not myself anymore
New member
../images/Emo63.gif פינת התרבות ../images/Emo63.gif
אני יודע שאיחרתי היום עם הפינה, פשוט אני כל הזמן עסוק ולא תמיד מודע למה השעה או מה עוד לא עשיתי... אז דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני מאוכזב מההענות שלכם לסקר - לכו להצביע כבר - לא מספיק אנשים הצביעו!!!! ולענייננו, השבוע אני מביא לכם שיר של נועה (שהייתי אמור להביא שבוע שעבר - נועה עמך ה
) תקראו ותגיבו חברים השיר נקרא "ביקשתי רק לחיות" ביקשתי רק לחיות / נועה בא לי לבכות עד שלא ישארו לי מים בגוף. לפצוע את עצמי שלא ישאר דם להרוג את עצמי מבפנים,שלא ישאר לי שום רגש. שאני לא אצטרך לסבול יותר. אני רוצה להיקבר כל כך עמוק באדמה שאף אחד לא ימצא אותי יותר. וכשישאלו שאלות,רק אלוהים יידע את התשובה. אני אפילו לא רואה מה אני כותבת מרוב דמעות. ביקשתי טובה מאלוהים-שיהרוג אותי. הוא לא הסכים. הוא חשב שאני אוכל להסתדר. הוא טעה. הלחיים שלי כל כך אדומות ורטובות. כבר לא נשארו נמשים. הדמעות שטפו את הכל. חשבתי שזה יעבור עם הגיל אבל הכל נשאר אותו הדבר. אותם משברים,אותן הדמעות המלוות והחמות,ואפילו כתף של אמא כבר אין לי. ומה כבר ביקשתי? ביקשתי רק לחיות. בלי דמעות. לחיות. שיר עצוב וקשה נועה כולנו איתך
שיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע תומר
אני יודע שאיחרתי היום עם הפינה, פשוט אני כל הזמן עסוק ולא תמיד מודע למה השעה או מה עוד לא עשיתי... אז דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני מאוכזב מההענות שלכם לסקר - לכו להצביע כבר - לא מספיק אנשים הצביעו!!!! ולענייננו, השבוע אני מביא לכם שיר של נועה (שהייתי אמור להביא שבוע שעבר - נועה עמך ה