פינת התרבות

../images/Emo63.gif פינת התרבות ../images/Emo63.gif

אני יודע שאיחרתי היום עם הפינה, פשוט אני כל הזמן עסוק ולא תמיד מודע למה השעה או מה עוד לא עשיתי... אז דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני מאוכזב מההענות שלכם לסקר - לכו להצביע כבר - לא מספיק אנשים הצביעו!!!! ולענייננו, השבוע אני מביא לכם שיר של נועה (שהייתי אמור להביא שבוע שעבר - נועה עמך ה
) תקראו ותגיבו חברים השיר נקרא "ביקשתי רק לחיות" ביקשתי רק לחיות / נועה בא לי לבכות עד שלא ישארו לי מים בגוף. לפצוע את עצמי שלא ישאר דם להרוג את עצמי מבפנים,שלא ישאר לי שום רגש. שאני לא אצטרך לסבול יותר. אני רוצה להיקבר כל כך עמוק באדמה שאף אחד לא ימצא אותי יותר. וכשישאלו שאלות,רק אלוהים יידע את התשובה. אני אפילו לא רואה מה אני כותבת מרוב דמעות. ביקשתי טובה מאלוהים-שיהרוג אותי. הוא לא הסכים. הוא חשב שאני אוכל להסתדר. הוא טעה. הלחיים שלי כל כך אדומות ורטובות. כבר לא נשארו נמשים. הדמעות שטפו את הכל. חשבתי שזה יעבור עם הגיל אבל הכל נשאר אותו הדבר. אותם משברים,אותן הדמעות המלוות והחמות,ואפילו כתף של אמא כבר אין לי. ומה כבר ביקשתי? ביקשתי רק לחיות. בלי דמעות. לחיות. שיר עצוב וקשה נועה כולנו איתך
שיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע תומר

הודעה אדמנסטרטיבית

כמו שאני אומר תמיד ואני אומר גם עכשיו תגיבו תגיבו תגיבו
זה מאוד חשוב ליוצרים (בפרט לנועה) וזה מאוד חשוב לפינה. ואם יש בניכם המעוניינים לפרסם את היצירה שלהם בפינה שלי אתם מוזמנים לשלוח אותם אליי ב: מסרים אימייל : [email protected] איסיקיו 137110874 דרך 3 האמצעים הללו אתם יכולים גם לפנות אליי בכל בעיה ואני אנסה כמובן לטפל

נועה..ותומר

אממ אני אקרא את זה יותר מאוחר כשאני יהיה מרוכז.אין לי כוח לקרוא את זה במצבי הנוכחי.. ותומר-אם אני יודע ש-97 אחוז שאנלא מגיע למפגש,עדיין להצביע לסקר?זה לא יהיה סתם מגעיל מצידי לקבוע לאחרים?ותגיב,שאני באמת אדע,וכולם

מלוות=מלוחות ו...

אני מבקשת מכם- זה ממש חשוב לי. תגיבו!! זה אחד השירים הכי גלויים, קשים ומוזרים שכתבתי אי פעם. החלטתי להראות לכם את זה, לא סתם. תגיבו בבקשה.

Ez sLeeP

New member
יקירתי,

זה היה מרגש כששלחת לי את זה לראשונה, וזה עדיין מרגש עכשיו. מי ייתן ויהיה טוב.

נועה..

שיר עצוב אבל מקסים.. מענין אותי לדעת מתי כתבת את זה.. זה שיר ממש קשה... אבל הוא מעולה...

יקירתייייי!!!

היי מותק, אני הכטי מתגעגעת בעולם! איפה את? אוף.... אני חייבת לשאול אותך שאלה- מאיפה כל הסבל הזה מגיע??! אני ממש מנסה לחשוב מה יכול לקרות לילדה מקסימה בגגילך לכתוב כזה שיר כואב.. עשית לי רע.. מבחינת שיר- זעה אומנם לא מסודר בבתים וחרוזים אבל זה כל היופי, כל האוטנטיות במשו שיש להגיד "בלי להסתכל מה כתבת". וזה בדיוק מה שצריך לעשות. אני בטוחה שאחר כך הסתכלת על השיר וחשב:"איך זה יצא ככה לעזאזל?" אם כן אז את יוצרת בנפשך וזה מקסים רק טוב ושמחה רותם

רותם שלי...

גם אני מתגעגעת!! אני ממש פה מול המחשב אבל מחוסרת אי סי קיו (עוד מאז...) תשמעי יכול להיות הרבה ועוד בגילי -גיל ההתבגרות יו נואו.... רק השבוע הבנתי עד כמה החיים שלי טובים ושאני סתם עמוסה רחמים עצמיים. רחמים מיותרים, דמעות מיותרות, כאבים מיותרים, מילים מיותרות, ועוד הרבה דברים שלא צריכים להיות לי. (אויש...מתאים לי לכתוב שיר על זה ממש כרגע אבל אין לי כוח ...) אני מרגישה כל כך בכיינית, ואין סיבה!! רק עכשיו הבנתי את זה...אבל הגיע הזמן לא? קיצר ממש כרגע- אני באמת חושבת איך כתבתי כזה דבר... עד כדי כך ריחמתי על עצמי??? וכן- חזרתי וקראתי את השיר הרבה פעמים, חשבתי לתקן, שיהיו חרוזים, שיהיה פה משהו מסודר. החלטתי לא לגעת יותר. כי זה בדיוק מה שהרגשתי באותו רגע, אז ככה זה ישאר. אני זוכרת שכתבתי את השיר הזה אחרי איזה סרט, ואחרי שיחה עם תומר.... או נדב... ואני מצטערת שעשיתי לך רע- לא הייתה כוונה כזאת!! תודה רותם אני אוהבת אותך!!! מה שחשוב זה שכבר שבוע לא בכיתי וכבר שבוע אני מאושרת! כמה כיף..אני מרגשיה כזאת-חופשיה! אני אוהבת אתכם! תודה על התגובות- תמשיכו בקשה- נחמד לשמוע תגובות על משהו שקורה..כי סה"כ זה שיר אמיתי כזה...בלי שום צנזורות... תגיבו בבקשה. זה חשוב לי. תודה.

