פינת התרבות

../images/Emo63.gif פינת התרבות ../images/Emo63.gif

עוד שבוע עבר והיום התחיל חודש חדש (ובכך הסתיים לא בעצם חצי מהחופש הגדול לכל תלמידי התיכון פה בפורום) השבוע אני מביא לכם שיר של ספיר עצוב עצוב נורא התחברתי אליו, שברי המשפטים, שברי המילים כל כך מושלם מתאים לאוירה המלנכולית משהו שעוברת עליי לאחרונה לפני שאני מעביר את הבמה לספיר אני שוב אזכיר שאם יש פה מישהו שרוצה שיצירה שלו תתפרסם פה בפינה שלי מוזמן לשלוח לי בכל דרך העולה על רוחו (מלבד שרשור היצירה לשרשור זה....) ועכשיו הבמה לספיר ולשירה מלנכוליה מונוטונית מלנכוליה מונוטונית/ ספיר מלנכוליה מונוטונית ושפה גבוהה, עצב שאינו משתנה והמילים שלך חוצים אותי בכביש סואן. דברים של מה בכך נשברים כמו רוח קרה בבוקר יום גשום שעוברת וחוצה את העיר על בית אדום ונשברת ובוכה. קרניים נשברות באפלה של ערב בהיר וירח, מנגד חשכה, נשיקה, הליכה. מלנכוליה מונוטונית נמשכת. שיהיה לכולנו שבוע מקסים
תומר

Mייקל

New member
איזה שיר מיוחד

אני מפרש אותו במעיין הדיכאון שמלווה אותנו בשיגרת החיים היומיומית. כמה מוכר... ותגידו (יותר נכון תכתבו) - זה רק אני או שהשירים בפינה הזו תמיד אבל תמיד עצובים? (כמובן ששירים עצובים הם הכי הכי יפים)

מייקל

אתה ושאר חברי הפורום מוזמנים לשלוח לי שירים שמחים ואני אפרסם אותם הבעיה: אנשים לא שולחים לי שירים הבעיה היותר חמורה: יש רק 3 אנשים ששולחים לי שירים (איפה כל השאר? - תודה לספיר ,נדב וצבי) בתודה מראש על חוסר שיתוף הפעולה תמיד עצבני , תמיד אנטיפט תומר

מצטער על ההודעה התוקפנית...

לכל מי שלא שם לב יש לי מצב רוח רע...
אני מנסה להתאפק אבל לפעמים מתפלקות לי הודעות
סורי מייקל

Ez sLeeP

New member
ספירו'ש, (כולם להיכנס)

כבר סיכמנו שאת גאון? החתיכה האינסטנקטיבית אך אימפולסיבית של השורות, בצורה כה לא "נקייה" משרה מלנוכוליה ותסכול רב אף יותר, מהחיים? התיאורים נמזגים לאקספוזיציה מרתקת, שרק מאדירה על תחושת המצב. גאונות שירתית, ללא ספק. רק שאני די בטוח שמילים חוצות, ולא חוצים, אלא אם יש בכך כוונה נסתרת? אם-כן, תקני אותי. אני חושב שנעשה ערב שירה באיזה בית-קפה שדוד בת"א, אני, את וצבי, ותומר יישב בקהל וימחא לנו כפיים. ובנימה אופטימית זו! *נדב כועס* אני יכול להבין למה אתם חושבים שאתם יכולים להתנהג באפאתיות מוחלטת כלפי תומר שלי?! ככה?! לזנוח את אח-אשתי היקרה, שהוא יקר בעצמו מפז?! כולכם כותבים. אני בטוח. יכול להיות שחלקכם בסתר, וזה מקובל. אבל אני מניח שלאחדים מכם יש משהו לפרסם, משהו לתרום לכולנו, וכמו שאנו חושפים את נשמותנו, באופן מילולי, מחכים שתנתחו אותנו למוות (מה שאגב, גם את זה אתם לא טורחים לעשות..), אתם יכולים לחשוף קצת מעצמכם גם-כן. מחכה לשיתוף פעולה, או שאוציא חוזים על-כולכם. מצטער על האגרסיביות. זה פשוט מציק, מכעיס ומרגיז. מעבר לזה, נחלתי יום עבודה מרתיח-דמים במיוחד. ולא ישנתי מספיק. נא לא להכעיס אותי יותר.

ZVI Z

New member
נדב

ממש הצחקת אותי עם ה-"ותומר יישב בקהל וימחא לנו כפיים". כאילו אני רציני-זה שורה מבדרת בהחלט! ואני מצטרף לקריאתך החשובה.קצת תרבות,אנשים,קצת!

אהמ אהמ...

דבר ראשון, ספירוש- השיר שלך הוא פנינה תרבותית בפורום הזה [כמו כל השירים בפינה של אחי היקר לי מכל!]. ממש ממש אהבתי... דבר שני, נדב- אני באמת מצטערת אבל לא כולם רוצים שהשירים שלהם יתפרסמו. תקבל את זה ותמשיך הלאה! [ובינתיים תמשיך להזרים מהשירים הכשרוניים שלך לתומר] סופשבוע נעים, נושי.

ZVI Z

New member
ספיר ../images/Emo72.gif

זה שיר שמחזיר אותי לתקופה של לפני כמה חודשים שהייתי קם בבוקר,רואה יום גשום ולא עושה כלום(פחות או יותר) ואז גם בלילה..וזה היה חורף,ומלנכולי,והשיר שלך מחזיר אותי לאווירה הזאת ובשביל זה מוזג לך בירה(מי אמר וירטואלית?!),והמשיכי כך.. תשימי ת'שיר הזה שוב בחורף ותראי איך כולם נרדמים שהם קוראים אותו.

למעלה