פינת הבלוג.

תהיי שלו

עצמי עיניים, הסירי את המחשבות מראשך תני לו אותם, הניחי בידיו את עצמך, ושוטי לך אל האוויר הנעים נוחי לך, בעוד הוא נוגע, מלטף, מרטיט, מכאיב לך כמו שרק הוא יודע תנשמי, קחי עצמך גבוה יותר בכל שאיפה, ובכל נשיפה שחררי את כל כולך אליו גופך בידו, מביטה אל עיניו ומרגישה אחיזתו, מלטף ומדגדג את כולך ולך? אסור לזוז. בלי לומר מילה נוגע בך ושולח ידיו למקומות האסורים, מלטף שדייך ואוחז בהם בעדינות מעורבבת כאב כאב עדין שזורק אותך החוצה מגופך, שולח בך יד אלוהית ומענג עד שנשמתך מתרוצצת סביבו ידו השנייה ממשיכה ומלטפת, מטיילת על גופך, מנעימה את הרגשתך עד פיצוץ פשקי את רגלייך, תני לידו לגלוש על-פי תנועתו, על-פי רצונו בלבד הסירי מעצמך כל דאגה או חשש כי לא יפגע בך, רק ינעים ויענג נשמי עמוק עכשיו, תני לו נשימתך ושימי באוויר תחושותייך תני לו לגלוש אל תוכך, לחדור עם אצבעותיו, ידיו.. פיו ולשונו תני לו להוביל אותך אל הסף, להתמוגג מכאב ולהתענג על כל מגע קלוש שכבי עכשיו ואל תזוזי, נסי להחזיק עצמך מאופקת כמה שאפשר ותני לו את כולך מכניס אצבעותיו אחת אחר השנייה אל תוכך ומתחכך בלחות המתפשטת בתוכך תנשמי עכשיו, תני לאצבעותיו להכתיב לך את הקצב, להביא אותך לחיבור המושלם עם עצמך, עם היקום נסי להתמכר לתחושה, לא לחשוב על כלום ולא לצפות אליו משום כיוון ידו השנייה אוחזת בשדך, מלטף, צובט, אוחז בעדינות כואבת פיו יורד אל איברך, מלקק ומתענג על כל טיפת נוזל תענוג ממך נשמי עמוק, אל תתני לעצמך להחלש, נסי להתמכר ולהרגע, להתענג על התחושה העילאית אצבעו נכנסת ויוצאת ממך, מלווה את השפתיים והלשון החודרות לתוכך מלווה תנועת אגנך העדינה שמתיצבת, משתהה לרגע וחודלת הירגעי עכשיו, נשימתך מעלה פעימה, הקצב שמתגבר עושה אותך למיוזעת, לא שקטה הוא מביא אותך לסף תחושה חדש, אחד כזה שלא הכרת כבר הרבה זמן צובט פטמתך לרגע ואוחז בחוזקה שדך כשאת קופצת מבהלה. שששש... לא לזוז עכשיו התמכרי להרגשה, גלי את עצמך והביאי אותך להתמסרות טוטאלית אליו תני לו להוביל אותך למקום העילאי הזה, לתחושת השלמות הזו עם היקום, עם עצמך התפרקי עכשיו לידיו, תנזלי אליו בלחש ושחררי כל מעצורייך תיהי שלו כמו שלעולם לא הרגשת, לעולם לא חווית התמסרי כולך אליו ותרגישי בידיו שלמה, שימי עצמך חסרת שליטה, זזה על-פי רצונו ותנועותיו הובילי את עצמך לסף, הביאי את עצמך אליו בצורה כה שלמה ואינסופית של תענוג תנשמי עכשיו, שחררי כל מעצורייך. הכתיבי את הקצב מחדש בתענוג...
מתוך הבלוג שלי
סתם כי בא לי..

