פרק 4

../images/Emo63.gifפרק 4

טוב אז היינו בקטע שהבנות פתחו את הדלת של הבית של פזית...... הבנות פתחו את דלת ביתה של פזית ו.... שום חטיפה ושום נעליים הן מוצאות את פזית בריאה ושלמה (בלי עין הרע) יחד עם יגאל שילון סיון וכל המפיקים!! אתי (קופצת על פזית): "מה אתם נורמלים? אן לכם מושג כמה שדגאנו לה!!!!" יסמין (מחבקת את פזית): "אם היה קורהנ לך משהו הייתי מתה!!!!" כרמי (תופסת שוק): "רגע אנחנו במתיחה? שיואו איזה מזל ירדה לי אבן מהלב!!" נעמה: "ותארו לכם שהיינו עוד משיגות את כסף? זה היה ממש מצחיק!!!!" כולם צוחקות ומתחבקות. פזית: "טוב בנות אן לכן מה להיבהל כי אני בריאה ושלמה וזו עוד חויה שהלהקה עברה!!!" יגאל: "תשמעו מתחתי אנשים בצורה הרבה יותר "אכזרית" ולא תמיד אנחנו מתצחשבים באנשים!! ז"א אנחנו מתחשבים בהם במידה מסויימת אבל גם מנסים למתוח על הצד הכי טוב" סיון: "בנות הייתן צריכות לראות את עצמכן כשאני חיפשתי את פזית הייתן כולכן אדומות וגימגמתן בלי סוף!" אתי: "אז מה רצית שנגיד לך את זה?????" נעמה: "כן באמת סיון אם זה היה קורה במציאות והיינו מספרות לך אתה היית משתגע מדאגה ונכנס לדיכאון ......." יסמין: "טוב מסכן הבחור הוא לא אשם!" כרמי: "תגיד יגאל מתי תשדרו את זה? יהיה מה זה קטעים כשתשדרו את זה!!!" פזית: "קטעים יש גם עכשיו ואחרכך יהיה עוד!" כולן: "נכון!" יסמין: "יא אללה איזו חויה זו אני כבר מתה לספר את זה לאחותי הקטנה היא תתפוצץ מצחוק!" סיון:" טוב אני לפחות יודע מה תיהיה החויה הבאה שלכן והיא תתחיל בעוד (סיון מוציא שעון) חצי שעה בדיוק" כולן: "הפסטיגל!". כולן אוספות את כל הדברים ונסעות חזרה למקום בו יופיעו בפסטיגל!!.

והיום גם פרק 5 ../images/Emo63.gif

הבנות הופיעו בפסטיגל ונורא נהנו!! והנה כעבור זמן מה סיימו הבנוצת את כל סבב הפסטיגלים! הבנות נכנסו לשירותים והחלו להוריד את כל האיפור! כרמי: "מה ראני אגיד לכן בנות זו הייתה חויה מדהימה!" נעמה: "כן אה כל ההרגשות לפני כל הופעה, הפאשלות, הצחוקים האנשים החמים ממש קשה לי לעזוב!" פזית: "אבל אן ברירה הפסטיגל הזה לא יכל להימשך לכל החיים!" יסמין: "מי היה מאמין שאני אגשים את החלום שלי להופיע בפסטיגל דווקא שאני אהיה גדולה!?" כרמי: "הכל יכל ליהיות כל עוד את רוצה שהוא יהיה!" יסמין:" רוצהשהוא יהיה ומצידי שהוא גם ימשך!" נעמה: "אז נחזור לפה בשנה הבאה!! ככה גם יהיה פסטיגל חדש וגם נמשיך להופיע בפסטיגל!" אתי: "נכון אבל אתן יודעות מה הכי הדהים אותי?" כולן: "מה?" אתי: שהכל השתנה וניהיה יותר מדהים!!" פזית: "אז למה ציפית? שהכל ישאר אותו הדבר? אתי אל תיהי מצחיקה כי אם הכל היה נשאר אותו הדבר אז זה כבר היה משעמם!" אתי: "כן ז"א לא אבל נשאר רק דבר אחד ויחיד!!!" נעמה: "והוא.....?" אתי: "ההתרגשות שלפני כל הופעה! זה מדהים איך כל פעם מחדש יש לך את המרץ הזה למרות שאת עושה את אותו הדבר את מתמלאת באנרגיות חדשותשגורמות לך לעשות אותו שוב ושוב....." כרמי: "אתי את צודקת ב100%!" נעמה:"תגידו בנות מה נראה לכן שנעשה עכשיו?" כרמי: "נופיע עוד הופעות ונתאמן על דיסק חדש!!!" יסמין: "ואנחנו גם יכולות לארגן איזה מופע לילדים לכבוד פורים או פסח.." פזית:"יסמין לזה יש זמן!" כרמי:"נו היא צודקת ננסה לארגן איזה משהו! עכשיו לא כ"כ נשקיע בו אבל כשפסח ילך ויתקרב אז נארגן את כל המופע!" אתי:"אז למה שלא נתקשר לסיון?" נעמה:"אני אתקשר אליו" נעמה מחייגת. סיון:"הלו" נעמה:"סיון איפה אתה?" סיון:"אני נוהג עכשיו למה?" נעמה:"טוב תקשיב הבנות חשבו על ראיון אדיר ו..." נעמה:"סיון אתה שם?" פתאום נשמעה חריקת מכונית אדירה שגרמה לפיצוץ גדול ורעש אדיר שהבהיל את כל הבנות!!!!

GlitterKitten

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifסיוןןןןןןןן

הכל בגלל נעמההה
תמשיכי1 אני במתח!

חחחחחחחחח........

1. רק בשבוע הבא אני אמשיך!!! 2. לא השגתי את התמונה של אתי מנהפסטיגל בילדותה (זה שראיתי יום שלישי!) אז הבאתי לך תמונה של סיון!

חחחח..........

אן לי מושג אבל אתי הייתה מה זה חומד!!! והיא שרה ממש ממש חמוד!!!!! בכלל היום שם ילדים מה זה חמודים....... וגם השירים!!! (סאמר הוא שלנו, סאמר לא לבד, סאמר הוא לא פראייר של אף אחד!!) זוכרת?

למעלה