פינת התרבות

../images/Emo63.gif פינת התרבות ../images/Emo63.gif

עוד שבוע עבר חלף לו הייתם מאמינים שהיום כבר יום שישי?!? נורא מהר עבר לי כל השבוע ומורי נסעה לה אתמול (אני מתגעגע מורי
) חזרה לפינה עצמה השבוע אני מביא לכם שיר של צבי שיר עצוב ונוגע שיר של בדידות צבי תהיה חזק
והנה השיר: -גם הקירות- דפיקה 1 בדלת, נועלת את הלב עיתון רגיש, תמונה של איש, וילד מתקרב ילד כותב שיר דוחף מתחת למיטה של דם כשהוא ימות, יראו כולם, וגם הקירות אני יודע שאני רע, אולי טוב אין לי חרטה, אין לי אהבה יש לי את הקירות נשיקה אחת בדרך, מדליקה את הכאב בקבוק רגיש, בירה לאיש, וילד מתאכזב ילד כותב שיר דוחף מתחת למיטה של דמעות כשהוא ימות, הוא יהיה לבד, וכך גם הקירות את יודעת שאני רע, אולי זה עושה לך טוב אין לי חרטה, אין לי אהבה יש לי רק את הקירות יוצא החוצה, אדם אחר איש עם ילד, מפגר או מתבגר חוזר מהר, אל בין הקירות. שהיה לנו סוף שבוע רגוע ובטוח
תומר

הודעה מנהלתית

אני שוב חוזר וקורא לכל מי שרוצה לפרסם את יצירותיו בפינת התרבות שיפנה אליי במסרים / באימייל (שימו שורת נושא שתבהיר שאתם מפה כי אני מוחק כל אימייל שאני לא מזהה!) או באיסיקיו והשירים או הסיפורים שלכם יתפרסמו בשבועות הקרובים פה בפינה שלי ועוד דבר אחד: חברים תגיבו ליצירות בבקשה
תודה לכולכם תומר

Ez sLeeP

New member
צביקוש, הלב כואב, הלב דואב.

מה אני אגיד לך, לא יכולת ליצור הזדהות חזקה יותר. לפעמים לא צריך מילים, אם כי רק חיבור. המילים נאמרות, נשמעות, וללא תזוזה של השפתיים. היה חזק, אהיה חזק בשבילך, היה חזק בשבילי, נהיה חזקים בשביל כולם. לעניין השיר, לוגיקה פשוטה לא יכלה לבוא לידי ביטוי באמוציאנליות חזקה יותר מזו. הקירות, לו הקירות יכלו לדבר.. (*) שלך לתמיד, נדבו'ש. * - סרט חזק. ההמשך - בדיוני, תמוה, מיותר. אם חשבתם על ערב סרטים וסרטי המשך, מיחקו את זה מהרשימה. מישל וויליאמס ואלן דג'נרס ושרון סטון לא יכלו להיות יותר כושלות מעולם.

צביק..

למה השיר מוכר לי? זזה ששלחת לי באי סי קיו? תקשיב,יא כישרון-אתה כותב מדהים. למה לי אין כושר כתיבה?! גרררר!

Ez sLeeP

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gifכולם להגיב!!../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

מקפיץ פיץ פיץ...

צבי,

אתה יודע כמה שהשיר הזה מיוחד בשבילי, אתה יודע כמה שאני מזדהה איתו, אתה יודע מה שהוא עושה לי ואני גם מבינה למה פרסמת אותו כאן (אחרי התגובה שלי אליו אז...). אז תמשיך להתרגש ולרגש צביקה!!! ותהיה חזק! ואל תאכל נמלים אדומות
!

צביק-אולי תחזור?!

תקשיבו-כרמית וצבי החליטו שהם עוזבים-חייבים להחזיר אותם! הם כל כך חסרים!

למעלה