Cגלית

New member
חלומית מדהימה../images/Emo13.gif

נהנתי מהאיכות, מהתוכן וממך, כתמיד

גם אני משתתפת../images/Emo20.gif

בוא קרוב.. אני רוצה לשמוע אותך נושם לידי רוצה שתאמר לי דברים , בקול שלך, מילים שיצאו אל אויר העולם יקראו בקול רם בוא קרוב, אני רוצה שתראה מה זה עושה לי איך הגוף שלי מגיב אני רוצה לגעת, רוצה שתיגע, רוצה שתדע רוצה נשיקה עמוקה, כזו שגורמת לרגלים לרעוד רוצה אותך גדול לידי, מחבק אותי ועוטף לשונך על צווארי, יורדת לשדי, רוצה אותך יונק נושם אותי, רוצה אותך רוצה אותי... משרטט קו לטבורי, תשמע אותי נאנחת מבקשת בלי קול רוצה את שפתיך בין רגלי אני בוערת.. אוחזת בשערך ומהדקת, תאהב אותי בלשונך רגלי על כתפיך, מפושקת לפניך, ליקוקים ארוכים, אנחות של טירוף תביא אותי לסף , תדבר אלי... תגיד לי מה אתה מרגיש ומה אתה חושב ומה אתה רוצה אני רוצה על ברכיי לפניך אני רוצה לגרום לך לרעוד כשהלשון שלי משרטטת אותך מחדש יונקת אותך בשפתי תאנח.. תגיד לי מילים.. המון מילים... תשכיב אותי על מיטה גדולה תאהב אותי חזק, תאהב אותי חלש תאהב אותי עמוק ובהול תאחז בי תעוף איתי רק אל תסיט את המבט כי שם אני קוראת הכל כשרטיבות תתערבב ברטיבות תחבק אותי אליך ותלחש לי ... נסיכה...

seymore butts

New member
לא בדיוק מהבלוג, קשור מאוד לנושא הפורום

משהו שפירסמתי פעם בפורום שכן, מבוסס על סיפור אמיתי עם שינויים קלים שהוכנסו כדי למנוע זיהוי במקרה על ידי הפרטנרית... אשמח לקבל פידבק אם זה ראוי להיכנס לבלוג שלי או ראוי עם שינויים או שלא... ================================================================= "רד על ארבע" היא אמרה לי. "על ארבע? למה ?" שאלתי. "הכנתי לך הפתעה קטנה, אבל בשביל לקבל אותה אתה חייב לרדת על 4". "טוב", אמרתי, והתרוממתי על ברכיי במיטה "לא, חמוד, על הרצפה !!!" עברתי לרצפה, עירום על 4. היא לחצה על הגב שלי והורדתי אותו. הישבן שלי היה מונף באויר. הרגשתי את הידיים הקרות שלה פוערות אותו ומתחילות לעסות לי את פי הטבעת. דחפתי את התחת אליה כדי להגביר את התחושה, אבל היא סטרה לי עליו ואמרה: " אל תזוז, אני עושה הכל". הרגשתי את האצבע שלה חודרת לתוכי לאט לאט, מסתובבת בפנים, גורמת לי לגירוי הולך וגובר. היא עשתה תנועות בוכנה תוך כדי סיבוב והעמיקה אותן כל הזמן. הרגשתי את הזקפה שלי הולכת ונבנית, לא דבר של מה בכך בהתחשב בך שגמרתי בתוכה רק 5 דקות קודם. מדי פעם היא הוציאה את האצבע לגמרי והכניסה אותה שוב. בשלב מסוים הרגשתי קצת יותר לחץ והרגשתי שהיא כבר מחדירה לי 2 אצבעות. ושוב מסובבת, ושוב מעמיקה לאט לאט.. האצבעות יצאו, והיא הכניסה אותן שוב. אבל רגע...זו לא היתה הרגשה של אצבעות...זה היה משהו פחות רך...יותר נוקשה....היתה תחושה קלה של כאב...זה נכנס פנימה. לאט לאט...הכאב גבר קצת אבל איתו גם תחושת העונג.."אל תזוז" היא אמרה לי. פתאום זה התחיל. הרגשתי את פי הטבעת שלי רוטט לכל אורכו. לא יכולתי לשלוט בעצמי ופלטתי צעקה אדירה "אייייייייייייי"...זה גם כאב וגם עינג אבל מעל לכל הייתי מופתע. לא הרגשתי דבר כזה מעולם. הרגשתי גם שאני תיכף מאבד שליטה על הסוגרים. "אני מרגיש שאני צריך לחרבן" אמרתי לה. "אתה לא תחרבן" היא ספק אמרה ספק ציוותה ודחפה לי אותו יותר עמוק. במקום שתעצור שניה כדי שאירגע הרגשתי שהיא מגבירה את עוצמת הרטט. אוחחחחחח זה היה כל כך טוב...הרגשתי את הזקפה שלי בשיאה...כאילו לא שפכתי את זרעי בתוכה זה עתה, כאילו לא זיינתי במשך שנה....

למעלה