראשון שהייתי בו ... (נקרא "בית זאב" בעפולה...) . זה היה אחלה מקום , והרבה חברי ילדות הכרתי משם... (רובם , בעצם כולם , איתי בתיכון עכשיו). אני זוכר שהיינו משחקים תופסת בהפסקות (היינו ממש מגובשים יחסית לילדים בני 6), ונורא אהבתי את זה. אבל עזבתי את הבי"ס הזה אחרי שנתיים (סוף כיתה ב'), בגלל שעברתי לגור בעפולה הצעירה. וככה גם נותק הקשר עם חברים שלי למשך קצת יותר מ 4 שנים ... ומה שאני הכי זוכר מהתקופה ההיא היה אותו יום שברחתי עם חבר שלי על האופניים (הייתי בן 7 בערך) לשדות .... יצאנו בבוקר וחזרנו בערב ... אמא שלי השתגעה ... זה היה כיף ... מתגעגע לתקופה הזו. הכל היה פשוט אז. חיים של ילד.

OpticalIllusion

New member
אפשר להקפיץ נכון ?

בוא נראה אם אני יודע להקפיץ כמו שצריך ... (יותר מ 10 תווים אמרתם נכון ?)

א ו ר3

New member
אממממ

כל מני משחקים משונים שהמצאנו.... "תופסת מרגרינה" , לחצר משחקים עם הנדנדה (שפעם נפלתי ממנה וכמעט פתחתי ת'ראש...בעע) ,מה עוד? לזה שלא למדנו כמעט... ולכל האוספים החמודים שהיו לי: טרולים, מכתביות , מדבקות, פנקסים וכו' וכו'. אין, אין כמו הילדות...

למעלה