lollapalooza

New member
נועה בובה ../images/Emo24.gif

כמו שאמרתי לך כשקראתי את השיר בפעם הראשונה, הוא באמת מקסים. גם עכשיו כשאני קוראת אותו בפעם השלישית או הרביעית, אני עדיין מתרגשת ממנו. חזק ועצוב. שיהיה לך רק טוב בובתי

אוי נועה

מתוקה שלי, יקרה שלי. אני תמיד קוראת את זה אבל אף פעם לא התרגשתי כל כך(לא בחיוביות). נועה, אני מדברת איתך, לעיתים די תכופות, פה בפורום, באיציק כשהוא חי, אבל זה כאילו עולם אחר לגמרי העצב הזה לעומת מי שאת ביום יום. ולי אין את השירה בשביל זה אבל זה משהו שאני יכולה להזדהות איתו. שיש איזה שהוא פאסד שנמצא שמה כל הזמן, אולי פאסד בפני עצמנו אפילו, ושיש מקומות מסויימים, מפחידים, קשים, כאובים שהוא נעלם בהם. והמקומות האלה לא מובנים, ואי אפשר להתמודד איתם באמת, לא לבד לפחות. מקומות אפלים כאלה שאין לך אפילו מושג מאיפה הם באים אצלך בפנים. ואת אומרת לעצמך, רגע המקומות האלה זה האני האמיתי שלי, זה מה שקורה כשאני לא משתדלת שהכל יהיה כרגיל ובסדר. זה קשה להסביר, אבל זו ההרגשה שהשיר שלך נתן לי...

חופיתוש-

וואי איזה תגובה מקסימה. את צודקת. למרות שאני דיי אמיתית כל הזמן- כשאני עצובה רואים את זה- כשאני שמחה רואים את זה...לפחות החברים הטובים שלי- שאני מעניינת אותם... אבל יש משהו במה שאת אומרת. קצת קשה לי לפענח מאיפה זה יצא לי אבל אני זוכרת שכתבתי את השיר עם דמעות שעומדות בתוך העיניים. סיימתי לכתוב, קראתי את השיר ובום- הכל יצא ובכיתי איזה חצי שעה. יום למחרת (יותר נכון באותו יום ) קמתי ליום שהיה דיי מאושר ו...כל הזמן חשבתי על השיר שכתבתי ואני כל הזמן נזכרת בו. יש בי שני צדיים, שניהם נורא מוגזמים. אף פעם אני לא באמצע- בערך. יש לי מצבי רוח נורא מוקצנים. או שאני שמחה או שאני עצובה. כשאני שמחה יוצאים לי שירים שמחים (לא קורה הרבה כי כשאני שמחה אני יותר פעילה) כשאני עצובה יוצאים לי שירים עצובים- אולי יותר מידי עצובים (כי כשאני עצובה אני יושבת על המיטה ושוקעת בעצב שלי ואני כותבת את מה שאני מרגישה ממש באותו רגע. ואני לא מצליחה להיות מאופקת וסה"כ אני כותבת בעיקרון לעצי- אז מה איכפת לי לשפוך את הכל?אז עכשיו הראיתי לכם את השיר שיצא באחד הרגעים הכואבים שלי.) ין לי מושג איך זה יצא לי. אבל יש לי הרבה רגעים שאני מרגישה כמעט ככה, והפעם הזאת שבה כתבתי את השיר הזה היתה הכי מוקצנת שלי. הלוואי שיהיו לי רגעים מוקצנים באופן החיובי- שאני אהיה מאושרת. שכולם יהיו.. אבל אני חושבת שאנחנו צריכים להבין משהו- אנחנו לא כ-א-ל-ה מסכנים...זה יעזור (רגע אופטימי?) תודה חופית זאת תגובה מקסימה! אתם מרגשים אותי! אז

רק רציתי להגיד שאני כותבת בשעה כזאת

מה שלא קורה כמעט אף פעם. ועוד משהו- הדס- ראיתי שנכנסת לצ'אט והרובוט הזה העיף אותך...אני ורותם צחקנו!!! ולרותם-שיהיה לך שבוע נהדר. ולכולם-חופש טוב וחג מצויין. ואין לי מה להגיד אז להבדיל מכל שאר הפעמים אני אשתוק. לילה טוב.

lollapalooza

New member
כן...

העיף אותי הזבל הזה... אני תמיד מתבלבלת כשמבקשים ממני סיסמאות בזמן כ"כ קצר... אח"כ כבר לא הצלחתי להיכנס...

למעלה